Strese bağlı olarak kilo verdim. İdeal kilomun altına düştüm sonra tekrar o kiloya ulaştım. Lakin vücüdumda çatlaklar oluştu. Nasıl geçer bilgisi olan?
Cevabın nedir?
İnstagramda bulduğum bir ürün vardı. Frank diye bir vücut peelingi. Yurt dışında sarılıyor fakat türkiyeyede kargoyla yollanıyor. Before after fotoğraflarına bakarsan iyi bir ürün olduğunu anlıyorsun. bir bak derim. Bende sipariş vermeyi düşünüyorumm:))
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler bakacağım :))
- 1 yıl
Baktın mı nasildi
En İyi Cevaplar
+1 yılKilo alıp verirken vücuda birşey sürmek hiç aklınıza gelmezmi, bebek yağı vs... çatladığı an iş işten geçmiş boşuna para dökme geçmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılBilinçli olarak yapmadım amacım kilo vermek değildi. Ama haklısın vüdumu yeteri kadar nemlendirmiyorum. Cevabın için teşekkürler.
+1 yıleh be ne stresi , stresten uzak durmanı , spor yapmayı ve her gün bepanthol sürmesi tavsiye ederim. Allah Herkesi stresten korusun bu bir hastalıktır dalga geçilmez ciddi olun lütfen
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin. Sadece günlük yürüyüşler yapıyordum. Ama spor yapmayı deneyeceğim. Ciddi bir şekilde cevaplayıp dalga geçmediğin içinde çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim , kimse kimsenin hastalığıyla ya da rahatsızlığıyla dalga geçemez
- 11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Okudum yazanları uygulacağım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
45Cevap
Seni sevecek kişi öyle sevsin zaten stres den zayıflamışsın birde buna dert yanarsın ama çatlakları hiç bir şey yapma zaman la vücudun düzeldi doğal yolu bu
13 Yorumla
Soran+1 yılSevmekle alakası yok kimse için değişecek değilim ben mutluysam. Zayıfladım ayrıca kan değerlerimde düştü. Eski kiloma dönmem uzun zaman aldı. Cevabınız için teşekkürler
Soran+1 yılşu an kullanıyorum
+1 yılEczanelerdeki krem kadar etkili mi bilmiyorum ama avonun catlak kremi var düzenli ve masaj yaparak kullanirsan iyi geliyormus cok yerde okumustum pahali degildir denemekte fayda olabilir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler :))
Bunlar geömez ne yazık ki. Tıpkı doğumda oluşanlar gibi. İlaçlar çok çok az işe yarar ama ne yazık ki asla tam iyileşme olmaz..
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Çatlakların olduğu yere iki günde bir badem yağı sur
15 Yorumla
Soran+1 yılAldım bakalım işe yarayacak mı :))
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılBacim catlaklarn pembeyse kakao yağı ise yariyor ki eger zayfladysan beyaza donduyse gtmesi anca estetik mudahaleyle mümkün.
21 Yorumla
Soran+1 yılşu an pembe deneyeceğim teşekkürler
Spor yap nivea Q10 falan kullan ama olusan catlaklardan tamamen kurtulamazsin uzgunum 😔
22 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Tavsiyen için teşekkür ederim :))
sporun işe yarayacağını düşünmüyorum çünkü cilt deforme olmuş. spor sadece dengeleme ve sıkaştırmaya yarar. buradaki yazılanlara da kulak asman. bir uzmana çık derim
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız çok teşekkürler
Estetik ameliyat bile tam sonuç vermiyor.. düzelten birşey yok, inanmayın
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Portakal yagi ve cikolatali kirem cok iyi geliyor tavsiyee :)))
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim deneyeceğim :))
- +1 yıl
markaları nelerdir
Bende 2 tane var zamanla izi kaybolur gibi oluyor ama hiç bir zaman geçmiyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTüh be :(
+1 yılasırı kılo kaybı yasadıysan derın catlaklar olusuyor bknz ben cok sorun yasadım- careye zamana bıraktım sımdı haklı cıktım
11 Yorumla
Soran+1 yılFazla derin değil fakat farkediliyor.
