Perişan durumdayim efexor 225, buspon 15iciyorum ama cok kotuyum icim ölmüs gibi mahfolmuş durumdayim çökkünüm normal bir üzüntü degil
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buna doktor karar verir. Kendi yaşadıklarım için söyleyecek olursam efexor hiç işime yaramadı secita iyi geldi
Secita 20 kullandim 1yil boyunca acayip kilo aldirdi ve hissizlestirdi diger ssrılarda kusturuyor hepsini icemiyorum bu ise yarar dedik buda etkisini kaybetti panik atakta etkili ama depresyonda zayif bir ilac
secita kilo aldırmaz iştah açar.
Ve secita 20yeterli gelmedigi icin doktor buna gecti
ekle istersen konuşalım
Burdanda konusabiliriz bu konuyu önerilerin varsa eger?
İlacı pat diye bırakma çünkü daha kötü yapıyor. Ne zamandır bu ilacı kullanıyosun
3aydir kullaniyorum bide bikacgundur yanina gabapentin etken maddeli neruda ekledim oda fıss 600lük yesil recete kullandim yillarca rivotril herturlu onuda biraktim irademle 4ay oluyor ama son zamanlarda perişanim mutluluk huzur neydi unuttun ilacda etkilesimini kaybetti daha fazlada yukseltmek istemiyorum cok yuksek iciyorum efexoru zaten
Doktor daha iyi bilir ama beni mahvetmişti efexor
Nasil mahftmisti mesela benim icin cok onemli acarmisin biraz
Titriyodum, ellerim hissizleşti
Bizim önermemizle olacak iş değil, psikiyatristin önermesi gerekiyor.
Hicmi bilmiyorsunuz psikiyatristde sinirli ilaclar var yazacaklari kullandim menun kaldim diyeceginiz bir ilac yokmu?
Ben zedprex kullanıyorum şu an. Daha önce tonla ilaç kullandım. Xanax vs kırmızı reçeteli ilaçlar dahil. Öncelikle tavsiyem nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama iyi bir psikiyatriste git. Ve şunu unutma ilaç tek başına işe yaramaz mutlaka psikoterspi al düzenli olarak
Zedprex xanax şeker kaliyor bana durumum agir doktor xanax senin disinin kovuguna yetmez diyor rivotril bagimlisiydim kurtuldum elhamdülillah simdi efexor panik atak icin baslandi 3 aydir son 15gundur mahfetti beni daha kirmizi yesilde yazdiramiyorum şerh koydular otomatik senelerce kullanip suistilam ediyor diye hem kendileri yaziyor alistiriyor i.. bneler hemde boyle yapiyolar lyrica nasil yazarlar haberim var mı paikiyatri yazarmi yazdridnmi hic? Eger kirmizi olarak ritalin vs bahsediyorsan modiodal var elimde biraz benzeri yaramiyor bana panik atagimi tetikliyor gabapentin etkin maddeli neruda600basladim aldim doktor yazmadi oda bi bok yaptigi yok fos cikti psikoterapi merapi bana fayda etmez herkes yatcan diyo bana profesor bile 2ay yatmam lazim en az ama yatamam hastanede maalesef diline dusemem kimsenin zaten orada daha cok bunalirom ben sıkışmış gibi hissederim napcagimi bilmiyorum dünyevi keyiflerden mutluluklardan elim ayagim cekilmis hibi cökkün bitkin mutsuzum uykular bile haram surekli uyaniyorum kabus dolu hep bir cok ilac kullandim buda son umuttu baska ilac kalmadi piyasada cunku çoğu kusturuyor 38kiloya dustugumu bilirim kusmaktan ilac yuzunden hey gidi ne acilar ne acilar herguntitriyerek gezereim parkinson gibi simdide depresyon ahir basiyor komple biraksam daha beter olmaktanda korkuyorum son zamanlardada agir seyler yasadim onlarinda etkisi var
Anlıyorum seni ama bu saatten sonra kimsenin senin hakkında ne düşüneceği umrunda bile olmamalı şu an için kendini izole et ve mutlaka biyerde yat. Yatan arkadaşım var iyi geliyor emin ol. Bide profesyonel ve işinde iyi olan insanlarla çalıştığına emin misin?
Yok yatamamki mumkun degil kimseyle ilgili olmasa bile profesore gittim zaten
Ohaaa cidden çok kötüsün
Dikkat et dalga gectigin seyi allah basina vermesin
İyide ben dalga geçmedim bende kullanıyorum o ilacı ve saglikciyim niye alındın ki
Gercektenmi bak bu mubarek gunde yalan konusma gercekten oyleyse yardim et
Diploma mi atayim sana ilacın resmini mi?
Anlat bana napmam lazim 3aydir efexor 225 buspon 2bucuk yil rivotril ictim biraktim 4aydir nervium ictim biraktim xanax kullandim bir ara hafif kaldi biraktim nervium etkisiz eleman zaten rexapin ictim yillarca solian ictim anafranil secita redepra meresa zestat selectra paxil anzyl fonksera wellbutrin lyrica neruda stilizan prozac ve turevleri etkisiz elemanlar şeker ergen ilaci dideral ativan risperdal cipralex paxera tranko buscas ketya duxet buspon modiodal abizol akineton norodol venegis pasiflora kedi otu boku cayi papatya cayi misol serequel nepitin daha ne icim ne yapim hepsini uzun donem kullandim 21yasimdan beri hayatim ilacla doldu ben neşeli kahkahalar atan bir insanken simdi dünyevi seylerden keyif alamayan hayatla baglantisi kopmus çökkün bir insan oldum mahfolmus gibi hissediyorum ölümüme bir adim kalmis gibi gun boyu bir noktayi seyrediyorum bazen yerimden kalkmadan uykularda haram hep uyaniyorum kabus kabus hep cinayet isledigimi goruyorum rahat ve huzurlu mutlu oldugum bir dakika yok neler vermezdim eskisi gibi olabilmek icin ölmek istiyorum artik hicbiseyde hevesim yok yok
Kizim senin doktorun kim
Ozelde para meraklisi bir i. . bne bide devlette gicik ukala bi karı bide fakultede bir prof en uzun o kariyla ozeldekine gittim hep degisik degisik seyler yazip yolluyo a. Mciklar ben anlamadm bir b.. k farkli doktorlara gtsem hep bu ilaclardan yaziyolar baskalarida yaramiyodokunuyo bunlarda beynimde bagisiklik kazanip etkisini kaybetti birakcam 1 2 aya aq yeter biktm daha kullanacagm br bok kalmadi
Sana bir fikir veryim mi
?
Devlete git bence
Yok birakcam. komple 1ay snra
Pekiii
Namaz.. 🌷
😭😭❤️❤️❤️🙏🙏🙏