Normal olsa bile bı hastalığın belirtisi varsa sonradan çıkar mı
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mesela bazı kan kanserleri üçüncü evre olduğu zaman kan değerleri anormal olur, ilk evrede normal görülür, cinsine göre değişir
Kendimden biliyorum ve doktorlardan
Oha bende bunu merak ediyordum peki önceki belirtileri neler oluyor bu hastalıktan şüpheleniyordm da kan tahlilinde sadece d vitamini eksikliğim çıktı vücudum morariyor kemik ağrıları çok fazlaydı
Allah şifa versin sizin teşhis edilmeden önce neyiniz vardı d vitamini eksikliğiniz varmiydi belirtileri nelerdi
Ben aşırı terleme ile kemik ağrıları lenf şişmesi ile acile gittim lenfomasin dediler hemen hastaneye yatırdılar kan tahlilleri lenfosit beyaz kan çok yüksekti sonra lenfler alındı ameliyatla langerhans hücreli histiositozis tanısı geldi patoloji sonucu yani yavaş ilerleyen kanser türü, hematoloji de takipli hastayım her ay tahlil yaptılar bazen kan tahlili normal çıkıyor nedeni şu imiş bendeki cinsinin uyuyan ve uyanık dönemi varmis yani aktif pasif dönemleri şu an uykuda lenfosit yüz bin değerinde ve üzerinde olursa kemoterapiye başlayacaklar
D vitamini eksikligim vardı b vitamini eksikti folik asit eksikliği ve demir eksikliği vardı cildimde kırmızı döküntüler vardı toplu iğne ucu kadar
Güzel dileklerin için teşekkür ederim
Lenf şişmesi nerde oldu bende boyunda kol altında bişey yok ama sağ bacağımda arka tarafında şişlik. var gibi ve dokununca ağrıyor acıyor
Benim boyunda koltuk altında oldu karaciğerde büyüme oldu
Rica ederim benim aşırı derecede kemiklerim ağrıyordu vücudum hep morariyor zaten bide ellerim kupkuru olmuştu saçlar da dökülüyor du ama değerlerde sadece d vitamini eksikliği çıktı şimdi 10 gündür vitamine başladım ama ağrılarım devam ediyor içimi de lösemi kemiriyor sizde d vitamini eksikliği var mıydı peki
Bacakta da olabilir mi mesela? Bide benim de karnimda bazen çok ağrı oluyordu tokluk hissi de oluyor nefes nefese kalıyorum bazen
Ya kusura bakma soruyorm ama aklımda çok soru isareti var bu konu ile ilgili
Vardı d vitamini 4 e düşmüştü yani yok denecek kadar azdı, korkma ama ilacı bitir önce şu an bende d vitamini ilacı magnezyum ilacı kullanıyorum
Rica ederim ne kusuru istediğini sorabilirsin
Bende iki farklı d vitamini ne başladım benim referans aralığı 30 ama 10 a düşmüş
Vitaminlerin faydası olur mu acaba
Evet faydası olur birde bu aralar havalar soğuktu güneş azdı oyuzden de d vitamini düşüyor, ilaç düzeltir, lösemiyi aklına getirme f vitamini eksikliği de kemik ağrıları yapıyor
Allah razı olsun ya bide benim. boynumda hiç yokken birden çok sayıda sivilce gibi bişey çıktı ama minik değil baya belirgin 14 gündür falan var hala geçmedi sizde de varmiydi öyle şeyler
Ya ağrım oldgnda acile gidip bacagimdaki şişliği gostersem. kemik ağrılarım var desem ona göre ilgilenirlermi o zaman çıkar mı ortaya varsada
Hayır çıkmaz ortaya öyle biyopsi yapmadan teşhis koyamazlar biyopsi yapmaları içinde kan değerlerinde anormallik olması lazım, senden de razı olsun, boynumda sivilce çıkmadı ama lenf nodları sert idi üç cm di ultrasonda görünen
İç hastalıkları yani dahiliye ye git
Acile gitsem belki kan sonuclari anormal cikmazmi
Bacagimdaki şişlik ve ağrı için bişey yapmazlarmi
Bence panik yapma hangi şehirdesin İstanbul'da isen doktor önerecegim
Evet İstanbul Avrupa yakasi
Anadolu yakası kartal Lütfi Kırdar eğitim ve araştırma hastanesi prof Dr iç hastalıkları uzmanı Banu böyük mutlaka ona randevu al ömrümde gördüğüm en iyi doktorlardan biri belkide en iyisi detaylı inceliyor hiç birşeyi atlamiyor
O hastanede daha önce bı yakınım yanık tedavisi gördü bana çok uzak bı yer ve beni yol tutuyor en kısa mesafede bile ölü gibi oluyorum ya acile gidip desemki bacağımda şişlik çıkmış orası ve kemiklerim ağrıyor ona göre bakmazlarmi
Bakarlar ama dahiliye polikliniğine gitsen daha iyi
Şu deprem korkusunu atlatalim gidicem abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun geçmiş olsun
Sağol sanada geçmiş olsun, senden de razı olsun inşallah,
Amin 🌼🤲🏻
Amin 🙏🙏
Abi ben çok zayifliyorm baya yüzüm falan da eridi 42 kilo ya düşmüşüm acaba lösemi de böyle zayıflık çok gözlenir mı
Ben ne desem boş ama çok kafana takma sakin ol, doktora git tek tek anlat gereken tetkikleri yapar
Çok ihtimal vermiyorum ama yinede belirli aralıklarla tekrarlanmalı
Hm olabilir de olmayabilir de yani
Bir altı ay sonra ne olacağı belli olmaz tabi ki
Hastalığa göre değişir
Mesela örnek verebilir misin
Mesela metabolik hastalıklarda hızlı kan değişimi gözlenirken kadın hastalıkları biraz daha geç cevap verebilir mesela
Ya benim merak ettiğim kan kanserisin ama kan tahlilin normal çıkıyor
Geçmiş olsun buradan daha öte daha fazla bilgim yok
Panik yapıyorsun abartma 😂😂
Cikar
Ne çıkar mesela bilgin var mı
Bunu çıkmadan kimse bilemez
var mı örnekleri ama kan tahlillerinin normal olmasına rağmen lenfoma lösemi ya da başka hastalığı olan insanlar
Ben bir ihtimalden bahsettik ne bilim adamıyım nede otorite