Tabiki bende saygi duyuyorum. Ancak her zayif kadin sagliksiz degildir. 1.65 olup 40 kg olup saglikli olup hemde hamile kalmis saglikli cocugu olmus kadinlar taniyorum. Normal yemek yiyip yeterince ihtiyac duyulan besinleri yiyip zayif olanlar var. Eski sevgilimde mesela 1.58 boya 44 kiloydu gayet saglikliydi ve fizigi güzeldi. Kendini kusturan hic birsey yemeyip zayif olanlar sagliksiz oluyor ve sorunlar yasiyor.
Yok be 1 döner yedigi oluyordu. Bugune kadar hep zayif kizlarla ciktim hepsi normal 1 dürümü mesela rahatca yiyorlardi.
Ama iste kimisi balik etli sever kimisi kilolu kimisi zayifm ben mesela oldum olali balik etli kalin bacak, dolgun fizik buyuk kalca vs begenmiyorum ve cekici bulmuyorum. Senin yas kac bu arada özel degilse
Aslen Antalya ama dogma büyüme Almanyadayim. Evet aynen öyleyim baglandimi birine onun icin herseyi yaparim. Herzaman el üstünde tutarim. Giyimine bile karismam ister acik giyinsin ister kapali yeterki kendini mutlu hisetsin. Yani kisacasi herkese aslan sevdigime kedicikim ben. Zaten iliskide bir kural var oda itaat et rahat et 😂 hanimciyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadınları bedenlere göre güzel tabir etmek hiç etik değildir. Evet yakışabilir ama her kadın kendi haliyle güzeldir.
Haklisiniz. Peki sizin boyunuz kilonuz kac
Bende kendimi yırtıyorum koca got ve göğüs için işte millet de zayıflığı fizik sanıyo yuh artık sana çekici geliyo olabilir ama fizik değil bu bence
Göğüs küçük olabilir ama kum saati ve koca kalça önemli benim için göğüsüm orta boy olsun zaten aşırı büyük istemem
Boyun kilon kac ki?
Düzgün bir fizik hem kızlara hemde erkeklere evet yakışır
Senin boy ve kg kac peki
Zayıf olmak ayrı bi çekicilik bence
Evet bence de.
Peki senin boy ve kilon kac
Ben kiloluyum
Aynen hadi kalk sen de zayıfla biraz hshdjs
😂😂 erkek göbekli olur yau pandacik ayicik gibiyim hehe.
Senin boy kg kac
Bi kere de yanıltın yahu
Niye noldu hdjsjs
Bu çok fazla kemik abi
Yakışıyor bne kiloluyum
Boy kg kac
166 boy kilo 90
aa bu ben teşekkürler
Bu ben derken? Boy ve kg kac peki
158 52
44 kg olsan boyuna tam ideal olurmus? Kg vermek istermisin dahada
zaten zayıfım hatta kilo almam lazım 55 olsam daha iyi. senin dediğin çubuk kreker gibi
Hayir bence cok iyi
bence değil
Ben sahsen begeniyorum ya
sağlıklı kiloda olması daha iyi bence. tabi senin görüşün saygı duyuyorum sadece ama katılmıyorum
Tabiki bende saygi duyuyorum. Ancak her zayif kadin sagliksiz degildir. 1.65 olup 40 kg olup saglikli olup hemde hamile kalmis saglikli cocugu olmus kadinlar taniyorum. Normal yemek yiyip yeterince ihtiyac duyulan besinleri yiyip zayif olanlar var. Eski sevgilimde mesela 1.58 boya 44 kiloydu gayet saglikliydi ve fizigi güzeldi. Kendini kusturan hic birsey yemeyip zayif olanlar sagliksiz oluyor ve sorunlar yasiyor.
onlar diyet mi nasıl yapıyo bilmiyom ama benlik değil
Yok spor yapiyorlar. Ve abarti sekilde yemiyorlar. Diyet yapmiyorlar ama saglikli yiyorlar
kuş kadar mı yiyolar
Yok be 1 döner yedigi oluyordu. Bugune kadar hep zayif kizlarla ciktim hepsi normal 1 dürümü mesela rahatca yiyorlardi.
Ama iste kimisi balik etli sever kimisi kilolu kimisi zayifm ben mesela oldum olali balik etli kalin bacak, dolgun fizik buyuk kalca vs begenmiyorum ve cekici bulmuyorum. Senin yas kac bu arada özel degilse
27
Burcun ne peki
oğlak senin
Aslan bende ve 28 yasindayim bende. Nerelisin peki
kolay kolay beğenmiyon ama beğendiğinde de tam beğeniyosun anladım ben.
konya sen
Aslen Antalya ama dogma büyüme Almanyadayim. Evet aynen öyleyim baglandimi birine onun icin herseyi yaparim. Herzaman el üstünde tutarim. Giyimine bile karismam ister acik giyinsin ister kapali yeterki kendini mutlu hisetsin. Yani kisacasi herkese aslan sevdigime kedicikim ben. Zaten iliskide bir kural var oda itaat et rahat et 😂 hanimciyim
iyi bakalım
Ivit. Peki calisiyormusun yoksa okuyormusun
Yakışıyor
Harika oluyor yaw
Evet