Sağlık Kan grubunuz nedir? En son ne zaman kan verdiniz? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler!🥳🥳 Güncellemeler1 yıl Güncellee... Kan grubunuz nedir? En son ne zaman kan verdiniz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Semih4500 Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 1 yıl Sağlık konusunda 830 cevap paylaştı. 0 rh+ en son 2 ay önce kan verdim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. benim b falandı 1 0 Yorumla
1Sinemmmm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kan grubumu bilmiyorum en son 1 ay önce kan verdim 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl 1 ay önce verdiğinde sorsaydın ya? Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Sorsam ne degişecekti ki Unuturdum Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Nasıl yani ya neyini unutacaksın onun basit bişey Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Geçen sene kan grubumu öğrenmeye gittim öğrendim şimdi unuttum aklımda kalmıyor Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Anladım geçmiş olsun diyim Yorumla 1Sinemmmm 1 yıl Sağol Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sende sağol 😊 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl B pozitif. Rahatsızlığım nedeni ile kan veremiyorum 1 10 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız nedir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beyinsel bir rahatsizlik Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Çok geçmiş olsun umarım atlatirsiniz 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım inşallah. Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl İyilesme durumu var mıymis pekk Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet. Daha iyiyim. Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Bu güzel Rabbim şifa versin 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Rica ederim. Güzel haberler almanız dileklerimle 🤲🏻😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnşallah, aminn Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim kan grubum abrh (+) en son 2016 yılında kan verdim 1 0 Yorumla
SapıkKeşiş Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl A POZİTİFBayağı oluyor vermeyeli. Bayramdan sonra gidip vereceğim bir ara 😂 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl 0 RH+ , ameliyat olan bir akraba için vermiştim. Hatırlamıyorum zamanını. 1 0 Yorumla
Ahmet_karakaya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl 3 ay olmuştur 0Rh+ Kan grubuna Göre beslenme diye bir şey var duydunuz mu? 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kangurum bu 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hatırlat bir ara gülelim Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kanımın ismini bilmiyorum 😳 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Belkide kanın yoktur 😳 ela_ya 1 yıl Evet KalkKızCayyDemlee 1 yıl Cidden bilmiyor musun grubunh ela_ya 1 yıl Bilmiyom KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hiç mi merak etmedin? Ya ailenden birine kan lazım olursa ela_ya 1 yıl Ailem olmadığı için lazım olmaz merak etmem boş şeyleri KalkKızCayyDemlee 1 yıl Boş bir şey Degil bence her insanın bilmesi gerek diye düşünüyorum ailenin olmaması da üzücü umarım sen kendin aile kurarsın ☺
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl A (Rh)+ , umarım doğru yazmışımdır 1 8 Yorumla 1İnciTanesi 1 yıl Yanlış yazdım tüh, A Rh+ KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sorun değil ben anladım düzeltmene gerek yoktu 😊 1İnciTanesi 1 yıl Takıntı işte :)) KalkKızCayyDemlee 1 yıl Böyle şeyleri bile takıntı haline mi getirirsin 😊 1İnciTanesi 1 yıl Her şeyi değil tabii ki lakin yazım yanlışı yaptığımda feci takıyorum, yine eskisine göre kendimi durdurabiliyorum😊 KalkKızCayyDemlee 1 yıl Peki karşındaki yanlış yaparsa ne yapıyorsun😊 1İnciTanesi 1 yıl Hiçbir şey, şimdi düzeltmeye kalkarsam haddimi aşarım, karşıdakine değil de kendime karşı takıntı bendeki bu durum :)) KalkKızCayyDemlee 1 yıl Senin zararın kendine 😂 böyle düşünüyor olman güzel 😊
nanadamn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum öğrenicem ama unutuyorum hep 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Niye öğrenmedin şimdiye kadar 😂 Yorumla nanadamn 1 yıl Çokta merak etmiyorum öğreniriz bi ara Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sen bilim Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl B Rh pozitif, hiç kan bağışlamadım 1 8 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Kan bağışı demedim her hangi bi sebepten aslında 😊 mine13 1 yıl Ben bağış sandım pardon :D sağlık sorunları için alınan kanları diyorsanız 3 yıl önce falandı sanırım hastaneye sık giden biri değilim KalkKızCayyDemlee 1 yıl 3 yıl az değil mi ya en az bi 20 olması gerekirdi 🙄😂😂 mine13 1 yıl Sağlıklı olmam mı sorun oldu 😂 Allah kötü bir hastalık için hastaneye düşürmesin yeter KalkKızCayyDemlee 1 yıl Amin inşallah şaka yapıyorum tabiki sağlık her zaman önemli sağlıklı olman da çok güzel Rabbim hastalara şifa versin mine13 1 yıl Amin KalkKızCayyDemlee 1 yıl +Hastaneye gidiyor musunuz? -Ben kutlamıyyorrumm. +Anlamadım? - Ben kutlamıyyorrumm. 😂😂😂 KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hayırlı Geceler Hayırlı İnsanlar dilerim 😊
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 0 Rh negatif kan grubum 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Baya nadir kanlı varmış burada 😊
meraklibiroglan Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl AB 0- olmayı çok isterdim tüm gruplara kan verebilirdim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. A rh+ En son altı ay önce filan verdim 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ab pozitif 1 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. B+ en son 6 Şubat depremlerinde verdim 1 0 Yorumla
Hayatiste666amk Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl RH+. 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl En önemli şeyi yazmamışsın 😂 Yorumla Hayatiste666amk 1 yıl Hatırlamıyorum geçen seneydi galiba Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Tamam da a mi b mi ab mi 0 mı Yorumla
whitechocolatemocha8 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl 0 rh negatif 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Nadir bi kan Yorumla
Çiçekbal Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl B pozitif 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Güzelmis 😂 Yorumla Çiçekbal 1 yıl Neden :) Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Bilmiyorum öyle laf olsun diye dedim aslında 🙈😂 Yorumla
Yasemin_005 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl 0 pozitif 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Oo Kandaş 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl 0Rh- 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Seninki nadir bulunan değil miydi? Cevap sahibi 1 yıl He KalkKızCayyDemlee 1 yıl He nedir ya.