once bol bol su ic cok onemli sonrada bunu kullan www.meleklermekani.com/.../bepanten-21f.jpg
10 Yorumlabol bo su iç zayıflamak istiyosanda yemek yemeden önce bir bardak su iç sonra yemeye basla sekeri sil hayatından sonra domates fazla yeme
11 Yorumla
Soran+1 yılAksine biraz kilo almak istiyorum. Tavsiyen için teşekkürler
vücudunu döve gibi sabunlar ovuşturursan (1-2 gün ovuştur) çatlakların geçiyor eğer böyle geçmezse eczanelerde bir sürü çatlak kremi var en iyilerinde bir tanesini al işe yarar (kendimden biliyorum)
110 Yorumla
Soran+1 yılSabun kullanmam yasak Cevabın için çok teşekkürler
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHayır değil
Soran+1 yılDeneyeceğim gerçekten çok yardımcı oldunuz
Özel kremlerle geçiyor lakin kendi halince çok geç geçiyor onlar bende de hızlı kilo almaktan olmuştu 4 yıl da belirsizleşti bişi kullanmadım ama
10 Yorumla
+1 yılOnların tek bir cözümü var oda lazer. Hic araştırma inanma başka seylere
13 Yorumla- +1 yıl
İlacla kremle falan ugrasma ii bildiğim bişi
zamanla geçiyor ama doktora falanda git belki krem verir
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız. En kısa zamanda gideceğim. Çok teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBio oil cilt bakim yagi var. 20 TL. Ben 4 aydir kullaniyorum. Kollarimdaki catlaklar baya inceldi. 6 ay kullanmak gerekiyoo. Sanada tavsiye ederim cok ucuz ama savbir isteyen bisey...
13 Yorumla
Soran+1 yılYeterki geçsin bir yıl bile kullanırım.
Cevap sahibi+1 yılInternette arastir yorumlari oku hemen alirsin zatn :)))
Soran+1 yılÇok teşekkürler :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoktora git. Ve bence bölümünde çatlaklara iyi gelen merhem yazısı var. Bence bölümünde ara çok populer bir yazı
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler hemen bakıyorum
Kabak lifi kullan. Her duştan sonra da 10dk soğuk suyla yıka.
11 Yorumla
Soran+1 yılLif kullanmam yasak ama sorunu olanlar burdan görürler çok teşekkürler :))
Çatlak giderici kremler var, ama tamamen geçmesi uzun sürebilir, bazıları kantaron yağı öneriyor
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler yeterki geçsin
+1 yılburada birisi bir yazi paylasmisti uc krem kullanmis 6 ayda gecmis
10 Yorumla
+1 yılBunun için herbalife diye bir markanın kremleri var. İşe yaradığını ben bizzat gördüm. Distribütör filan değilim ama işe yaradığını biliyorum
20 YorumlaÇok iyi bir konuya değinmişsin cevapları ben de bekliyorum. :)
20 YorumlaBol spor ve su. Günde en az 2lt su tüketmen gerekiyor canım
10 Yorumla
+1 yılÇatlaklar için eski yeni farketmeyen tek yöntem medikal pigmentasyon. Yıllardır denemediğim krem yağ tedavi kalmadı. Hafifletmekten başka bir işe yaramıyor. Medikal pigmentasyon beyaz olan çatlakları kendi ten renginde organik pigmentlerle kapatma işlemi. Renk farkı eşitlenmiş oluyor. Başka da bir şeyin çözüm olacağını zannetmiyorum
00 Yorumlaspor yapp yüzmeye git ya herşeyin çözümü yüzmek. yüzen insan sağlıklıdır bence. bir insan egoist olsun yüzücü olsun yinede severim
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yüzmeyi düşünürüm çok teşekkürler :))
kabak lifi kullan. catlaklar aslinda gecmez sadece hafifler. bronzlasirsan belli olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılMalesef lif kullanamıyorum
+1 yılArkadaşım doğum yaptıktan sonra madecassol kullandı geçti demiştim bir dene istersen
12 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim çok teşekkür ederim :))
- +1 yıl
Umarım bir yararı olur;)
+1 yılGeçmez hiçbir şekilde. O kadar zayıflarken düşüncektin, sarkmadığına şükret
01 Yorumla
Soran+1 yılBen kilo vemek istemedim. Zaten fazlasıyla zayıfım
Derisini soyduranları dahi okudum. Üzgünüm geçmiyor. Kabak lifi falan hafifletir görüntüsünü.
