Kocam sürekli hasta, iyi günde kötü günde sözünün bağlayıcılığı nereye kadar?

Evlendik evleneli nazlı bir adam hep bi orası burası ağrır kendini yataklara atar. Son zamanlarda gerçekten hastalıklar da çıkmaya başladı. Hastanede yatışlar çıkışlar. Açıkçası ben bu evlilikten bir şey anlamadım. Ne bir plan, ne bir tatil. Varsa yoksa evde yatsın. Eee benim ne suçum günahım var. Hayat geçiyor ben yerimde sayıyorum.

İsyan edesim geliyor sonra diyorum saçmalama iyi günde kötü günde demedin mi? Şimdi adamı hasta diye bırakırsan nerde kaldı senin vicdanın sevgin saygın.

Ama tükendim. Gerçekten sevgi kalmıyor nefret geliyor onu hasta gördükçe. Azıcık karnım ağrıyor dese öfkeyle doluyorum. İçime atıyorum belli etmiyorum tabi.

Hayallerim vardı benim şimdi hepsi çöp oldu. günü yaşamak dışında yaptığım bir şey yok mutsuzluğun dibindeyim
Güncellemeler
4 gü
Cinsel hayatımızı sormuşsunuz tabiki düzenli bir cinsel hayatımız yok. Sürekli orası burası ağrıyan insan sekse ne kadar hevesli olur ki.

Hastalığı ne diye soranlar olmuş. Bir tane değil ki… uzunca süre hemoroid tedavisi oldu iyileşti. Ankilozan spondilit tanısı var (bağ dokuyu etkileyen bir romatolojik hastalık), sindirim sisteminde de bir şeyler var henüz ne olduğunu öğrenemedik.

Bunlara ek olarak hiçbir şeyi yoksa sürekli grip olur. Gastriti var midesi hep rahatsızdır. Bitmiyor saymakla
Güncellemeler
4 gü
Cinsel hayatımızı sormuşsunuz tabiki düzenli bir cinsel hayatımız yok. Sürekli orası burası ağrıyan insan sekse ne kadar hevesli olur ki.

Hastalığı ne diye soranlar olmuş. Bir tane değil ki… uzunca süre hemoroid tedavisi oldu iyileşti. Ankilozan spondilit tanısı var (bağ dokuyu etkileyen bir romatolojik hastalık), sindirim sisteminde de bir şeyler var henüz ne olduğunu öğrenemedik.

Bunlara ek olarak hiçbir şeyi yoksa sürekli grip olur. Gastriti var midesi hep rahatsızdır. Bitmiyor saymakla