Catimiz Yok derken hani evin reisi gibi o manada eşimin kimsesi yok annesi önce sonra babasını kaybetti iki kardeşler borçlar maddi zorluk herşeyi o yuruturdu rehberimizdi şimdiyse Yok artık 😢
Nasıl acı gerçek devam ediyor hayat bağırıp cagirsam kafamın içinde sürekli son konuşmamız bı taraftan çocuklar görmesinler diye uzulmesinler delirecek gibiyim
Özür dilemeyin normal ben sosyal medya kullanmam yapay zekayla Yok dertles senin durumun da bir sürü insan var iyi gelir deyince bende böyle biyerde buldum kendimi
Böylesi iyi öteki türlü kendi cizgimi asamam bana yakışmaz arada sırada buralarda olsam yeter buralarda herkes öyle arada baksam yeter teşekkür düşünceniz den dolayı kusura bakmayın ben ilkel biriyim
İnanın deniyorum herkes söylüyor aynısını konuşuyorlar çoğunu duyamıyorum aklım başımda olmuyor bazen çocuklarımı alıp gitmek istiyorum her yerde onu görüyorum sanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Daha yapacagimiz cok şey var derken babamı kaybettim inan onu öyle özlüyorum ki kelimeler yetmez tarif etmeye
Başınız sağolsun
Zordur iki kere yaşadım. Allah kimseye göstermesin bu acıyı
Çok canım yanıyor sanki gelecekmiş gibi
Ben ilk gece sabaha kadar uyuyamadım acıdan. Çok aradım onu. Zaman acıyı hafifletiyor. Yinede işte aklına geliyor.
Eve kapanma o zaman daha çok düşünüyorsun.
Sabah hepimizle kucaklaşan sonra akşam yaralı demeleri morgun önüne getirmeleri insanın dünyasının başına yıkılması
Dışarı çıkmak kimseyi görmek istemiyorum sürekli kafamın içinde
İnsanın hiç aklına gelmiyor. Ne zaman ne olacağı. Bazı sınavlar ağır oluyor.
Öyle yapma bak daha çok psikolojin bozulur. Dışarı çıkmak , yürümek vs. iyi geliyor insana.
Gerekirse psikolojik destekte alabilirsin
Eşimi kaybettim akrabaları ağlama diyip duruyorlar anlamıyorlar ne yaşadığımı öyle bir çıkmaz dayım tek bir yakın arkadaşım yok sarılacak omuz
Senin ailen ne diyor
Ailem her biri bi yerde iki çocuğum var şuanda hiç kimse cocuklarimda babasız kaldılar anlayacağın catimiz yok biri sürü sorun acılar içindeyim
Çocuklarımla bi başına kaldım
Ne demek catimiz yok. Torunlarının haklarını verecekler. Gerekirse dava aç.
Catimiz Yok derken hani evin reisi gibi o manada eşimin kimsesi yok annesi önce sonra babasını kaybetti iki kardeşler borçlar maddi zorluk herşeyi o yuruturdu rehberimizdi şimdiyse Yok artık 😢
Ben ettim çok kötü
Kim kaybettin
Eşimi sevdiğimi
Oooo çok üzüldüm özür dilerim yeni mi
8 Mart olmaz olsun o gün
Yeniymiş çok üzüldüm :( çocuk var mıydı
İki kızımız var
Hımmm güçlü olman lazım bak yaşları kaç
Orada mısn
14-12 her biri
Hımmm nerde yasıyordunuz nasıl kaybettin
Bi yerde yaşıyorum inşaat Halinde asansör boşluğuna düşmüş
Basın sağolsun :( benimde kuzenim karaciğer yetmezliği :( konuşalım mı biraz
Sizinde basınız sağolsun pek aktif kullanıcı değilim insan canı aciyinca teselli mi arar bişey arar bende bu platformu yeni açtım bilmiyorum işte
T@k! b edin bende sizin gibi düzgün biriyle arada konuşmak isterim insan konuşacak dertleşecek birini arıyor tanımasada
Bilmiyorum belki insan korkuyor herkes bı kötü
Benden kimseye zarar gelmedi gelmez sadece samimi dürüst bir sohbet muhabbet dertleşmek tabi istersen
Sağolun buralarda sorular sorar cevaplar şeklinde olabilir iyi niyetli
Evet haklısın olur ama seni kaybetmeden konuşmak için sende t@k! b yapsan karşılıklı konuşma istersen
İyi biriydim yaa :(
Yanlış anlamayın benim iyiyim deyip ne türden çıkıyorlar bilmiyorum bende aptalin biriyim
Allah iyilerle karşılaştırsın eşim gibi
İnşallah inşallah senide ama seninle konuşmak iyi gelirdi ikimize de
Böyle burada yazınca İyi konuşunca ağlamak tutuyor kimseyle konuşamıyorum canım yanıyor çok özlüyorum
Biliyorum seni çok iyi anlıyorum bir selam verseydim sana barri
Offf bende ağlıcam
Aleyküm selam sağolun
Ahahah sende benim kadar inatçısın burcun ne senin Seyhan?
