Her sabah uyandığımda endişeyle uyanıyorum. O an bir şey düşünmesem bile kalbim sıkışıyor, nefesim daralıyor. Zaten sosyal anksiyete sahibi biriyim ama bir de sabahları bu durum olunca iyice kötü hissediyorum. Bunu hafifletmek için ne yapmalıyım?

Her sabah uyandığımda endişeyle uyanıyorum. O an bir şey düşünmesem bile kalbim sıkışıyor, nefesim daralıyor. Zaten sosyal anksiyete sahibi biriyim ama bir de sabahları bu durum olunca iyice kötü hissediyorum. Bunu hafifletmek için ne yapmalıyım?

bende oluyor aslında bende daha çok sağlık onularında oluyo hemen doktor gidiyorum cidden yorucu oluyor.. birinci çürük bir diş var çektireceğim başka bir dişte var dolgu yapıldı kanal tadavisi intihaplama yayılır diğe nerdeyse tüm diş doktor sordum sonrasında kulak burun da tıkanıklı oluyor bu çeneye vuruyor gibi oluyor KBB doktor randevu aldım... senin ki nasıl oluyor
Özellikle mevsim geçişlerinde olması muhtemel ayrıca sabah kortizol seviyesi yüksekliğinden dolayı bozulmuş bir norotransmitter yapısı olan insanlarda anksiyete ve depresyon artısı olması muhtemel. Spor yapın sağlıklı beslenin hala aşamazsanız yardım alın geçmiş olsun
ya sorumluluklarını yerine getirmelisin ya da kurtulmalısın. ikisini de yapamıyorsam olduğun hali sindirebilirsin.
sorumluluklarımla bir problemim yok.
Kaygımın sebebini biliyorum. En azından temelini, ama bunun için o sebebi değil de gerçek yargılardan uzak olan beynimdeki düşünceleri değiştirmem gerek. Bunu yapamıyorum.
Düşünmesi kadar yapması da kolay olsa keşke bunu..
bende tozdan çok çamur var ama halledilir umarım
Cevap
3Cevap
Bunun için bakim lazim belki hocalıktir
Rahatla kendinle baş başa kal
Zaten rahatlayamamak sorun.
Evdekilerle vakit geçirmeye bak onların yanına git uyanır uyanmaz
yurtta kalıyorum, hiçbiriyle bir samimiyetim yok
Kötü bi durum öğrenci yurdu canlıdır aslında
hepsi çok soğuk samimiyetsiz insanlar, sınıftakiler de öyle. iletişimden uzaklar.
Okul yurt ortamı eğlenceli olur genelde
Neresi orası merak ettim
Niye sabah
Sabahları yoğun kortizol salgılanması oluyor, bu da kişinin dinç uyanmasını sağlıyormuş. Ama anksiyeteye sahip insanlar için anksiyeteyi daha kuvvetli hissetmelerine neden olabiliyormuş.