hep düzenli olan reglim bu ay normalden fazla gecikti, test yaptım negatif cıktı bu akşam da aklıma geldı acaba bi saglık sorunu mudur diye sevgilime lafını actım, dediklerine bakın.. haklı mıyım kızmakta?
İşte erkekler böyle. Siz onları memnun etmek için evlenmeden karı koca hayatı yasarsınız. Daha neler neler ne fedakarlıklar ne anlayışlar. Ama hamile olsanız ortada bırakırlar sorumluluk almazlar çünkü adamlıktan yoksundurlar. Hasta olman sağlığının bozulması daha iyi onun için çünkü fedakarlık nedir bilmez. Onun bası ağrımasında sen hasta ol. Hala devam etmek istediğinden emin misin bununla?
Bence haklısın, çünkü o tür bir yorum, sağlığınla ilgili endişeler yaşarken daha destekleyici olmalı. Regli gecikmesi, bir sağlık sorununa işaret edebilir, ama böyle bir durumda sevgilinin daha duyarlı ve anlayışlı olması gerekirdi. Onun “inşallah hastasındır” gibi bir yorum yapması, sana gereksiz bir şekilde olumsuz hisler verebilir. Bu yüzden kızgın olman anlaşılabilir. Duygularını açıkça anlatmak, iletişimde netlik sağlamak iyi olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yani bazen sie deyip random atmalı çok takılıyorsunuz Arkadaşlar sevgiliniz aynı zamanda sizin arkadaşınız da mesela bu tarz durumlarda beraber hasta plakalık gibi böyle minik cevaplar verin cidden trip atacak durum Yok ortada çocuk belli ki biraz korkmuş hamile kalma ihtimalinden takılmayın her şeye.
Ahahah, nesen bol olsun. O sacmaliyor, ben tribini haklı buldum acikcasi, trip atan kızla nasil konusmasi gerektigini veya hatasını da farketmiyor, iletisim her mesajda daha sacma bi hal almis
balım cocuk ikimizde istemiyoruz zaten yasımız daha 18-19. fakat bana bu şekilde inşallah hamile değilsindir de hastasındır demesi sacma geldi. nabalım az ergenlıkte var garibimde.. geçer herhalde yakında.
zaten küs değiliz bunun için küsecek kadar yasım kucuk değil fakat normal olarak tepki gosterdım insan sevgilisine inşallah hastasındır der mi allah askına