Fiyatlarınıda biliyorsanız lütfen yazın.
(xanax almayı düşünüyorum)
(xanax almayı düşünüyorum)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Prozac
Lustral kullandım Prozac işe yaramadı daha doğrusu dozları düzenli almadım şu an lustral kullanıyorum mükemmel kilo aldırma yapmıyor canım etmiyor seni o söylenen yorumların hepsi boş. Prozac da kilo aldırmaz ya da verdirmez ağırlık yapmaz. Ama lustral biraz uyku yapıyor bende yatmadan 2.3 saat önce içiyorum. 3 Ay olacak içeli. Sinirim agrefiliğim insanlara tahammülsüzlüğüm gitti bilincim yerinde hala aynı benim ama yatıştırıyor ben doktor reçetesi ile aldm ama reçetesiz satılıyor İnternete yazarsan fiyat çıkar ben de bilmiyorum. Sevgilime de kullanırtmaya başladım aşırı güzel bişey mş bu dedi o doktor kontrolü olmadan aldı 😅. Sonra doktora gitti doktor başka Bi antidepresan verdi ama oda ona hiç Bi etki yapmadı. Çevremde en az 5 kişi lustral kullanıyor. Ha ola ki alırsan 1 hafta boyunca ilacı yarıya bölüp iç yarım doz. Bir hafta sonra tam içmeye başla bir gün bile atlama başa döner düzenli kullanım da çok işe yarıyor. Millet konuşuyor da o çaresizliği dayanamamayı ben biliyorum. Bende reçetesiz içerdim gittim ve ZTen kullandığm şeyleri verdi bana doktor
Cevap
13Cevap
Bunu biz değil.. doktora önermesi lazım
Sekeexiden şeker almaya benzemiyor bu dediğin.. Doktora gidip derdini anlatıp onun yonlendirmesi gerekiyor.. Reçeteli satılan ilaçlar bunlar ve en en en en son tercih olmalı
arkadaşım önermiyorum psikolojini daha da bozar seni hantal yapar kilo aldırır sağlığını bozar
çözemiyorum anaokulundan beri zorbalanıyorum biktim artık intihar etmek istemiyorum ilaç lazım
destek falan almıyorum yapayalnizim ailem bilmiyor anksiyetem oldugunu. belki anksiyete ne demek onuda bilmiyorlardır ben kafayı yedim artık dayanamıyorum
attim
Antidepresan şeker gibi alınamaz... herkesin rahatsızlığına göre ilaç ve doz belirlenir. Mutlaka bir uzman doktor yazmalıdır... Ayrıca bir çok antidepresan xanax gibi reçetesiz satılmaz
doktordan utanıyorum
utanacağın son kişi doktor olmalı bence... lütfen kulaktan duyma bilgi ve önerilerle ilaç kullanma... Çok tehlikeli olabilir.
Biz doktor değiliz artık şu öneri ile ilaç alma olayını bırakın canınızın hiç mi kıymeti yok
istek değil ihtiyaç
Bende kullanıyorum. Doktor izni olmadan kullanma hiç bir etkisi olmaz
penisilin alabilirsin sabah akşam 1er tablet okeyli.
Reçetesiz alabiliyo muyuz eczaneden ya fiyatları kaçtır sizce
reçeteyi halledilir ya bisey değil o
Ben aldım ama iki ilac daha vardı 700 verdim
oha ama
doktora danışmadan kullanma her antidepresanın farklı yan etkileri var
anksiyete için almam gerek
Doktora danışmadan asla kullanma.
kullanmam lazim
Canından olursun. Biraz kendinizi düşünün
yok ebesinin şeyi canla ne alakası var istediği antidepresanın
Cetryn uyutuyo
Öyle bakkaldan alır gibi olmaz ki
Onun yerine sevgilin varsa seviş daha iyi gelir
yok gerekteyok
En iyi antidepresan seks yapmak
doktorun onerir sadece
doktor anlamaz benim halimi
onun anlamayacagi seyi bizmi anliyalim ablasi
boş ver kullanma sakın
O ağır bir ilaç bence doktora sormak lazım
lustral
fiyat
psikolojik ilaçları doktor kontrolunde alın zanax bıtkıye çevırıyor sexı fılan unutabılırsın prozax da oyle lustral daha ıyı bu konuda ama dedıgım gıbı eczacımıyım ben acaba netten bak fiyat sormus bırde ala ala
banane seksten
nettem baktım bulamadım ya
evliysen dedim karın şikeyet edebilir diye dedim iyilikte yaramıyor. Bitkiye çeviriyor bazı antidepresanlar
xanax alamazsın ki
Kullanma
ihtiyacim var
Zararlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?