Katılmıyorum. Her erkek çapkın olabilir. Adamlar capkın olmaz. Sevdiğine sadık ve sevdalı olur. Senin herif erkek mi adam mı onu bi kestir gözünde. O yapttığıda mantıklı. Sen hamilesin ilaç kullanamıyorsun diye yaklaşma diyor. Eminim güzelce giyinmen de hoşuna gidiyordur. Ama senş düşündüğü için her şey.
Ya benim eşim diliyle seni seviyorum filan demez agir biraz hareketleri davranislariyla belli eder disardanda derler deger veriyor sna cunki misal ben erkek olsam yaklasirim bu 10 gun yaklasmasada durur yani bekler. Degisik biri
O kadar işte. 👏👏 Herkeze açık olan kendi gibi herkezleşmiştir. Bizler sadelik ve bize özel olana ilgi duyarız. Helal kız sana, düşüncelerine bayıldım.👏👏💪
Karım hamile olucak ve hasta olucak üstelik tahrik edici giyinecek ben de yaklaşmayacam ha hiç kusura bakma kocanın aklına saplayayım ne bicim bir apptalla evlenmişsin😅😅😆😆
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kocama aptal demeden once iyi oku ben hasta oldugumda degil o hasta olunca yaklasmiyor Malum bu dönemde ilac bitki cayi hersey yasak bize agir atlatiyorux
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hem kendini hemde aeni düşüdüpü için. İyileşince yaparsınız. ya da direk söyle gel yatağımı şenlendir diye.
Bulasici hasta oldugunda diyor ilacta kullanmion hasta olcaksin uzak dur diye
Eee yani bnda kötü bir şey. Sağlık bu şakaya ya da hafife alınacak bir şey değil. Siz sıkmayın canınızı. Normal bir durum bence
Yo sasirdim boylr bir erkegin olmasina ben olsam mesela o anda dusunemem onu
Nasıl bir erkeğin olmasına şaşırdun anlamadım? Ama sen düşünmezsin de , düşünmek gerekir bnce.
Erkekler capkin ya hani nebilim acik giyinincr bu yaklasma hastayim diyor bulascak
Katılmıyorum. Her erkek çapkın olabilir. Adamlar capkın olmaz. Sevdiğine sadık ve sevdalı olur. Senin herif erkek mi adam mı onu bi kestir gözünde. O yapttığıda mantıklı. Sen hamilesin ilaç kullanamıyorsun diye yaklaşma diyor. Eminim güzelce giyinmen de hoşuna gidiyordur. Ama senş düşündüğü için her şey.
Ya benim eşim diliyle seni seviyorum filan demez agir biraz hareketleri davranislariyla belli eder disardanda derler deger veriyor sna cunki misal ben erkek olsam yaklasirim bu 10 gun yaklasmasada durur yani bekler. Degisik biri
Capkin derken acik filan giyince yani anliorsun bakiyolar
Bnce norlma biri. Seni sseviyor ozmn. Hiç kafana takılcak bi konu yok ozmn. Evet ne yazıkki açık giyinice bazı erkekler bakıyorlar.
Sen terbiyeli takil karşindakinide terbiyeli dogal bir kiz sec eşin bir sana acik olmali herkese kapali
Kesinlikle aynı düşünceleri paylaşıyoruz seninle.✌💪
Aynen oyleeee.
Sahsen herkese acik olani benim midem almaz herkesin gordugunu mutluluklar
O kadar işte. 👏👏 Herkeze açık olan kendi gibi herkezleşmiştir. Bizler sadelik ve bize özel olana ilgi duyarız. Helal kız sana, düşüncelerine bayıldım.👏👏💪
Dogrular Tskler
Rica ederim. Oluruna bırak sıkma enişteyi fazla. İllaki gel hadi odaya geçelim der 🤫🤭🤭
Karım hamile olucak ve hasta olucak üstelik tahrik edici giyinecek ben de yaklaşmayacam ha hiç kusura bakma kocanın aklına saplayayım ne bicim bir apptalla evlenmişsin😅😅😆😆
Kocama aptal demeden once iyi oku ben hasta oldugumda degil o hasta olunca yaklasmiyor
Malum bu dönemde ilac bitki cayi hersey yasak bize agir atlatiyorux
Bana göre saçma yani arkasında başka sebep olabilir
Çocuk olduktan sonra mi böyle davranmaya başladı eşiniz yoksa önceden de bu şekilde miydi?
Cogu kisi yanlis anlamis eşim ben hasta oldummu degil kendi hasta oldugu zaman yaklasmiyor bulasicak hasta olcan diyorr
Aynen çünkü öyle yazmışsın ne güzel ya sen gibi kadın kaldı mı çok mu seviyorsun eşini
Tabiki cok seviyorum neden sordun kendmden bahsetmedimki
Değişik insan karısına yaklaşır ne olursa olsun
Hasta oldugunda o grip nezle gibi bulasici yaklasmiyor
Bulassin ya ne olur sanki
Hamileyim ilac kullanamiorum ilac kullanmadiginda agir atlion bitki ilacida yasak hersey
Geçmiş olsun dikkat et kendine ama eşinin tam yanında olup destek olma zamanı her türlü
Adam seni düşünerek öyle yapıyor ama galiba senin derdin cinsellik için
Sence sevgi mi
Bilmemki bulasici hasta oldugunda yaklasma diyor
Kesinlikle değil ben sevgilim hasta olduğunda 1 hafta ona baktım yemek bile yaptım yanından hiç ayrılmadım kısa sürede de iyileşti
Hayir sen anlamadinn ben hasta oldummu kocam bana bakiyor onda sorun yok kendisi bulasici hasta olsa yaklasma hasta olursun diyor cinsel anlamda
Niye hasta olsun ki adam bir iki hafta yapmayın a
Diomki o hasta oldugunda hasta olcan diyor hamileyim hersey yasak ya ilac bitki cayi vs
Hamileyken verme sende
Kıymet bilmezmiş o