01 Yorumla
Soran+1 yılLif kullanamıyorum ama cevabın için teşekkürler
+1 yılher yazılanı uygulayıp deforme olma özel klinikler var garantili. çatlak boyutu-rengi-süreç önemli. dr um
10 YorumlaÇatlak derken? Yan deri altı yırtılma olur kilo alınca onların geçmesi de zaman alıyor baya
10 Yorumla
+1 yılGecmez.. onlarla yasamaya alisirsan , gecirmeye calismaktan daha faydali bir is yapmis olursun
10 Yorumlakantoron yağı araştır gör özevliliklerinin ne oldugunu
20 Yorumla
+1 yılBol bol düzdür sevgilinin menisini çatlaklara sür ama iyice yedir :D :D :D
10 Yorumlao kadar çatlak su sızdırmaz merak etme. derde bak. :)
00 Yorumlaüff bende de var 80 kilo oldum şimdi 58 kiloya indim bacaklar hep selülit
01 Yorumla
Soran+1 yılSelülit için kahve telvesi iyi gelir diye duymuştum
+1 yılzeytinyagı ile masaj yap ve lutfen hızlı kilo alip verme
04 Yorumla
Soran+1 yılElimde olan bir şey değildi. Tavsiyenizi deneyeceğim
- +1 yıl
Limon suyundaki asit ise deri kirlerini alir catlak goruntunun azalmasina bir ihtimal yardimci olabilir
- +1 yıl
Henuz tesekkure degecek bisey yapamadim ki :) bir uygula fayda gorursen tesekkur edersin ;)
+1 yılBenimde dizlerim yırtıldı beyaz çizgiler var ama sorun yapmıyorum. Geçmezde herhalde
02 Yorumla
Soran+1 yılGeçtiğini duymuştum özel yağ ve masajlarla. Umarım geçer.
- +1 yıl
Hmm
+1 yılBeyaz alçı tavsiye ederim, aşırı sulandırmayın ama 😁
20 YorumlaSağlık konusunda 523 cevap paylaştı. Zamanla kendisi geçiyor zaten
13 Yorumla
+1 yılSpooorrrr baska aciklamasi yalannn
11 Yorumla
+1 yılBaDem yağı iyi geliyor diye duymuştum.
10 YorumlaDoktora git bu siteden hayır gelmez sana...)))
14 Yorumla
Soran+1 yılBazı cevaplardan sonra bende öyle düşünüyorum :))
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten teşekürler
Geçmez zamanla rengi koyulaşır
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılÜzgünüm hiç geçmiyorlar asla ve asla
10 Yorumla
+1 yılstres atmana yardımcı olabilirim bir erkeği dövmek asaglamak alay etmek istersen mesaj at
15 Yorumla
Soran+1 yılYok canım almayım ben kendime köle aramıyorum. Sinirimi stresimi ve egomu insanların üzerinden atmıyorum. Daha insancıl şeyler yapıyorum...
- +1 yıl
muakkak öyledir... ama sonucta bunu senden isteyen biri var rızamla yapcan yani... ve gercekte bazen feminist duyguların oldugu zaman sinir stres kalmıyor hiç olmadı vicuttaki çatlaklar için canıııııııım valla kendim için demiyom bak :))))
Soran+1 yılAynı zamanda insanların sadist ve mazoşist duygularını tatmin etmek için beni kullanmasına müsade etmiyorum. Umarım anlayabilmişsindir :)
- +1 yıl
ben seni kullanmayacamki sen içerikleri yaptıgın zaman olan bana olacak ben hasat olacam :))))
Soran+1 yılYine değime geliyorsun. Sayende sabah sabah yeteri kadar stres attım cevabın için teşekkürler
Boşuna doktora gitme gecmiyor
10 YorumlaGeçmiyorr..
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım, teşekkürler :)
+1 yılMesaj atarsan bilgi verebilirim.
02 Yorumla- +1 yıl
atiyim mesaj banada bilgi ver kanka
- +1 yıl
@alonewolf25 at vereyim bilgi kanks :d
+1 yıleczaneye uğra kardeşim
10 Yorumla
+1 yılçatlak nasıl bişey ya
02 Yorumla
Soran+1 yılwww.bilgiyuvasi1.info/.../cilt-catlaklari.jpg
hamilelik kilo alma verme durumlarında oluşur.- +1 yıl
haa anladım
+1 yılavakado ile kayısı yağı kullan
10 Yorumla
+1 yılgeçmez onlarla yaşamayı oğrenmelisin Dr. Joker
00 YorumlaEstetik kliniklerinde sildirebilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyorsa kremle sporla olsun istiyorum. Tavsiyen için teşekkürler
+1 yılBio oil beybisi
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler :)))
spor spor spor
10 Yorumla
+1 yılçatlaklar kalıcı
10 YorumlaGeçmez
10 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında