Sağlık Bana su getirir misiniz ilacımı alıcam? Munkesir Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Soru haklarım geri yüklenirken ilgisizlikten tinker bell gibi ölüyorum Bana su getirir misiniz ilacımı alıcam? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. getiririz 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun getiririm tabi 2 2 Yorumla Munkesir 1 yıl Teşekkür ederim cicegim 🌸 Yorumla Sk_3401 1 yıl İnci de melek maşallah :) Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kalkmışken bana da bi bardak su benim de ilacım var 0 5 Yorumla Munkesir 1 yıl Bana ne Yorumla Flankes1 1 yıl Aynen ondan işte Yorumla Flankes1 1 yıl Yorumumu sen mi sildin Yorumla Munkesir 1 yıl Hayır Yorumla Flankes1 1 yıl Peki sağol 🙏 Yorumla
Ölenekadarghostuzz Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sen yoksa sınıfta deodorant sıkınca yalancı astımı tutan kız miydin 😂 0 1 Yorumla Munkesir 1 yıl Yalancı değildi.. Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yaz bana, senin adına sorayım. Ya da soru hakları devredilebiliyor mu:) 0 11 Yorumla Munkesir 1 yıl Hayır o zaman ilgi sana gidiyo.. hem erkeklerin sorularına bakmıyolar ya Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl İlgi bana gitmez de sorularımıza bakılmadığı bir gerçek. Negatif ayrımcılık yaşıyoruz sitede. Yorumla Munkesir 1 yıl Sadece sitede değil her yerde. KS'nin erkek civcivleri 🥺 Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Civciv..🤔Ne manada kullandın anlamadım ama neyse. Yorumla Munkesir 1 yıl Hani erkek civcivleri öldürüyolar ya ise yaramıyo diye.. Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Bunu bilmiyordum. Cehalet kötü ya hu! Yorumla Munkesir 1 yıl Artık hicbir sey eskisi gibi değil... sadece erkek oldukları icin hem de Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Dolmadı mı hala süre? O kadar konuştuk… Yorumla Munkesir 1 yıl Ne süresi yav Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Soru sorma hakkının süresi.. Yorumla Munkesir 1 yıl 2 tsne daha var. Zor günler icin saklıyorum Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi bardakta ben alayım, benim de ilaç saatim 😃 1 1 Yorumla Munkesir 1 yıl Cheers bacım 😌 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ilacın bende susuz içebilirsin... dayına hasta değil misin zaten heryerde ensemdesin 0 8 Yorumla Munkesir 1 yıl Deli mi ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl o bir youtube kanalı ve nefret ettiğim bir adam Yorumla Munkesir 1 yıl Kimsin sen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl sürekli farkında olmadan yorumlarına cevap yazdığın dayın. bunu söyleyincede ensendeyim diye tehditler savuruyorsun :D Yorumla Munkesir 1 yıl O dayıdan bende çok var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl son zamanlarda en çok denk geldiğin tek dayın var oda benim... yapay zekadan daha hızlı cevaplar veren ve bu sayede dayının takdirini kazanan yeğenim Yorumla Munkesir 1 yıl Deli dayım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yani pek akıllı olduğmda söylenemez ama deliden daha cesur ve zekiyim :) mesela hep senin dikkatini çeken yorumlar yapmayı başaraibliyorum mesela. ya sen de delisin ya da sen de zeki :D Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Tabikiiiiii 1 1 Yorumla Munkesir 1 yıl 🌹 Yorumla
