AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk 1 ay acicak ilk 1 hafta çok şiddetli ağrılar olucak geceleri sabaha kadar inleticek seni gözlerinden yaşlar akabilir göz çevrende ödem oluşucak onlar için krem almalısın hapşırırken dikkatli olmalısın burnuna asla dokunma gülme sıvı tüket gereksiz konuşma bile
Kanka şöyle düşün sünnet olurken ufacık bir kesi oluyor ama ne kadar zordu bizim için. Burun estetiğinde kemik kıkırdak vs ne varsa doktorlar dalıyor, kolay değildir yani
Korkutma hacı
Yok kanka korkutmak için demedim benimde burundan ameliyat olmam gerek doktorlarda söylüyor ama korkuyorum yalan yok. Senin burnun normal görünüyor kemik mi var
Kemik var nefes alamıyorum az da büyük
Benimde kemik eğri kanka ve eğrilik var bakınca, bir taraf komple kapalı nefes alamıyorum, bir grip olsam sinüzit vs hepsi birbirine giriyor
Senin işte sıkıntı geçmiş olsun hacı
Eyvallah kankacan, sanada geçmiş olsun
Benim de kız arkadaşım var o da korkuyor estetikten bir de o şöyle düşünüyor "estetik olduğum zaman kendimi değiştireceğim bu benim zoruma gidiyor görünüşümü seviyorum ama mecburum" bizzat bu şekilde diyo görüntün güzelleşecek sen değişsen ne yazar diyorum yok tınlamıyor
Zaten güzel ama görüntüm değişecek diyince diyorum estetik olacağını yer güzelleşecek diye
He de geç kanka kızların kafa farklı çalışıyor anlam vermek zor 😅
Ahaha 😅 eyvallah reis
😅
Hayır acıtmaz çünkü sen uyanık olmuyorsun ameliyat olurken
Uyandığın zaman acıyor mu
Biraz olur ama onun için ilaç ve ağrı kesici veriyor ek olarak ameliyatı kışın ol yaz ayında zorlanırsın
Tabikisde acıtır yani ameliyat olunca belki hissetmezsin uyuşturdukları için ama ameliyattan sonraki süreç sıkıntılı acılı belki bazı geceleri acıdan uyuymaıucaksın bille
Acıtır herhalde nede olsa kemiğini kesiyorlar derini dikiyorlar
Sıkıntı olmaz çok acımasın
Ya mesela kuzenim burun estetiği oldu ameliyattan sonra çok kötü oldu
Nasıl oldu
Devlet hastanesine olmuştur o ya da paralı doktorsa bile araştırmamışlardır
Maalesef devlet değildi ve iyi bir yerde oldu bünyesi mi kaldırmadı anlamadık ameliyat sonrası burnundan kanlar gelmeye başladı basınçtan mı neymiş çok kötü geçti onun için süreç
Anladım, iyi mi burnunun görünüşü
Daha şiş zamanla oturur 2 ay önce oldu
Ne kadar ödedi
90 k
O neymiş la en son 40 değil miydi
Onun burnu baya iyi olur o zaman erkek mi
Yok erkek değil doğal burun estetiği görüntüsü istiyordu baya iyi bir yerde yaptı onun için şu an fiyatlar 60k ile 150k arası değişiyor
Doğal burun estetiği de işte normal estetik olmuyor mu kalkık, orantılı, simetrik tek farkı doğal görüntüsü olan estetik olduğunu belli etmeyen burun değil mi
Ya bilmiyorum ama daha düz olacak kaydırak gibi değil demişti
Kaydırak gibi olan da iyi olmuyor zaten harbi hafif kalkık olsun ideal bu arada sağ olasın baya yardım ettin
Rica ederim ne demek inşallah güzel sağlıklı bir burnun olur
İnşallah ölmeden çıkarız ameliyattan
Allah korusun ya 😅
Hayatını kaybeden insan varmış bıçak altında
Ay kazasız belasız gazan mübarek olsun abicim
İnşallah gardasım
Sonrası kötü
Kötü doktora gidersen kötü olur