Oldum dertlenir sonuçta mutluluğu da hüzün de onunla yasiyorum
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Sakıncası olmazsa ne hastalığı var. Sizin gibi insanların olduğunu bilmek ne hoş, Ben Alerjik astımım. Ve korkuyorum beni böyle seven biri çıkmaz diye,
Hala daha cekiyorum hastaliklari atlatamadim daha onumde cerrahiler var isim zor en agir hastaliklari atlattim bunada sukur napalim basa gelen cekiliyor allah sevdigi kullarini sinar tatlim bize dusen girev sabir etmek isyan etmemek sukur etmek
Evet arkadaşım. Yalnız değilsin. Zorlandığında beni düşün lütfen. Bende seni düşüneceğim. Bu soruyu bu yüzden sordum... Her zaman ruhen beraberiz, Doktoru bıktıyor gibi hissediyorum. Bu bile Psikolojimi bozuyor.
Evet bazen bende oyle dusunuyirum acaba abartiyormuyum diye ama iste zorunlu gidiyiruz hastaneye 7 yilda cekmedigim hastalik kalmadi her islem yapildi zor dayandim gecmedi hala daha atlatmaya calsiiyorum
Ben Alerjik astım hastasıyım. Anafilaksi derecesinde olabilir. Şiddetli alerjik reaksiyonlar geçiriyorum. Yani ölümle burun buruna geldim. Ambulans çağırdım falan.
Sen bahsetmek ister misin, seni üzmek istemem. Bende biraz detay vereyim istedim,
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oldum dertlenir sonuçta mutluluğu da hüzün de onunla yasiyorum
Sakıncası olmazsa ne hastalığı var.
Sizin gibi insanların olduğunu bilmek ne hoş,
Ben Alerjik astımım. Ve korkuyorum beni böyle seven biri çıkmaz diye,
Buradan anlatmasam olur mu
Tabi dönüş yaptım size
Kronik ozguven eksikligi olan biriyle bayagi ugrasmistim sonra terk edildim
Ben fiziki hastalıktan bahsetmiştim aslında,
Astım, kalp gibi
Ben olsam kendi yerimde olmazdim benimle ugrasilmaz
Bende korkuyorum. Ama değer bence...
Ben benim gibi biriyle evlenirdim.
Ben evlenmezdim tya
:(( çok geçmiş olsun,
Hastane ya da sağlık ocağına ne sıklıkla gidiyorsun,
Ben her hafta gitmek zorundayım ilkbaharda özellikle
Valla 7 yildir duzenli giderim oncelerinde haftada 3 kez gidiyordum suanda ise her hafta degil ama ayda birden fazla gidiiyorum
Enabiz kabarik 😅
Benimde 🥹
Hala daha cekiyorum hastaliklari atlatamadim daha onumde cerrahiler var isim zor en agir hastaliklari atlattim bunada sukur napalim basa gelen cekiliyor allah sevdigi kullarini sinar tatlim bize dusen girev sabir etmek isyan etmemek sukur etmek
Evet arkadaşım. Yalnız değilsin. Zorlandığında beni düşün lütfen. Bende seni düşüneceğim. Bu soruyu bu yüzden sordum...
Her zaman ruhen beraberiz,
Doktoru bıktıyor gibi hissediyorum. Bu bile Psikolojimi bozuyor.
Evet bazen bende oyle dusunuyirum acaba abartiyormuyum diye ama iste zorunlu gidiyiruz hastaneye 7 yilda cekmedigim hastalik kalmadi her islem yapildi zor dayandim gecmedi hala daha atlatmaya calsiiyorum
Ben Alerjik astım hastasıyım. Anafilaksi derecesinde olabilir. Şiddetli alerjik reaksiyonlar geçiriyorum. Yani ölümle burun buruna geldim. Ambulans çağırdım falan.
Sen bahsetmek ister misin, seni üzmek istemem. Bende biraz detay vereyim istedim,
Gizliden ciksam burdan konusmasak
Olur tabii,
Uyuyakalmışım. Dönemedim af edersin
Problem yok bende uyumusum