Selamlar vücutumda böyle yuvarlar yuvarlak yaralar çıkıyor tüm bedenimi sardı iğneler kremler bir sürü şey denedim ama asla geçmiyor yardımcı olur musunuz lütfen

Selamlar vücutumda böyle yuvarlar yuvarlak yaralar çıkıyor tüm bedenimi sardı iğneler kremler bir sürü şey denedim ama asla geçmiyor yardımcı olur musunuz lütfen
Cilt hastalığı ama ne olduğunu bende çıkaramadım hiçbirşeye benzemiyor yeni bir hastalık olabilir, doktor doktor gez cilt hastalıkları tıpın en yetersiz olduğu konu. Ne ola ki acaba merak ettim, kaşıntı hassasiyet vs var mı?
kaşıntı var aşırı derecede kaşıdıktan sonra da yanıyor terleyince falan sızlıyor kafayı yiyeceğim kaç tane doktora gittim hiç birisi iyi gelmedi
Deri üstünde katman var dimi. Ve yayılıyor mu
katman olarak değil ama yayılıyor çıldırıcam
Katman olmaması biraz şüphe ettirdi ama bu kurdeşen. Sıcak suyu hissediyor musun yoksa kaşıntını arttırıyor mu?
hissediyorum değince yanıyor canım acıyor suyun sıcaklığını azaltıyorum :(
Kurdeşen teşhisi konuldu mu hiç ya da bi araştır 2dk Google'da uyuyor mu belirtileri sana, ona göre ilacını verim
söyle reis ilacı onuda deniyeyim yeter ki geçsin artık kaşınmaktan insanların bakmasından gına geldi artık
Prednol iğne var, 40mg al 1 hafta boyunca her gün 1 kez vur. Çok ağır iğne 1-2 saat ayağa kalkamazsın. Muhtemelen 3-4 güne geçer ama haftayı tamamla, kaşıntılar iz geçse de sürebiliyor onun içinde sabredeceksin. Bu hastalık haplık, kremlik değil. Gündüzden itibaren yazdır vurdur, sonuçlarını etkisini bilim
Cevap
1Cevap
Bir yerınde sabit mi yoksa farklı yerlerinde olup geçiyor mu
şu an tüm vücudumu sarmış durumda sırtlarım bacaklarım boynum karnım falan git gide büyüyor
Resmen damgalanmışsın. Hayret verici.
evet şaka gibi damgalı eşek gibi geziyorum boyunlarım kollarım sırtlarım her yerimde kaç tane doktora gittim kimse nedenini bilmiyor kafayı yemek üzereyim
İlginç keşke verebilecek bir tavsiyem olsaydı ama ne yazık ki sadece geçmiş olsun diyebilirim.
Mantar bunlar
gittiğim tüm doktorlar mantar değil bu dedi ilk başta mantar kremleri vs denedim hiç bir azalma olmadı aksine daha da arttı
özel ve devlet olmak üzere 6 cildiyeye gittim acaba içimden gelen bir hastalık falan mı :(
yapıldı dalga geçer gibi turp gibisin sen diyip gönderdiler başka doktorda tekrar yaptırsam iyi olacak :/
nasıl geçti ya ne yapabilirim elimden hiç bir şey gelmiyor
onuda kullandım asla geçirmiyor ya
allahım 1 sene önce başladı stres falan yapayım anında artıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?