Huzursuz bağırsak sendromu sacmalik. Anlamadık demiyorlar. Senin tedavin var bunu düzeltebilirim basit bisey. Birde tuvalette zorlama ve çok uzun süre oturma.
Alttaki sorularıma bak benim zaten stresten 2 aydır tuvalet alışkanlığım değişti
Cevap sahibi
1 yıl
o zaman bi doktora gorunecen kanka ama benim bildigim kabiz daha cok buyuk ve sert tuvalet yaptiginda yapmaya yani cikmasina zorlandiginda cunku fazla buyuk olur falan ikinsan da zorlanirsin falan ne bilim catlaga bile sebep olabilir vs benim bilidigm daha cok boyle oluyor kabizlik ama yinede bi git doktora madem
Gittim knka temiz çıktı her şey röntgen ultrason kan idrar tomografi. Babamın ameliyatından sonra psikolojim bozuldu o yüzden böyle oldum muhtemelen ilaç verdi kullandım o düzeltti beni biraz. Psikiyatriye de gittim oda psikolojik kaygı bozukluğu dedi
Cevap sahibi
1 yıl
hemoroid falan var mi yaparken zorlanma aci vs var mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Huzursuz bağırsak sendromu sacmalik. Anlamadık demiyorlar. Senin tedavin var bunu düzeltebilirim basit bisey. Birde tuvalette zorlama ve çok uzun süre oturma.
Ramazan sonrası sindirim dğişmesi lifli şeyler yeme muz gibi
Oruç tutmadım ki işte zaten 2 aydır stresten bu hale geldim
Kuzum kurban olurum
Bi tshlil ver
Verdim hepsi temiz çıktı
Çok şükür o zsman geçer uygunsuz hareket etmiştir organın
hem soruyosun hem cevabını kendin veriyosun 🙄 kabız olsan keçi pisliği gibi de yapamazsın sende başka bi şey var
Gecmis olsun suyu az icme
Çok içmem lazım normal mi
Yanin
O kabızlık mı oluyor efendim ohoo lkaklsdksladlk
Ama olabilir tabi az çıkmıştır
karninda sertlik varmiydi
Hayır yok
canim bir sey yoktur ya arada olur oyle karnin falan da arimiyorsa bi o varmis demek ki
Alttaki sorularıma bak benim zaten stresten 2 aydır tuvalet alışkanlığım değişti
o zaman bi doktora gorunecen kanka ama benim bildigim kabiz daha cok buyuk ve sert tuvalet yaptiginda yapmaya yani cikmasina zorlandiginda cunku fazla buyuk olur falan ikinsan da zorlanirsin falan ne bilim catlaga bile sebep olabilir vs benim bilidigm daha cok boyle oluyor kabizlik ama yinede bi git doktora madem
Gittim knka temiz çıktı her şey röntgen ultrason kan idrar tomografi. Babamın ameliyatından sonra psikolojim bozuldu o yüzden böyle oldum muhtemelen ilaç verdi kullandım o düzeltti beni biraz. Psikiyatriye de gittim oda psikolojik kaygı bozukluğu dedi
hemoroid falan var mi yaparken zorlanma aci vs var mi
Ikınırkrn bir şey çıkıyor ama sonra geri içeri giriyor
Kanama falan da yok anlamadım
ona hic baktirdin mi. Kac yasindasin ki sen
26
Ama hayatımda hiç böyle problemlerim olmadı ne olduysa babam ameliyat olduktan sonra başıma böyle şeyler geldi çok taktım kafama
ameliyattan dolayi yeme icmen degisti mi uzuntuden olabiliyor boyle seyler
Evet ilk 1 ay hiç yemiyordum hatta kilo bile verdim şu son 2 haftadır yemem içmem düzeldi
yani biraz da sindirim sisteminde de bir degisiklik olmus olabilir ama bagisiklikta etkilenmis olabilir hasta falan oluyormusun cok bu aralar peki
Yok olmuyorum
iste yeme icmenden olmus olabilir belki de. Meme gibi bir sey mi cikip giriyor boyle et parcasi gibi
Meme gibi böyle pembe
baktin mi yani hic. Bunu veya bunun icin doktora hic gittin mi peki
İbs anlatıyorsun diyor doktorlar
o ne be
Huzursuz bağırsak sendromu
sut urunleri tuketiyormusun cok. Laktoz alerjin de olabilir sisiyorsa karnin kasiklarin falan oralar
sğt iç, o akıtır
Süt gaz yapmaz mı midede
ya dinlesene beni, ben geçen sahurda çok süt içtim, yani dinle işte. gax olsun olmasın, yine de sana iyi gelcek. bende gaz olmadı
Oy seni kuru gоt
Sen kendine bak kuş beyin
Su iççmedim mi
Çok su içmedim bugün
Karnın ağrıyor mu
Hayır
Su iç şimdi
Kalçanı okşa hemen gelir
Normal korkma