Çiçek_kız007 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben getiririm bacım. 1 1 Yorumla Munkesir 1 yıl Allah razı olsun bacım ya bi su getirenimiz olmadı Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 454 cevap paylaştı. Maden suyu olur mu 0 4 Yorumla Munkesir 1 yıl Severiz Yorumla 1by_efendi 1 yıl Göndeririz Yorumla Munkesir 1 yıl Tesekkür ederiz su getirenleriniz xok olsun Yorumla 1by_efendi 1 yıl Rica ederiz biz'de teşekkür ederiz efenim Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl kalk kendin al premses 0 4 Yorumla Munkesir 1 yıl Sevaptır ama Yorumla babacimdiyorum 1 yıl hadi tamam üzüldüm benden sular Yorumla Munkesir 1 yıl Eyvallah abi su getirenlerin cok olsun Yorumla babacimdiyorum 1 yıl afiyet olsun hepimizin inşallah Yorumla
JURA8 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İcine tükürür öyle getiririm 0 1 Yorumla Munkesir 1 yıl Allahın cezası pislik yaratık Yorumla
Ursus Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl ilgi köpeğimiyiz 0 2 Yorumla Munkesir 1 yıl Herkes kadar Yorumla Ursus 1 yıl yaa bende Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bu saatte ilaç mı alınır 0 3 Yorumla Munkesir 1 yıl Unuttum almayı Yorumla Ehlivukuf 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Munkesir 1 yıl Teşekkür ederim çiçeğim 🌹 Yorumla
Kole111 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 yıl Tabii ki getiririm 0 1 Yorumla Munkesir 1 yıl Hasta bu cocuk Yorumla
İnsonnne Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Kalk kendin al alla alla 0 9 Yorumla Munkesir 1 yıl Sus Yorumla İnsonnne 1 yıl Abi çok kabasın ya Yorumla Munkesir 1 yıl Döverim bile Yorumla İnsonnne 1 yıl Kaçarım 🤙 Yorumla Munkesir 1 yıl Yakalarım Yorumla İnsonnne 1 yıl Özür dilerim peşimi bırak lütfen Yorumla Munkesir 1 yıl Yık Yorumla İnsonnne 1 yıl Git Yorumla Munkesir 1 yıl Yok Yorumla
Sk_3401 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl İlgiyi seviyor musun 0 45 Yorumla Munkesir 1 yıl Sen sevmiyo musun Yorumla Sk_3401 1 yıl İstediğin kişiden gelicek mi? Yorumla Munkesir 1 yıl İstediğim kişiyi oldurdum Yorumla Sk_3401 1 yıl Oldurdum mu? Öldürdüm mü? Yorumla Munkesir 1 yıl Öldürdğm Yorumla Sk_3401 1 yıl Kara dul musun kızım? Yorumla Munkesir 1 yıl Evet Yorumla Sk_3401 1 yıl Azıcık normal sohbet etsen ne var be Yorumla Munkesir 1 yıl Bana ne Yorumla Sk_3401 1 yıl Hayata isyankarsın farkında mısın Yorumla Munkesir 1 yıl Çok biliyorsun sen Yorumla Sk_3401 1 yıl Zarif bir kadın olduğunu düşünüyorum. Ama bir olumsuz bakış açın var Yorumla Munkesir 1 yıl Değilim Yorumla Sk_3401 1 yıl Peki. İlgi görmeyi seviyor musun o zaman? Yorumla Munkesir 1 yıl Bu sohbetin sonunda seni engelleyeceğim herhalde Yorumla Sk_3401 1 yıl O niye Yorumla Munkesir 1 yıl Sevmiyorum seni Yorumla Sk_3401 1 yıl Beni nerde gördün de sevmiyosun Yorumla Munkesir 1 yıl Biliyorum seni Yorumla Sk_3401 1 yıl Nerden biliyomuşsun Yorumla Munkesir 1 yıl Susya Yorumla Sk_3401 1 yıl Ne suscam konuyu sen açtın Yorumla Munkesir 1 yıl Kusarıö üstüne Yorumla Sk_3401 1 yıl Yaaa sen 3 yaşında mısıııııınnn Yorumla Munkesir 1 yıl Evet. Yorumla Sk_3401 1 yıl Keşke öyle olsaydın :) çocukları çok severim :) Yorumla