Sağlık Uyku düzeniniz ne halde? Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 hayatımda en son ne zaman normal bir insan gibi uyudum hatirlamiyorum, gece 4 5 öncesi uyuyamıyorum kahretsin ki🥲 Güncellemeler1 yıl Süper soru teşekkürler🫶 Uyku düzeniniz ne halde? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. uyku düzenim yoktur 1 0 Yorumla
Tinkerbellll_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl İnsan bu saate kadar uyuyamadiysa zihni susmamıştır. 1 1 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl susmuyor bacım doğru Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Rutinim geceye dönük, uyku düzenim kendime göre iyi 2 0 Yorumla
OverCross Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl 10.30 da yatıp 8 de kalkıyorum. Vücut alıştı 1 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Normalde uyusam uyurum Ama elimizde telefon uyuyamıyoruz 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. uyku duzenımden şu araar memnunum kımse duymasın nazar değer 1 0 Yorumla
AdimEfe Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl en son erken uyuduğumda 2025de değildik 1 4 Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl 2023 falandı herhalde hsksksks Yorumla AdimEfe 1 yıl daha eski de olabilir 2023de saat 7 de bir dersim oluyodu ben 3 de yatıp 5de kalkıp derse geç kalıyodum sonra öğlen 11de eve gelip yatıyodum xd Yorumla Lazımbazıhatalar 1 yıl etkilemiyor mu hayatınızı ya benim hayatımı b*k ettiği için soruyorum. Dalgın ve unutkanım uykuya bağlıyorum çünkü geceleri hiç uyumuyorum🥲 Yorumla AdimEfe 1 yıl normalde etkilemesi lazım ama nedensen etkilemiyor, şu an ki işleyişte gece min 2 se uyuyorum öğlen 12 de kalkıyorum 3 de salona gidiyorum 6 7ye kadar antrenman yapıyorum bir güzel dayak yiyorum sonra gece 2 3e kadar takılmaca Yorumla
yaso1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Erken uyumak veya uyku düzeni diyelim ona mutlu insan işi 1 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İyi yani eskiye göre göre çok çok iyi. d 1 0 Yorumla
SAMETİLBAY Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl En son 5 yıl önce gördüm herhalde rehin aldılar 😁 1 0 Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 681 cevap paylaştı. Dalgalı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
uyku düzenim yoktur
İnsan bu saate kadar uyuyamadiysa zihni susmamıştır.
susmuyor bacım doğru
Rutinim geceye dönük, uyku düzenim kendime göre iyi
10.30 da yatıp 8 de kalkıyorum. Vücut alıştı
Normalde uyusam uyurum Ama elimizde telefon uyuyamıyoruz
Ben de öyleyim sabah ezanına karşı uyuyor öğle 2 gibi uyanıyorum
uyku duzenımden şu araar memnunum kımse duymasın nazar değer
en son erken uyuduğumda 2025de değildik
2023 falandı herhalde hsksksks
daha eski de olabilir 2023de saat 7 de bir dersim oluyodu ben 3 de yatıp 5de kalkıp derse geç kalıyodum sonra öğlen 11de eve gelip yatıyodum xd
etkilemiyor mu hayatınızı ya benim hayatımı b*k ettiği için soruyorum. Dalgın ve unutkanım uykuya bağlıyorum çünkü geceleri hiç uyumuyorum🥲
normalde etkilemesi lazım ama nedensen etkilemiyor, şu an ki işleyişte gece min 2 se uyuyorum öğlen 12 de kalkıyorum 3 de salona gidiyorum 6 7ye kadar antrenman yapıyorum bir güzel dayak yiyorum sonra gece 2 3e kadar takılmaca
Erken uyumak veya uyku düzeni diyelim ona mutlu insan işi
Uyuyacağım birazdan, gayet iyi.
İyi yani eskiye göre göre çok çok iyi. d
2 senedir uyku ne unuttum
En son 5 yıl önce gördüm herhalde rehin aldılar 😁
Son 1 haftadır düzenli sayılır
Rutin 2 3 kalkış 11 12
14 saat uyudum ve yorgun hissediyorum
Uykunun ben taaaa 😡😂
Maalesef bu aralar zor
Berbat halde ya uyuyamıyorum.
Canı Ankara’ya emanet.