Kılcal damar kanıyordur bir şey olmaz. Kanser öyle kendini belli eden bir hastalık değil ama o benle uğraşmaya devam edersen enfeksiyon kapabilirsin
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
İnşallah dediğin gibidir kanserli ben kendini belli ediyor ama şeklinden yapısından aniden oluşmasından ellemeyeceğim 15 gün bekleyeceğim bakalım ne olacak
Tamamdır aynı durum bende de oluşmaya başladı o yüzden cevap vermiştim gittim farklı yerlerde farklı hastanelerde ama çözüm bulunmadı. Siz gittiniz mi hiç?
Ben bu çıkınca korktum randevu aldım ama 15 gün sonrasına verdi randevuyu bu arada yüzümde kulagimin önünde bir şey daha çıktı ama o renksiz et beni gibi bir şey bir aydır var neredeyse ama onu pek önemsemedim ama netten şu an bakınca yüzünde ya da vücudunun başka bölgesinde o tarz bir şey oluşup doktora gidince kanser olduğunu öğrenenler gördüm şu an ondan da korkuyorum
Evet ondan da şüphelendim bende sizin gibi baktım biraz kendim için de öyle düşündüm. Şimdi üniversite arastirma hastanesinden randevu aldım bu arada artmaya devam ediyor bende ki yüz bölgem de özellikle psikolojik olarak da rahatsız etmeye başladı...
Benim kız kuzenimin kız arkadaşında bizimkine benzer değil ama çil şeklinde çoğalmalar olmuş kendisi Nevşehir'de bir çok doktora gitmiş o da çare bulamamış ve artmaya devam etmiş. Sonra Hacettepe araştırma ya gitmiş Ankara ya orada herhangi bir enfeksiyon dan olduğunu anlamışlar daha önceden gelseydin keşke demişler ama işte.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benlerin hepsi kanserdir. Kanserden korkacak bisey yok bize yanlış anlattır kanseri!
Kılcal damar kanıyordur bir şey olmaz. Kanser öyle kendini belli eden bir hastalık değil ama o benle uğraşmaya devam edersen enfeksiyon kapabilirsin
İnşallah dediğin gibidir kanserli ben kendini belli ediyor ama şeklinden yapısından aniden oluşmasından ellemeyeceğim 15 gün bekleyeceğim bakalım ne olacak
Sert ise dediğim gibi kılcar damar patlamıştır oda pıhtılaşmıştır. Bende de vardı, geçmesi yaklaşık bir yıl sürmüştü
İnşallah geçer ya çok sağ ol
Geçmiş olsun sana da
Aaa aynı durum gibi çoğalıyor mu peki 🤔🙄 artış gördünüz mü yoksa daha yeni bir tane mi gördünüz?
Ne gibi?
Vücudumda benler çıkıyor evet ama normal ben gibi onlar ama böyle bir şey ilk defa oluşuyor aniden oluştu
Çoğalıyor derken demek istediğim siyah nokta tarzı gibi olupta çoğalıyor mu 🙄
Evet kahverengi benler çıkıyor vücudumun bazı bölgelerinde yeni
Tamamdır aynı durum bende de oluşmaya başladı o yüzden cevap vermiştim gittim farklı yerlerde farklı hastanelerde ama çözüm bulunmadı. Siz gittiniz mi hiç?
Ben bu çıkınca korktum randevu aldım ama 15 gün sonrasına verdi randevuyu bu arada yüzümde kulagimin önünde bir şey daha çıktı ama o renksiz et beni gibi bir şey bir aydır var neredeyse ama onu pek önemsemedim ama netten şu an bakınca yüzünde ya da vücudunun başka bölgesinde o tarz bir şey oluşup doktora gidince kanser olduğunu öğrenenler gördüm şu an ondan da korkuyorum
Evet ondan da şüphelendim bende sizin gibi baktım biraz kendim için de öyle düşündüm. Şimdi üniversite arastirma hastanesinden randevu aldım bu arada artmaya devam ediyor bende ki yüz bölgem de özellikle psikolojik olarak da rahatsız etmeye başladı...
Ben bir türlü randevu bulamadım maalesef anca iki hafta sonrasına bende de artıyor maalesef neden böyle anlamıyorum vücudumda çok sayıda ben var
Benim kız kuzenimin kız arkadaşında bizimkine benzer değil ama çil şeklinde çoğalmalar olmuş kendisi Nevşehir'de bir çok doktora gitmiş o da çare bulamamış ve artmaya devam etmiş. Sonra Hacettepe araştırma ya gitmiş Ankara ya orada herhangi bir enfeksiyon dan olduğunu anlamışlar daha önceden gelseydin keşke demişler ama işte.
Kanserli kötü bir şey değil ama değil mi
Yok yok kanserle ilgisi olmadığını söylemişler sadece enfeksiyon kaynaklı ve biraz geç kaldığını söylemişler
Buluttan nem kapmak buna deniyor
Minicik benden ölenler var kanserli olabiliyor
Et benleri zaten zararsız kanserli hücrelerdir.
Her zaman çıkabilir
Kötü huylu olanları da var onu diyorum
Var evet tabiki kontrollerini yaptır
Sadece sakınan göze çöp batar diyorum bende.
15 gün sonrasına randevu verdi çok geç bir süre ama beklemekten başka bir çarem yok insan korkuyor maalesef
Bu kadar sürede bir şey olmaz
Sen içeride olabilecek tümörlerden kork
Doğru diyorsun
Çok takıyorsan da
Özele gidip danışmanda fayda var.
Büyürse falan ya da çoğalırsa daha da özele gideceğim
Bu kadar çabuk büyüme olmaz sanki
Bi'Bilen gibi konuşmayada gerek yok ta işte sakin olmak lazım
Evet muhtemelen sabaha yatağında ölü bulunacaksin
Yuh abartma be
Minicik benden ölenler var kanserli olabiliyor
Bu daha çok kan toplamış gibi bene benzemiyor ki
Kan toplasa kaç kere tırnağımıla baktım elledim düşerdi ya da kanardı herhalde
Bu ete yapışık sabit bir şey
Anladım ama çok takıntılı birisin anladığım kadarıyla çok kurcalama neyden korkarsan başına gelir
İnşallah kötü bir şey çıkmaz korkuyorum maalesef
Bene benzemio nedende cikti
Neye benziyor
Neresi koltuk altımı
ne var ki
Oyle bi sey olmaz ki
İnşallah değildir
Normal ben bence
Başka açıdan var mi
Bisey olmaz