Yeme & İçme Sabah sabah mumbar yenir mi? Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 46 Yapay Zekaya Sor Dün yaptı annem ama akşam iştahım kapalıydı pek yiyemedim. Şimdi yesem nolur ki 😂 Güncellemeler+1 yıl Yaa KS bile mumbar seviyor da sorumu süper seçti. Siz hala ay öy deyin 😏 Güncellemeler+1 yıl Burdan beni destekleyen iy öy demeyen tüm üyelere teşekkür ederim 😂 Sabah sabah mumbar yenir mi? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Millet ciğer yiyor hayret ediyorum. Gerçi bende kahvaltıdan öncr sigara içiyorum o da tuhaf geliyor. Fark etmez ya valla ye gitsin dişin keserken yiyecen 0 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sabah makarna mumbar miden sağlam maşallah ye ye sana bir şey olmaz.😀 0 0 Yorumla
wοrkahοlic Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yenmez. Sabah aç karnına Mc Donalds yenir mi? Hayır. 0 0 Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeni biz yapınca günlerce sabah akşam yeriz büyük tencerelerde yaparız çabuk bitmesin diye.😂 0 0 Yorumla
AURA00 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Yüce süper mod mideniz gece mi gündüz mü olduğunu bilemez yiyin gitsin 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabah ciğer bile yeniyor açıkçası bence yenir. Tabii Senin miden bu konuda hassas mı onu bilmiyorum 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Mumbarı her öğün yiyebilirim 1 0 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Yenmez hiç yenmez öğle akşam bile yenmez 😵💫 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Yani bilmiyorum ben hiçbir zaman yemem onu. 0 0 Yorumla
Wakwak41 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yenir ye gitsin olmazsa kusar bosaltirsin 🤣 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 581 cevap paylaştı. Hayırr yaa yemee 😅😂🙈🙈 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yenir 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yenir 😂 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6b cevap paylaştı. Yenilmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Millet ciğer yiyor hayret ediyorum. Gerçi bende kahvaltıdan öncr sigara içiyorum o da tuhaf geliyor. Fark etmez ya valla ye gitsin dişin keserken yiyecen
Sabah makarna mumbar miden sağlam maşallah ye ye sana bir şey olmaz.😀
Yenmez. Sabah aç karnına Mc Donalds yenir mi? Hayır.
Yeni biz yapınca günlerce sabah akşam yeriz büyük tencerelerde yaparız çabuk bitmesin diye.😂
Yüce süper mod mideniz gece mi gündüz mü olduğunu bilemez yiyin gitsin
Sabah ciğer bile yeniyor açıkçası bence yenir. Tabii Senin miden bu konuda hassas mı onu bilmiyorum
Mumbarı her öğün yiyebilirim
Mumbar ne 🤔 ilk defa duydum 🙄
galiba ya yenir xd :D
Ben yedim geçen gün 🤣🤣
Yenmez hiç yenmez öğle akşam bile yenmez 😵💫
Iykk midem kalktı.. 🤮🤮
Yani bilmiyorum ben hiçbir zaman yemem onu.
Yenir ye gitsin olmazsa kusar bosaltirsin 🤣
Olmaz. Gönder hemen bana
Sucuklu yumurta yenir
Pek de bir numarası yok onun, yenir.
afiyet olur da ben yemem :)
Hayırr yaa yemee 😅😂🙈🙈
Gardaş analısın herhal 😄
yenmezmi olsada bizede ısmarlasan
Nasıl bir mide bu mübarek
yenir
O ne
Yenir