Gizli Üye (25-29) 1 yıl AB pozitif 1 ay önce 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sebebi neydi peki 🙂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nikah içindi Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Aaa ne güzel evlendiniz mi peki 😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır ayrıldık🥲 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Evlenmeden mi ayrıldınız aaa ne diyim bilmiyorum hakkınizda hayırlısı olsun 😌 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet nikahtan birkaç gün önce ayrıldık. Teşekkür ederim Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Vardır ondada bir hayr ya üzmeyin kendinizi her şey olacağına varır 😌 Yorumla
premsesaskina Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl 0rh - 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Seninde nadir Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl 0 Rh 0 2 Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl Lan + koydum ama çıkmamış Yorumla LYCANvsWAMPIRE 1 yıl 0 Rh+ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
0 rh+ en son 2 ay önce kan verdim
benim b falandı
Kan grubumu bilmiyorum en son 1 ay önce kan verdim
1 ay önce verdiğinde sorsaydın ya?
Sorsam ne degişecekti ki Unuturdum
Nasıl yani ya neyini unutacaksın onun basit bişey
Geçen sene kan grubumu öğrenmeye gittim öğrendim şimdi unuttum aklımda kalmıyor
Anladım geçmiş olsun diyim
Sağol
Sende sağol 😊
B pozitif. Rahatsızlığım nedeni ile kan veremiyorum
Çok geçmiş olsun. Rahatsızlığınız nedir
Beyinsel bir rahatsizlik
Çok geçmiş olsun umarım atlatirsiniz 🙏🏻
Umarım inşallah.
İyilesme durumu var mıymis pekk
Evet. Daha iyiyim.
Bu güzel Rabbim şifa versin 😊
Teşekkür ederim.
Rica ederim. Güzel haberler almanız dileklerimle 🤲🏻😊
İnşallah, aminn
Benim kan grubum abrh (+) en son 2016 yılında kan verdim
A POZİTİF
Bayağı oluyor vermeyeli. Bayramdan sonra gidip vereceğim bir ara 😂
0 RH+ , ameliyat olan bir akraba için vermiştim. Hatırlamıyorum zamanını.
3 ay olmuştur 0Rh+
Kan grubuna Göre beslenme diye bir şey var duydunuz mu?
Kangurum bu
Hatırlat bir ara gülelim
Kanımın ismini bilmiyorum 😳
Belkide kanın yoktur 😳
Evet
Cidden bilmiyor musun grubunh
Bilmiyom
Hiç mi merak etmedin? Ya ailenden birine kan lazım olursa
Ailem olmadığı için lazım olmaz merak etmem boş şeyleri
Boş bir şey Degil bence her insanın bilmesi gerek diye düşünüyorum ailenin olmaması da üzücü umarım sen kendin aile kurarsın ☺
A (Rh)+ , umarım doğru yazmışımdır
Yanlış yazdım tüh, A Rh+
Sorun değil ben anladım düzeltmene gerek yoktu 😊
Takıntı işte :))
Böyle şeyleri bile takıntı haline mi getirirsin 😊
Her şeyi değil tabii ki lakin yazım yanlışı yaptığımda feci takıyorum, yine eskisine göre kendimi durdurabiliyorum😊
Peki karşındaki yanlış yaparsa ne yapıyorsun😊
Hiçbir şey, şimdi düzeltmeye kalkarsam haddimi aşarım, karşıdakine değil de kendime karşı takıntı bendeki bu durum :))
Senin zararın kendine 😂 böyle düşünüyor olman güzel 😊
Bilmiyorum öğrenicem ama unutuyorum hep
Niye öğrenmedin şimdiye kadar 😂
Çokta merak etmiyorum öğreniriz bi ara
Sen bilim
B Rh pozitif, hiç kan bağışlamadım
Kan bağışı demedim her hangi bi sebepten aslında 😊
Ben bağış sandım pardon :D sağlık sorunları için alınan kanları diyorsanız 3 yıl önce falandı sanırım hastaneye sık giden biri değilim
3 yıl az değil mi ya en az bi 20 olması gerekirdi 🙄😂😂
Sağlıklı olmam mı sorun oldu 😂 Allah kötü bir hastalık için hastaneye düşürmesin yeter
Amin inşallah şaka yapıyorum tabiki sağlık her zaman önemli sağlıklı olman da çok güzel Rabbim hastalara şifa versin
Amin
+Hastaneye gidiyor musunuz?
-Ben kutlamıyyorrumm.
+Anlamadım?
- Ben kutlamıyyorrumm.
😂😂😂
Hayırlı Geceler Hayırlı İnsanlar dilerim 😊
0 Rh negatif kan grubum
Baya nadir kanlı varmış burada 😊
AB
0- olmayı çok isterdim tüm gruplara kan verebilirdim
A rh+ En son altı ay önce filan verdim