AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ishal durumu varsa ve ara ara yaşıyorsan basit gıda toksikasyonuna bağlı meydana gelebilir bu gayet normal, harici durumlarda uzun süredir böyleyse dahiliyeye git
Kabızlık ve ishal değişkenliği oluyor mu? Hep mi incel çıkıyorsun yoksa arada mı? Bende iki aydır ince dışkılama değil ama ara ara kabız oluyorum 3 gün normal kalın yapıyorsam 4. Gün keçi pisliği gibi zorlanarak
uzun bi süredir ince yapıyorum ve artık tedirgin olmaya başladım. annemlere de bişey diyip onları korkutmak istemiyorum sen doktora gittin mi bu sebep yüzünden?
Bende babamın ameliyatından sonra böyle oldum. Gitmediğim doktor kalmadı benimde hepsi ibsye yoruyor
ibs ne oluyor kötü bişey mi o da
Hayır o kötü bir şey değil araştır istersen. Ama sen uzun süredir ince dışkı diyorsun renk olarak siyah mı ya da kanama ağrın var mı
renk öyle değil kanama falan da allaha şükür yok. sadece biraz ince yapıyorum belki de ben büyütüyorum bu sorunu bilmiyorum ya. ben araştırdım bazıları kolonoskopi yaptırmış bu sebep yüzünden hiçbir şey çıkmamış mesela
Şiddetli ağrın kanaman veya renginde bir şey yoksa sanmıyorum bir şey olduğunu. Araştırdıkça daha çok kafana takarsın ama bi dahiliyeye git yine de. İnternet en kötüsüne yoruyor. Bende tam 1 ay hep kabızdım daha şu 2 haftadır düzelme oldu oda takmadıkça. Ve iki üç kere ince dışkılama yaptım sonradan düzeldi
Çünkü ciddi şeylerin belirtileri gün geçtikçe artar seninki artmıyor anladığım kadarıyla
evet internette baya kötü şeyler yazıyor ve okuyunca insan ister istemez etkileniyor psikolojik olarak. benim allaha şükür bi ağrım sızım şu bu yok eğer o durumlarda olsa doktora direkt giderdim
Evet o yüzden takmamaya çalış düzeliyor bide yediğine içtiğine dikkat et
Benim profilime bak taa ne zamandan beri çektiğimi anlarsın
her şeyin başı sağlık ya allah her şeyden önce sağlık versin gerisi boş gerçekten
Aynen öyle sağlık olmayınca elinin altında ne olursa olsun olmuyor. Mesela bak ben dün normal çıktım bugün keçi pisliği gibi oda hala var ama çıkmıyor ki dün akşam 6dan beri çok şey yediğim halde
benim de bazen öyle oluyor yapamıyorum kuru kayısı yiyorum fayda ediyor. ve bir de kan tahlilinde çıkıyor mu bir durum olsa mesela
İlla ki kanda bişey çıkar. Ama bunların en iyisi kolonoskopi tabi. Bende korkuyorum onu yaptırmaya. Ama önemli bir durum olsa röntgen tomografi ultrason kan idrarda illa bi belirti verirdi. Benim hepsi temiz çıktı
sen tek kan tahlili yaptırmadın mı diğerlerini de mi yaptırmıştın
Evet diğerlerini de yaptırdım onlarda temiz
Bağırsak düzenleyici simflat verdi onu kullandım 2 hafta ben
Bunun dışında psikiyatriye gittim oda ilaç verdi bana düşük Onuda kullandım psikiyatride kötü bir hastalığın yok psikolojik dedi
sen baya detaylı baktırmışsın bence için ferah olsun bir durum olsa elbette çıkardı
Bak mesela papatya çayı içtim şimdi kasları gevşetiyor şimdi çıkabildim tuvalete
evet öyle şeyler iyi geliyor. ben yine de içimin ferah olması için bi doktora görünmek istiyorum iç hastalıklarından yani dahiliyeden randevu alayım değil mi
Dahiliyeden alıcaksın doktor seni yönlendirir zaten. İçin ferah olsun al git bence
Benim de kalın geliyor benim delik klozet deliğinden büyük tıkanıyor delik
hep mi kalın geliyor
Son 2 aydir
kabız oluyor musun sıklıkla
Yok kabızlık yok
Aynısını bende düşünüyorum
doktora gittin mi hiç bu sebepten
Haftaya randevu
kabızlık ve ishal arasında gelip gidiyor musun peki haricinde
Evet, bazen öyle, bazen öyle ama hep ince oluyor
bende doktora bi gitmek istiyorum ama annemlere de bu durumdan bahsedip onları korkutmak istemiyorum arada kaldım çok. bana doktora gittiğinde haber verebilir misin ya
Burayı bulamam ki nasıl yazayım bu soruyu bulup
İyi iste hizli calisiyo
o anlama mı geliyor bilmiyorum ya
Ne bilim doktora git ama normal yaa
Korkma suludur ondan oyle
Düzeldi mi benimde öyle ince ve yumuşak geliyor
düzeldi çok şükür. kafaya takınca öyle oluyor takmamak lazım
Ben demir şurubu kullanıyorum şimdi bıraktım cidden çok korkuyorum artık yemek yemek istemiyorum sanki bağırsağım incelmiş gibi geliyor cıvık şeklide bozuktu biraz bugün düzelmiş inşallah düzelir
inşallah düzelir. kafana takma zamanla düzeliyor zaten benimde ramazan ayında o durum olmuştu ve korkmuştum sonrasında düzeldi yeme içme çok etkiliyor. sıcak çorba iç düzenli olarak bu da etkili olur
Ramazan ayında olması normal ben her şeyi yiyorum böyle çıkıyor demir şurubuda bağırsak florami bozmuş olabilir
evet olabilir bi süre kullanma bakalım inşallah düzelir
Bıraktım zaten 5 gün oldu ilk baş kabız gibiydi sonra ishal sandım sonra şekil alıp ince yumuşak gelmeye başladı düzelme aşamasında belki çok takıyorum her şeyi
zamanla düzelir diye düşünüyorum. boş ver çok düşünme sende