Güncellemeler
2 ay
Ciddiye değil *çil diye yazarken fark etmemisim
Güncellemeler
2 ay
Of şimdi de otomatik düzeltme *cildiye
Ağır derece inatçı cildim tahmini rozam ve kistik aknelerim var polikistik over yüzünden. Psikolojimi çok etkiliyor aylardır yüzüme bakamıyorum.. Öğrenci olduğum için şehri çok bilmiyorum her zaman da her yere gidemiyorum.. şehir hastanesinde bu doktor hariç çalışan 3 doktora da gittim poliklinikte memnun kalmadım. ya da başka doktor başka hastane önerisi olana açığım ama öğrenciyim mağdur durumlar devlet hastanesi anca.. Google'da çok yorumu yok küçük bir ihtimal giden varsa bilgilendirme sevinirim.. Eskişehir'de çoğu devlet hastanesi cildiye doktorunun yorumu ya çok az ya da yok..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana tavsiyem akne için stabil bir krem önerim olcak ben şahsen denedim gayete güzel
ben çok beğenmemiştim kendisini
Peki başka doktor biliyorsanız öneriniz falan var mı acaba
Esra çarman vardı, dermatolojide bileğimi kesmiştim dikiş izlerini geçirtmişti kusursuz şekilde
Aslında ona geçen sene gidiyordum aöa sürekli ergenlikten yeni çıkmış olmamı yağlı cildimi söyleyip krem veriyordu maalesef anlatımı sıcaklanlılıgı hoş ama ben istediğimi bulamadım sivilcelerim maalesef sadece kremle geçicek değil ağır derece ilaç bile ise yaramadı. Yunus emreye bakayım ben bari arastırayık teşekkür ederim yinede
Aslında bunlar geçecek şeyler kaç yaşındasın ki dert ettin bu kadar
18 ama benimki geçmiyor geçenlerden değil kistik sivilce ve polikistik over olduğum için. Yüzünde 6 aydır kocaman sivilce var yanağımda zoretanin gibi güçlü bir ilaç bile ise yaramıyor.
Polikistik olan bi arkadaşım var, o da sen gibiydi ama kiloluydu zayıflayınca bişeiy kalmadı kilon var mı?
Ya maalesef bende olan durumu anlayamıyorum ben aksine çok zayıfım kilo alamıyorum ama veremiyorum da versem bile 1-2 kilo aynı 50 kiloda kaldım sürekli. Adetim falanda düzenli bende kıllanma akne problemi var birde birkaç kişi de daha. Çoğu kişide olan coo söylenen belirtilerin bende tam tersi var maalesef
Aslında bahsettiğim arkadaşla aynısın, o lazer yaptırdı 1-2 seans döküldü gitti. kilosu senden daha fazlaydı kilon gayet iyi. Sıkma bence canını böyle şeyler için strestende daha da artıyodur
Peki teşekkür ederim bu soruda sorduğum doktor cok mu kötü ya ve ilgisiz. 4 doktor calısıtor zaten şehir hastanesinde 3une gittim biri kan tahlime baktı ilaca baslattı birkaç işlem daha yaptı ama ben söylemeden bakmıyor ve derdimi tam anlamadıgı için sivilce tekrar doluyor maalesef. Birtek buna gitmedim denemek istiyorum ama kötüyse gitmeyeyim.
İlaçları ne kadar süre kullandın ki, çok mu yağlı yiyosun valla her şey olabilir nasıl sivilceler küçük mü büyük mü
4 aydır içiyorum yaglı yemeyi kestim kistik sivilce var 1 tane ama büyük rahatsız oluyorum tedavisine biraz geç baslandıgı için ve eski olduğu için içinde kapsül kaldı yüksek ihtimalle onu alıcak biri lazım bana maalesef.
Ben müdahale edeceklerini sanmıyorum pek sivilce için, iz kalıcak bu seferde. arkadaşa bi sorayım sivilceler için ne yapmış sana dönerim
Teşekkür ederim olur kalırsa kalsın ya kabarık 6 aydır geçmeyen görüntüden iyidir doktorum boşaltma yaptı ama tekrar doldu kortizol iğnesi yaptı şişli gibi indirdi ama içindeki kapsul olduğu için cerrahi becerisi iyi olan bunu halledicem bir doktor lazım bana maalesef ya bulamıyorum bjşr
yüzündeyse değmez bence ya yaptırma
Yüzümde de ama hiç geçmiyor ki kabarıklıgı en azından o gider
Bence bi süre daha bekle 6 ay kadar, ondan sonra operasyon yaptır
Teşekkür ederim bir bakıcam ve soruda sorduğum doktor cok mu kötü ilgisiz se gitmeyeyim kendi doktorumu bırakmayayım
benimle baya ilgilenmişti ama 3-4 yıl oluyor şu an nasıldır bilmiyorum..
Sinab özçelik mi. esra çarman mı anlayamadım kusura bakmayın yordum biraz da sürekli aynı bölgede inatcı bir şey olunca kendime düzgün doktor arayısındayım da
Sinabı hiç duymadım, hiç sıkıntı yok ne kusuru. Bence esra çarman
Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne gittin mi
Bir kadına gittim oda çok ilgilenmedi orada
Ben erkeğe gittim çok ilgiliydi memnun kaldım.
Erkek gözükmüyor şu an o hastanede calısanlarda hepsi kadın
Demekki o gün izinli
Ya hastane sitesinde polikinlik bünyesinde yok zaten gitmiştir o
Keşke ona denk gelseydin.