Munkesir 1 yıl Annem de öyle der Yorumla Sk_3401 1 yıl Ne gibi çocuk gibisin mi diyor? Yorumla Munkesir 1 yıl Çocuk olarak kalsaydın Yorumla Sk_3401 1 yıl Çok tatlıdır senin bebişliğin :) Yorumla Munkesir 1 yıl Ne biliyosun Yorumla Sk_3401 1 yıl Eminim :) hiç tereddütüm yok hatta :) Yorumla Munkesir 1 yıl Her bebek tatlıdır Yorumla Sk_3401 1 yıl Evet sen de o yüzden çok tatlısın şuanda :) Yorumla Munkesir 1 yıl Hadi hayırlı günler ben kaçar Yorumla Sk_3401 1 yıl İltifat alınca böyle mi yapıyosun :) Yorumla Munkesir 1 yıl Evet alısık degil bünye Yorumla Sk_3401 1 yıl Valla bu güzellikle sen de alışık değilsen ohoo Yorumla Munkesir 1 yıl Biz senle kavga ettik Yorumla Sk_3401 1 yıl Ne kavgası ettik? Yorumla Munkesir 1 yıl Sövdün bana Yorumla Sk_3401 1 yıl Ne zaman yahu yukarda yok öyle bişey Yorumla Munkesir 1 yıl Diğer hesabındı Yorumla Sk_3401 1 yıl Diğer hesabım? Yorumla Munkesir 1 yıl Of Yorumla
operator22 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Ne içiyorsun 0 15 Yorumla Munkesir 1 yıl Su Yorumla operator22 1 yıl İlaç olarak Yorumla Munkesir 1 yıl Demem Yorumla operator22 1 yıl Yorumla Munkesir 1 yıl Cok bayat saka Yorumla operator22 1 yıl Bir de senin için güzel şaka mı yapacaktık Yorumla Munkesir 1 yıl Huysuz Yorumla operator22 1 yıl Çoayıp Yorumla operator22 1 yıl Hanımefendi Yorumla Munkesir 1 yıl He Yorumla operator22 1 yıl Tamam önünüze bakarak yürüyün çarpışmayalım dedim Yorumla Munkesir 1 yıl Buecun ne senin Yorumla operator22 1 yıl Boğa Yorumla Munkesir 1 yıl İyi Yorumla operator22 1 yıl İyidir mis gibi burç Yorumla
Envergul0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl S********* kendine 0 5 Yorumla Munkesir 1 yıl Tövbe sansürü çözmeye çalışmak korkunç Yorumla Envergul0 1 yıl Sen kendine alabilirsin dedim tövbe Yorumla Munkesir 1 yıl Niye sansürlü Yorumla Envergul0 1 yıl Sesli Yazdığım için başka şeyler yazmış Yorumla Munkesir 1 yıl Anladım Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 496 cevap paylaştı. Getiririm canım 0 2 Yorumla Munkesir 1 yıl Teşekkür ederim atesli Alper abim Yorumla ateslialper06 1 yıl Rica ederim fıstık ne demek fjdjfdj Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 396 cevap paylaştı. Mutfak uzak 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanım öldü mü 0 3 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl İnsanlık Yorumla Munkesir 1 yıl Ölmüş Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Dürt bi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
getiririz
Geçmiş olsun getiririm tabi
Teşekkür ederim cicegim 🌸
İnci de melek maşallah :)
Kalkmışken bana da bi bardak su benim de ilacım var
Bana ne
Aynen ondan işte
Yorumumu sen mi sildin
Hayır
Peki sağol 🙏
Sen yoksa sınıfta deodorant sıkınca yalancı astımı tutan kız miydin 😂
Yalancı değildi..
Yaz bana, senin adına sorayım. Ya da soru hakları devredilebiliyor mu:)
Hayır o zaman ilgi sana gidiyo.. hem erkeklerin sorularına bakmıyolar ya
İlgi bana gitmez de sorularımıza bakılmadığı bir gerçek. Negatif ayrımcılık yaşıyoruz sitede.
Sadece sitede değil her yerde. KS'nin erkek civcivleri 🥺
Civciv..🤔Ne manada kullandın anlamadım ama neyse.
Hani erkek civcivleri öldürüyolar ya ise yaramıyo diye..
Bunu bilmiyordum. Cehalet kötü ya hu!
