Sağlık Acil doktoru kulak ağrısı ile ilgilenir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Çok fenayım uyuyamıyorum Güncellemeler1 yıl İstanbul Avrupa yakası KBB doktor ve hastane oneriis arıyorum lütfen ya? Agridan geberiyorum? ↗ detayları okurmusunuz Güncellemeler1 yıl Hangi acile gideyim şu anda Kağıthane deyim Acil doktoru kulak ağrısı ile ilgilenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Acile gidersen orada KBB yoktur ama sana serum ya da iğne verirler o da seni rahatlatır 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Apranax Ford 550 var onumu icsem Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl O kulak ağrısı vs için değil yani ağrı kesici ama başka bişey varsa ağrın kesilmez kulağın neden ağrıyor bi sıkıntı varmıydı daha önce Yorumla Soran 1 yıl Güncel okurmusunuz sorumu Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Hanımefendi acil devlet hastanesine git özele gidersen zaten onlarda KBB vardır ama Kağıthane de hangi hastane var bilmiyorum yakınsa okmeydanına git orası iyi bir hastane Yorumla Soran 1 yıl Cemiltasci sanırım dimi Yorumla Soran 1 yıl Baktim Yorumla Soran 1 yıl Özele zaten gücüm yetmez Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Evet cemiltaşçı şehir hastanesidir aynı zamanda gerçekten iyi doktorlar var orada orada gerekli müdahaleyi yaparlar Yorumla Soran 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Allah şifa versin Rica ederim gidince yine yaz burdan merak ederim ne oldu diye Yorumla
Charmelon Takip Et Xper 4 Yaş: 31 1 yıl Ağrı kesici verip yollar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Var bende apranax 550 ya hiç gitmjm o zmn Yorumla
İstanbulbakiri36 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 1 yıl Öncesinde boğaz ağrısı var mıydı 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Ben bu kulak ağrısını aralıktan beri çekiyorum sürekli ilaç kullanıp bir jafta sonra tekrarlıyor kahretsin Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Enfeksiyon olabilir daha önce gittin mi doktora Yorumla Soran 1 yıl Bişi atcam okurmusun Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl İstanbul Avrupa yakası KBB doktor ve hastane oneriis arıyorum lütfen ya? Agridan geberiyorum? ↗ Yorumla İstanbulbakiri36 1 yıl Kaç xpersin Yorumla Soran 1 yıl 7 Yorumla
Hayvansever6363 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Evet git acile hemen 0 1 Yorumla Hayvansever6363 1 yıl Başaksehir çam sakura hastanesi git şehir hastanesi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Acile gidersen orada KBB yoktur ama sana serum ya da iğne verirler o da seni rahatlatır
Apranax Ford 550 var onumu icsem
O kulak ağrısı vs için değil yani ağrı kesici ama başka bişey varsa ağrın kesilmez kulağın neden ağrıyor bi sıkıntı varmıydı daha önce
Güncel okurmusunuz sorumu
Hanımefendi acil devlet hastanesine git özele gidersen zaten onlarda KBB vardır ama Kağıthane de hangi hastane var bilmiyorum yakınsa okmeydanına git orası iyi bir hastane
Cemiltasci sanırım dimi
Baktim
Özele zaten gücüm yetmez
Evet cemiltaşçı şehir hastanesidir aynı zamanda gerçekten iyi doktorlar var orada orada gerekli müdahaleyi yaparlar
teşekkür ederim
Allah şifa versin Rica ederim gidince yine yaz burdan merak ederim ne oldu diye
Ağrı kesici verip yollar
Var bende apranax 550 ya hiç gitmjm o zmn
Öncesinde boğaz ağrısı var mıydı
Ben bu kulak ağrısını aralıktan beri çekiyorum sürekli ilaç kullanıp bir jafta sonra tekrarlıyor kahretsin
Enfeksiyon olabilir daha önce gittin mi doktora
Bişi atcam okurmusun
Olur
İstanbul Avrupa yakası KBB doktor ve hastane oneriis arıyorum lütfen ya? Agridan geberiyorum? ↗
Kaç xpersin
7
İlgilenir
Evet
Evet git acile hemen
Başaksehir çam sakura hastanesi git şehir hastanesi