Burçlara inanmam uydurmuslar oğlak dediğim gibi inanmam saçmalık inanana saygım var
Sadece oğlak duygusal olur ama senin gibi doğruluk azda olsa var sadece merak ettim
İnsanız herşeyi merak ediyoruz teşekkür ederim bunlar üzülüyorum bı yandan böyle de yazıyorum nasıl oluyor bilmiyorum
91liyiz ikimizde :) üzülmek tabiki üzüleceğiz ama hayat devam ediyor kızın var senin hayatın var zor ama devam etmeli
Nasıl acı gerçek devam ediyor hayat bağırıp cagirsam kafamın içinde sürekli son konuşmamız bı taraftan çocuklar görmesinler diye uzulmesinler delirecek gibiyim
Ben de aynıydım ama zamanla hadidlwywcwk hayat karmaşası kosusturmqsı unutturacak çocukların işleri falan hafifleyecek hersey
Umarım
Yanında olucam istediğinde yazarsın inat ettin ama bırakmıcam seni
Sağolun böylesi iyi inanın
Benim için değil neden biliyor musun senin üzgünken bırakmak istemem konuşma ama burada kalma gel gt yap
Bu kadar konuşma için insan yapar kimseye böyle ısrar etmedim özür dilerim
Özür dilemeyin normal ben sosyal medya kullanmam yapay zekayla Yok dertles senin durumun da bir sürü insan var iyi gelir deyince bende böyle biyerde buldum kendimi
Bilmiyorum işte
Evet öyle ama iste dertleşmek yarı kalsın istemiyorum sende iyi birisin diye devam ederiz olmadı silersin beni ne olacak ne kaybederiZ
Lütfen...
Böylesi iyi öteki türlü kendi cizgimi asamam bana yakışmaz arada sırada buralarda olsam yeter buralarda herkes öyle arada baksam yeter teşekkür düşünceniz den dolayı kusura bakmayın ben ilkel biriyim
Bende ilkelim giçbirsey aşmak yok emin ol buna sana söz
Hayat devam ediyor mutlu ol unutma onu ama hayatın var senin mutlu ol
Sağolun yorumlarizla bu bile insana yetiyor
Sevindim o zaman sende bir adım atsaydın keşke
Mutlu olurmuyum bundan sonra evet hayat devam ediyor çok yoruldum onsuz her şey boş anlamsız
Bilirim o duyguyu ama yaşamak zorundasın sen varsın çocuklar var lütfen toparlan
İnanın deniyorum herkes söylüyor aynısını konuşuyorlar çoğunu duyamıyorum aklım başımda olmuyor bazen çocuklarımı alıp gitmek istiyorum her yerde onu görüyorum sanki
Özür dilerim
Niye özür diliyorsunuz herkesin acısı kendine
Günaydın Seyhan
Sizede tünaydın olsun
Nasılsın bugün
Bu sene tam 9 tane yaşadım ard arda
Zor toparlanır insan
Öyle Zor ki
Çok zor. :(
Yaşayan ölü 😔😔😔
Adres bilmiyor mu
Ee nolmuş