Arkadaşlar , eşimin hasta olduğunu düşünüyorum bu gün evde iç çamaşırlarını üzerine sabahlığımı giyerken , giyme böyle kal dedi anlamadım dedim buralar hep gözüksün dedi sizce hasta mı? Ne
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eşinin bedenini görmek istemesi mi? Hayır hasta değil, ama bunu hastalık olarak görenler hasta olabilir 🙂
Eşim bedenimi görmek isteyebilir ama gün boyu iç çamaşır ile gexmemi istemesi hastalık
fantezi? Görüp da tahrik olmak istiyordur, ya da göz zevki içindir. Hayır elbette hastalık değil, tabii buna değen biriyse🙂 Yani sevişmeyi bilen ve ruhuna hitap eden biriyse ve sen de üşümeyen biriysen yap bence. Ama kro biri ise gerek yok.
Ya çok saçma ben ona soyun da gez dğyoe muyum biz cinsel obje miyiz? Sürekli neden kocalarımız cinsellik düşünür çok saçma
Sana sadece ama sadece cinsellik için yaklaşıyorsa evet, cinsel obje olarak görüyordur. Ama normalde de ilgisini ve şevkatini gösteren biriyse ve bunu istiyorsa hayır, sadece libidosu yüksek demektir.
Ya adamn bu şekil hoşuna gidiyor cinsel obje olarak görme kendini başkasından isteyeceğine eşinden istiyor
Başkasından isfeme hakkı mı var? Başkasından istemek sanki hakkı ama istemiyor gibi yorum yapmışım sıkıyorsa istesin.
Ya hiç belli olmaz hakkında yok ama isteklerini karşılamzsan bakma ihtimali doğar ne yapabilirsin
Doğarsa bedeli ödenir. Ödettrieim. Anasını belerim. Rezil ederim
Adamın hoşuna gitmiş ve seni öyle görmek istemiş ,
Sende yanına uzanıp onu daha da mutlu edebilirdin.
Bana acayip geldi neden bu kadar cinsellik kölesi !
Her gün mü böyle?
Arada
Arada olması gayet normal bir durum sonuçta siz bir çiftsiniz. Sürekli olsaydı bu bir hastalık duurmuna gelebilirdi.
Bu sizin mahreminiz bunu burada anlatmak ne kadar doğru
Bu seni neden ilgilendiriyor! Bu kadar edepli insan olsan burada olmazsın zeten !
Ahahahah burada edepsizler mi varmış :) sayende tanımış oldum bir edepsiz
18 yaşında nasıl orpspuu olduğunu anlıyorum sanane diyorum yüzsüz müsün ananın yolundan mısın ! Kerhaneee gülü müsün ! Klkttak
Bana bunları yazan evli barkli bir kadın değil mi? Gerçekten yazık kafanıza. Sizin seviyenize düşmeyeceğim ama Allah sizle evlenerek kocanizin belasını vermiş :)
Kocamı ne tanıyorsun belki daha bozuk birisi. bak Aristo be Pascal tarihte hiç bir zaman aynı görüşü desteklemez tek bie görüş hariç o da şudur. Bir insanın ne kadar düzgün olduğunu seçtiği insandan anlarsın beni kötü görüyorsun ya beni seçenin düzgün olduğunu ne biliyorsun.
Ne alaka adam seni oyle gormek istiyor libidosu yuksek diye niue boyle bir yakistirma yapiyorsunuz
Ya ben cinsel obje miyim
ne alaka esisin ve oyle gormek hosuna gidiyor bunun objelikle ne alakasi var
adam seni hep gulerken gormek istemesi kadar normal bisey bu
Ne bilim bana öyle geldi
bu tarz seylere cok takilmayin bunun objelikle alakasi yok
bence sende var bi şeyler
Saçmalama
ne alaka hastalıkla bu durum
Hasta
He hasta hemen onu iyileştir. 😄
İzlemek istiyor sanırım
bizene