Artık hicbir sey eskisi gibi değil... sadece erkek oldukları icin hem de
Dolmadı mı hala süre? O kadar konuştuk…
Ne süresi yav
Soru sorma hakkının süresi..
2 tsne daha var. Zor günler icin saklıyorum
Bi bardakta ben alayım, benim de ilaç saatim 😃
Cheers bacım 😌
ilacın bende susuz içebilirsin... dayına hasta değil misin zaten heryerde ensemdesin
Deli mi ne
o bir youtube kanalı ve nefret ettiğim bir adam
Kimsin sen
sürekli farkında olmadan yorumlarına cevap yazdığın dayın. bunu söyleyincede ensendeyim diye tehditler savuruyorsun :D
O dayıdan bende çok var
son zamanlarda en çok denk geldiğin tek dayın var oda benim... yapay zekadan daha hızlı cevaplar veren ve bu sayede dayının takdirini kazanan yeğenim
Deli dayım
yani pek akıllı olduğmda söylenemez ama deliden daha cesur ve zekiyim :) mesela hep senin dikkatini çeken yorumlar yapmayı başaraibliyorum mesela. ya sen de delisin ya da sen de zeki :D
Geçmiş olsun... umarım getiren olur.
Tabikiiiiii
🌹
Ben getiririm bacım.
Allah razı olsun bacım ya bi su getirenimiz olmadı
Maden suyu olur mu
Severiz
Göndeririz
Tesekkür ederiz su getirenleriniz xok olsun
Rica ederiz biz'de teşekkür ederiz efenim
kalk kendin al premses
Sevaptır ama
hadi tamam üzüldüm benden sular
Eyvallah abi su getirenlerin cok olsun
afiyet olsun hepimizin inşallah
İcine tükürür öyle getiririm
Allahın cezası pislik yaratık
ilgi köpeğimiyiz
Herkes kadar
yaa bende
Bu saatte ilaç mı alınır
Unuttum almayı
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim çiçeğim 🌹
Getirirdimde geç gördüm sorunu
Duyoor wahhats gülüm 🤣🤣🤣
Ney
Geçmiş olsun getirir elbet birisi
Tabii ki getiririm
Hasta bu cocuk
Kalk kendin al alla alla
Sus
Abi çok kabasın ya
Döverim bile
Kaçarım 🤙
Yakalarım
Özür dilerim peşimi bırak lütfen
Yık
Git
Yok
İlgiyi seviyor musun
Sen sevmiyo musun
İstediğin kişiden gelicek mi?
İstediğim kişiyi oldurdum
Oldurdum mu? Öldürdüm mü?
Öldürdğm
Kara dul musun kızım?
Evet
Azıcık normal sohbet etsen ne var be
Bana ne
Hayata isyankarsın farkında mısın
Çok biliyorsun sen
Zarif bir kadın olduğunu düşünüyorum. Ama bir olumsuz bakış açın var
Değilim
Peki. İlgi görmeyi seviyor musun o zaman?
Bu sohbetin sonunda seni engelleyeceğim herhalde
O niye
Sevmiyorum seni
Beni nerde gördün de sevmiyosun
Biliyorum seni
Nerden biliyomuşsun
Susya
Ne suscam konuyu sen açtın
Kusarıö üstüne
Yaaa sen 3 yaşında mısıııııınnn
Evet.
Keşke öyle olsaydın :) çocukları çok severim :)
Annem de öyle der
Ne gibi çocuk gibisin mi diyor?
Çocuk olarak kalsaydın
Çok tatlıdır senin bebişliğin :)
Ne biliyosun
Eminim :) hiç tereddütüm yok hatta :)
Her bebek tatlıdır
Evet sen de o yüzden çok tatlısın şuanda :)
Hadi hayırlı günler ben kaçar
İltifat alınca böyle mi yapıyosun :)
Evet alısık degil bünye
Valla bu güzellikle sen de alışık değilsen ohoo
Biz senle kavga ettik
Ne kavgası ettik?
Sövdün bana
Ne zaman yahu yukarda yok öyle bişey
Diğer hesabındı
Diğer hesabım?
Of
Ne içiyorsun