Sağlık Bırakabilen var mı? bentamay Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ben aşırı kahve bağımlısıyım ve hem kalbimde çarptıntıya sebep oluyor hemde cildimi aşırı kurutup bozuyor ama bırakmayı geçtim azaltamıyorum bile bırakabilen var mı nasıl bırakabilirim? Bırakabilen var mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. kahve çok severim 1 1 Yorumla bentamay 1 yıl Maalesef bende
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Sağlık konusunda 316 cevap paylaştı. Sigara içerken günde 5 6 kahve içiyordum, sigarayı bırakınca sadece sabahları içiyorum aç karnına 1 0 Yorumla
Siouxe Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Zevk almak güzel ama insan gerçeğini istiyor 0 5 Yorumla Siouxe 1 yıl Sigara da var mı yanında? Yorumla bentamay 1 yıl Hayır yok Yorumla Siouxe 1 yıl Baya zevk veriyor kahve ile Yorumla bentamay 1 yıl Sigara kullanmıyorum kullanmadım da hiç Yorumla Siouxe 1 yıl Anladım Yorumla
hayalperestmelodika Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl başka bir içecekle takas et birakamiyorsan 1 4 Yorumla bentamay 1 yıl Hiçbiri kahvenin yerini tutmuyor Yorumla hayalperestmelodika 1 yıl hadi ya çok kotu bir aliskanlik bu Yorumla bentamay 1 yıl Evet maalesef kalp çarpıntısı yapmasa aslında umrumda olmuycak ama korkutuyor Yorumla hayalperestmelodika 1 yıl dikkatli olmalisin kesinlikle sağlik şakaya gelmez tek bir hayata sahibiz anlamsiz bir bagimlilik ciddi problemlere sebep olmasin sakin ha Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl günde 2 tane içiyorum 1 2 Yorumla bentamay 1 yıl Ben 4 tane falan büyük bardakla Yorumla huzunluyurek 1 yıl yok ben normal fincanda Yorumla
İstanbulllu3441 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl 5 6 tane duble içyorum ☕️🚬 bırakamıyorum 0 2 Yorumla bentamay 1 yıl 😔😔 Yorumla İstanbulllu3441 1 yıl ☕️😉☕️ Yorumla
mimaradamm87 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Sağlık konusunda 579 cevap paylaştı. Azalt vr içindeki kahve miktarını da azalt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kahve çok severim
Maalesef bende
Sigara içerken günde 5 6 kahve içiyordum, sigarayı bırakınca sadece sabahları içiyorum aç karnına
Zevk almak güzel ama insan gerçeğini istiyor
Sigara da var mı yanında?
Hayır yok
Baya zevk veriyor kahve ile
Sigara kullanmıyorum kullanmadım da hiç
Anladım
başka bir içecekle takas et birakamiyorsan
Hiçbiri kahvenin yerini tutmuyor
hadi ya çok kotu bir aliskanlik bu
Evet maalesef kalp çarpıntısı yapmasa aslında umrumda olmuycak ama korkutuyor
dikkatli olmalisin kesinlikle sağlik şakaya gelmez tek bir hayata sahibiz anlamsiz bir bagimlilik ciddi problemlere sebep olmasin sakin ha
günde 2 tane içiyorum
Ben 4 tane falan büyük bardakla
yok ben normal fincanda
5 6 tane duble içyorum ☕️🚬 bırakamıyorum
😔😔
☕️😉☕️
Azalt vr içindeki kahve miktarını da azalt
ne kadar asırı
Diyarbakırda Kürt kahvesinin bağımlısıyam
Sade süt?