Güncellemeler
1 yıl
Geç saatte yazdım görmeyenler de olmuştur ama görenleri bekliyorum sağlıkla kalın iyi geceler 🌼
Güncellemeler
1 yıl
Günaydın güncelll
Bilinçli olmak adına bildiklerimizi paylaşalım en yaygın belirtisi nedir nerelerde ağrı yapar kan değerleri normal olsa da bu hastalık kendini belli eder mi başka şekilde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bacaklarda ve vücudun başka yerlerinde morarmalar, gece terlemeleri ateş basmaları özel günlerde dengesizlikler mide bulantıları duştan sonra kaşıntılar gibi belirtiler eski bir tanıdığımda vardı. Polisitemi Vera teşhisi konulmuştu.
Çok geçmiş olsun inşallah benim de sorunlarım var kan değerim de sıkıntı yok gibi d vitamini haricinde ama çoğu belirtisi var
Eski bir tanıdığımdı şimdi görüşmüyoruz. Böyle sorunlarınız varsa erken teşhişle çözümüne bakmalısınız. Çözümü yok diye biliyorum ancak ilerlemesini yavaşlatacak ilaç var.
Ya benim d vitamini eksikliğim var Man değerlerim fena değil o yüzden vitamin alıyorum ama bu hastalığı da merak ediyorum bu hastalık gecirenleri belirtilerini lösemi yani
Sen lösemi olduğunu nerden biliyorsun polisitemi Vera belirtilerin mi var
Ben losemiyim demedim cok fazla uzun süren kemik ağrıları istemszce zayiflamak vücutta morarma saçlarda dökülme gibi ve istahsizlk gibi sorunlar yaşıyorum d vitamini eksikliğim var
D vitamini eksikliği zaten bunlara sebep oluyor. Kemik erimesi saç dökülmesi haksızlık bende de bir zamanlar d vitamini eksikliği varken bunlar oluyordu. D vitamini eksikliğin varsa doktor ya iğne yazar ya da damla verir. Kullandıktan sonra tekrar kan ver D vitamini değerlerin normaldeyken sorunların çözülmüş olur. Fazla kafaya takarsan psikolojik olarak hasta olursun.
Vitamin verdi onları kullanıyorum ama ağrılar hala devam ediyor
Vitaminleri tamamen kullandıktan sonra kan vererek d vitamini değerine tekrar baktır. Vitamin değerlerin normal çıkıp bu sorunların devam ediyorsa dahiliye bölümüne gidip doktorla konuşman gerek. Kanı hematoloji bölümüne sevk edip kanserli hücreleri kontrol edebilirler.
Ağrılarım devam ederse vitaminin bitmesini beklemicem zaten mide bulantısı nefes darlığı da var zayıflığım da çok ileri bı hal aldı beni görenler taniyamiyo tuhaf tuhaf bakiyolar