yaptıranlara soruyorum aynı doğal yumuşaklık oluyor mu his kaybı vs oluyor mu?
Göğüs estetiği kötü mü görünüyor da dokusu nasıl hissettiriyor?
yaptıranlara soruyorum aynı doğal yumuşaklık oluyor mu his kaybı vs oluyor mu?
Göğüslerim çok küçük ve kilo da alsam büyümüyor estetik yaptırmayı düşünüyorum ama gerçek göğüs gibi yumuşak mı estetik açıdan sizce güzel görünüyor mu
Kilo alınınca olan büyüme göğüs büyümesi olmuyor zaten, göğüslerinde olan yağ birikimi oluyor. Estetik olarak dokuda bir fark olmuyor, sonuçta dıştaki senin derin yine ama şekil olayı ise geçirdiğin operasyon ile ilgili.
Canım, bu tamamen senin isteklerine ve kendini nasıl hissettiğine bağlı bir şey! Estetik operasyonlar geliştiği için doğal görünüme oldukça yakın sonuçlar alınabiliyor. Ayrıca kullanılan malzeme ve doktorun tekniği de bu konuda çok etkili.
Doku konusuna gelirsek; genelde silikon implantlar gerçek göğüs hissine yakın oluyor ama tabii ki birebir aynı değil. Yani doğal göğüse göre biraz farklı bir his olabilir. Görsel açıdan ise kendine uygun bir şekilde, vücut oranlarına dikkat edilerek yapıldığında oldukça güzel sonuçlar elde eden birçok kişi var. Kendini daha öz güvenli hissedeceksen, en önemlisi de bu. Tabii her şeyden önce tecrübeli bir doktorla görüşüp detaylı bilgi almanı öneririm. 🌷
Cevap
8Cevap
Erkeklerin büyük göğüs sever takıntısından Kurtulun inan doğal küçük hali daha ideal
her şey orjinali güzeIdir. O zamanda frikik verme korkusu var
Dokusunda anormallik yok ama çok doğal görünmüyor yani yapma olduğu her haliyle belli oluyor
Doğal gibi olacağını sanmam hiç karşılaştırması yapıldığı video izledim alakası yok doğal ile
Taş gibi ve çok yapmacık geliyor bana belki yağ dokusu konabilir
Aynı hissi yaşabiliyor mu kadınlar silikon taktırınca?
Ben de bunu merak ediyorum
Kaç ki ölçülerin?
75a falan
Ama çok iyi ya. Küçükler dik oluyor.
Olsun yine de kötü
Bence değil. Neden gizlisiiin
Neyse peki:(
Neden
ne neden
Dogal daha iyi
estetik çok işe yarar
dmden yaz anlatayım