Sağlık Lösemi tanısı almış olan tedavi gören? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bu hastalık hakkında ne gibi şikayetleriniz oldu teşhis edilmeden önce psikolojik durumunuz nasıldı en merak ettigim şey de belirtileri arasında saç dökülmesi var mı Güncellemeler1 yıl Guncell Lösemi tanısı almış olan tedavi gören? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 1 yıl tanı için nereye başvurdunuz 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Ben hasta değilim bende sadece d vitamini eksikliği var ama bu hastalık aklımı çok kurcalıyor yaşadığım belirtiler yani bende korkuyorum dogrusu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hangi ildesin Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi 1 yıl istediğin haasatneye randevu alabilirim Yorumla Soran 1 yıl Yok şu an zaten vitamin kullanıyorum randevum da var teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tanı için nereye başvurdunuz
Ben hasta değilim bende sadece d vitamini eksikliği var ama bu hastalık aklımı çok kurcalıyor yaşadığım belirtiler yani bende korkuyorum dogrusu
hangi ildesin
İstanbul
istediğin haasatneye randevu alabilirim
Yok şu an zaten vitamin kullanıyorum randevum da var teşekkür ederim