Stres kaynaklı da olduğunu düşünmeye başladım.
2 haftadır ellerimde huzursuzluk hissediyorum parmaklarım rahatsız ediyor.
Özellikle son aylarda diz kapagimda problemler yaşamaya başladım ciddi şekilde.
Bir dişimde ilk defa durduk yere küçük küçük parçalar düşmeye başladı.
Neden böyle oluyor anlamadım... günlük yaşamda takviye ürünler tuketmiyorum. Ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Doktora gitmeden neyin olduğunu bilemezsin.
Büyük ihtimâlle vitamin eksikliğin var.
Sağlığıma dikkât ederim. Çünkü bağışıklık sistemim çabuk çöküyor. B12, D vitaminlerini kullanıyorum. Kanda demir, magnezyum, folik asit, kalsiyum baktırıyorum. Gerektiği zamanlarda da kullanıyorum.
B12 için hangi markayı kullanıyorsun ve ne akdar?
B12 için New Life dil altı hapını kullanıyoruz. Tadı da güzel. Rahatsız etmiyor. İçinde hem Biotin hem de Folik Asit var. Onlar da vücuda faydalı
Vitaminlerimi kontrol ettiriyorum ve omega 3 b12 d vitaminlerini filan devamlı kullanmıyorum. Ben de hasta olduktan sonra dikkat etmeye başlamıştım 😅 3-6 ayda bir kan tahlili çok iyi oluyor
Sen hangi rahatsızlıkları yaşamaya baslamistim ve değerleri kontrol. ettirdiktennsonra toparladin mı
Multiple skleroz, sinir sistemi hastalığı ve tedavisi yok 😃 ama yıllardır tekrarlamadı hastalık , yani iyiyim ama biraz dengesizleşsem tekrarlar diye düşünüyorum. Ilk basta ayaklarım uyusmustu sonra tüm vücudum 2-3 yıl sürdü tamamen duzelmem
Allah korusun ya..
Naçizane tavsiyem, d vitamini b12 yi devamlı kullan ve kan kontrolünü aksatma, omega 3 filan da sinir hasarı için birebir uyusma vs için onun dışında yapabiliyorsan Akdeniz usulü beslen ve stresten uzak dur. Geri kalan vitaminler zaten duzeliyor az çok
Omega 3 ve b12 için tavsiyen var mı?
Omega 3 olarak www.vitaminler.com/.../new-life-efa-one-45-kapsul-7574 bunu kullaniyorum. B12 ise normal b12 su pembe haplardan kokusu kötü olsada yapacak birsey yok
Pembe haplar ne hiç bilmiyorum
Bir de eczaneden mi alayım. yoksa bir site var mı bildiğin güvenilir
Attığım site güvenilir orjinal ve tarihi yeni gönderiyorlar, b12 yi eczaneden alabilirsin her eczanede vardır.
Benexol b12 imiş
Genede tahlil yaptır çünkü fazla düşükse iğne daha etkili olur
Anladim çok teşekkür ederimmmmm
Rica ederim, ne demek 😄