Benim kedim eski ailesi evin içinde çok güzel bakmış şampuanı bile var yani kediyi yıkıyor Muş kadın köpek alınca kediyi bahçeye bırakmak zorunda kalmış bizde onu sahiplendik çok minoş kedimiz oldu her neyse kedinin karnından acayip ses geliyor uzaktan bile duyuluyor ne yapmalıyım söyler misiniz? Rahatsızlık veriyor yanına gidince de ses geliyor kullaklarımın zarı ağrıyor bildiğiniz bugırlamadan bahsetmiyorum ama benim köydeki kedim böyle değil sebebini bilen var mı ne yapmalıyım , veterinere götürsem para alır dimi , o yüzden babam götürmez. Lütfen bilenler cevap versin teşekkürler.#Moldovyapapatya
Kedimin karnından çok ses geliyor sürekli nedeni ne olabilir?
Bir götürün ama muayenesi bile para. Benim de kedim var ama çok anlamam.
Bu kedi kaç gündür böyle. Karnını okşattırıyor mu? Rahatsız oluyor mu? Dışkısını kontrol edin. Katı mı? sulu mu? Üşütmüşte olabilir. Çok normal değil. Ben hiç bir kedide yüksek sesle duyulacak kadar ses duymadım.
Eğer dışkısında kan yoksa ve katı ise sorun yok. Kan olmaması daha iyi. Mukoza, sümüksü biçimde mi? Sulu mu yapıyor. Böyle bir şey varsa size tavsiyem ilaç alın.
Bağırsak düzenleyici var. Kesinlikle hiç bir zararı yok. Zaten çoğu ilaç hayvanlarda kullanılıyor. Bir de halsiz yorgun ise grip nezle gibi düşünün Şurup var onu da alın int ucuz. Açılınca hemen son kullanım tarihi gelmiyor. Sizde kullanabilirsiniz ziyan olmasın diye. Vitamin şurubu... Sonuç olarak kediniz mutlu mu? Oynuyor koşuyor mu? Eğer böyle ise ciddi bir şeyi yoktur. Ama aşağıdakilerini alın derim
En azından bağırsakların da bir sorun yok. Kan olursa o da iç parazitlerden oluyor zaten. Hani allah göstermesin bir darbe almıştır birşey olmuştur karın gölgesinde, bağırsaklarında bir şey olmuş mudur diye düşündüm. En azından rahat yapabilmiş. En azından bu durum iyi. Damlayı tavsiye ederim. Bende kullanmıştım kedime. Bir zararı yok kullansanız da. Bir şekilde ağzından içirmeye çalışın. Çünkü biraz zor içirmek.
öncelikle selamlar Kedinin Karnından Ses Gelmesi. Kediler yemek için bu sesi çıkardıklarında kulağa hoş gelmeyen bir ağlama veya miyavı bu sesi eşlik ettirir. Bağırsak enfeksiyonlarında, bağırsak rahatsızlıklarında karından sesler gelebilir. kedinizin çıkardığı sesler rahatsızlık verecek seviyeye gelmişse veteriner hekiminize götürmenizi tavsiye ederim