Sağlık Reçetesiz alabileceğim hafif bir antidepresan önerir misiniz? Ricthe3 Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Mentali toplamam lazım ❤️🩹 Güncellemeler1 yıl Selectra 25 mg aldım arkadaşlar. Reçete soran olmadı Reçetesiz alabileceğim hafif bir antidepresan önerir misiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hayatyordubenibe Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yeşil çay iç. veya biberiyeyi çay gibi demle iç bişeyin kalmaz 0 7 Yorumla Ricthe3 1 yıl Hemen etki eder mi? Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl Özellikle biberiye hemen etki eder kuş gibi vurdumduymaz olursun, koyun gibi olursun. eğer folat d vitamini ve b6 vitamini eksiğin yoksa yeşil çay da hızla etki eder Yorumla Ricthe3 1 yıl Sağol Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl Rica.aktardan biberiye al kuru. 10 dk kısıkta demle 1 dolu tatlı kasıgını. iç. bana bildir yapacagı etkiyi. Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl Yaptın mı Yorumla Ricthe3 1 yıl İlaç aldım dün biraz durum acildi Yorumla hayatyordubenibe 1 yıl Peki. Tekrar olursa biberiye aklında bulunsun. D vitamini + Magnezyum da ihmal etme. Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Sağlık konusunda 932 cevap paylaştı. Antidepresanların en hafifi bile reçetesiz satılmaz. 1 5 Yorumla Ricthe3 1 yıl İlla psikiyatre 2 bin bayılcaz yani 🥹 Yorumla agorasevdası 1 yıl Eh mecburen, Problem neydi acaba? Yorumla Ricthe3 1 yıl Her zamanki gibi depresyon ve intih@r eğilimi Yorumla agorasevdası 1 yıl Acil şifalar dilerim Yorumla Ricthe3 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Öyle şey mi olur? O ilaç beynini etkiliyor yanlış kullandığın bir ilaç başka hastalığa yol açabilir 0 5 Yorumla Ricthe3 1 yıl Biliyoruz biliyoruz. Senelerdir psikolojik destek alıyorum. Zaten vereceği ilaç için 2 bin bayılmak istemedim sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal devlet hastanesinden yazdir ne olcak Yorumla Ricthe3 1 yıl Öğretmenim canım. Öyle ilaçlar kayda geçsin istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam öğretmenim Yorumla Ricthe3 1 yıl 👌🏻 Yorumla
Peerage1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Hiç bir ilaç kafaya göre kullanılmaz. Bence bitki çayları içmeyi dene, aktara uğra derim 0 1 Yorumla Ricthe3 1 yıl Sağol Yorumla
MamisssBey Takip Et Xper 2 Yaş: 21 1 yıl Psikiyatri ilaçların hiç biri reçetesiz yok diye biliyorum 0 1 Yorumla Ricthe3 1 yıl Selectra sanki reçetesiz alınıyordu ama emin değilim Yorumla
Gezginhknn Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl @ricthe3 saçlar ne çok güzel olmuş 0 6 Yorumla Ricthe3 1 yıl Olmuş derken? Gezginhknn 1 yıl Profil resminde ki saçın çok güzel diyorum Gezginhknn 1 yıl @ricthe3 Ricthe3 1 yıl Sağol Gezginhknn 1 yıl Sıkıcı bi gün renk katmak istrr misin Gezginhknn 1 yıl @ricthe3 333
Hicdedim Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Acil bakar misinnnn? 0 4 Yorumla Ricthe3 1 yıl Canım valla kendi ruh halimi toparlayamıyorum. Sana haftalardır laf anlatıyorum, git dediğimi yap bitir o işi. Uzatmadan hayatına bak artık Yorumla Hicdedim 1 yıl Yahu onemliii Yorumla Hicdedim 1 yıl Cidden bal Yorumla Hicdedim 1 yıl Bak Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Eczaneye sor 0 4 Yorumla Ricthe3 1 yıl Söyler mi ki? Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Soyler tabiki Yorumla Ricthe3 1 yıl Deniycem sağol Yorumla Kuzeyavcısıı 1 yıl Gecmis olsun Yorumla
LoveNature Takip Et Xper 6 Yaş: 45 1 yıl Lustral 5 0 5 Yorumla Ricthe3 1 yıl Teşekkürler Yorumla LoveNature 1 yıl Sarı kantaron çayı Yorumla Ricthe3 1 yıl O ne alaka? Yorumla LoveNature 1 yıl Aynı etki Yorumla Ricthe3 1 yıl Eyvallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yeşil çay iç. veya biberiyeyi çay gibi demle iç bişeyin kalmaz
Hemen etki eder mi?
Özellikle biberiye hemen etki eder kuş gibi vurdumduymaz olursun, koyun gibi olursun.
eğer folat d vitamini ve b6 vitamini eksiğin yoksa yeşil çay da hızla etki eder
Sağol
Rica.
aktardan biberiye al kuru. 10 dk kısıkta demle 1 dolu tatlı kasıgını. iç. bana bildir yapacagı etkiyi.
Yaptın mı
İlaç aldım dün biraz durum acildi
Peki. Tekrar olursa biberiye aklında bulunsun. D vitamini + Magnezyum da ihmal etme.
Antidepresanların en hafifi bile reçetesiz satılmaz.
İlla psikiyatre 2 bin bayılcaz yani 🥹
Eh mecburen, Problem neydi acaba?
Her zamanki gibi depresyon ve intih@r eğilimi
Acil şifalar dilerim
Teşekkür ederim
Öyle şey mi olur? O ilaç beynini etkiliyor yanlış kullandığın bir ilaç başka hastalığa yol açabilir
Biliyoruz biliyoruz. Senelerdir psikolojik destek alıyorum. Zaten vereceği ilaç için 2 bin bayılmak istemedim sadece
Normal devlet hastanesinden yazdir ne olcak
Öğretmenim canım. Öyle ilaçlar kayda geçsin istemiyorum
Tamam öğretmenim
👌🏻
Hiç bir ilaç kafaya göre kullanılmaz. Bence bitki çayları içmeyi dene, aktara uğra derim
Sağol
Psikiyatri ilaçların hiç biri reçetesiz yok diye biliyorum
Selectra sanki reçetesiz alınıyordu ama emin değilim
@ricthe3 saçlar ne çok güzel olmuş
Olmuş derken?
Profil resminde ki saçın çok güzel diyorum
@ricthe3
Sağol
Sıkıcı bi gün renk katmak istrr misin
@ricthe3 333
Acil bakar misinnnn?
Canım valla kendi ruh halimi toparlayamıyorum. Sana haftalardır laf anlatıyorum, git dediğimi yap bitir o işi. Uzatmadan hayatına bak artık
Yahu onemliii
Cidden bal
Bak
Eczaneye sor
Söyler mi ki?
Soyler tabiki
Deniycem sağol
Gecmis olsun
Lustral 5
Teşekkürler
Sarı kantaron çayı
O ne alaka?