Sağlık Arkadaşlar bana bir el uzatın? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ne yapıyorsam yatamıyorum. Sabah erkenden uyanıyorum 7:00 gibi akşam yine yatamıyorum. Sadece 2 saat yatıyorum hani olmuyor ne yapmam lazım Allah aşkınaa Güncellemeler1 yıl Sizce ben robot olabilir miyim? Arkadaşlar bana bir el uzatın? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
the_olympos Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Papatya çayı denedim daha uykum ayıldı. Kelin ilacı olsa başına sürer.. 0 0 Yorumla
oylesinebiristee0 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bugün bu saatten sonra uyuyamazsın da diğer günler için uyku spreyi alabilirsin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir şey o ve nerden alabilirim Yorumla oylesinebiristee0 1 yıl Eczanelerde satılıyor ama iyice araştırmanı tavsiye ederim zarar vermesin sonra Yorumla Soran 1 yıl Tamam teşekkürler. Yorumla
Özleyen34 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Telefonu birakman lazım 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Öyle yapıyorum zaten işe yaramıyor Yorumla Özleyen34 1 yıl 5 dk mı Yorumla Soran 1 yıl Haah evet Yorumla Özleyen34 1 yıl Aferin 😂😛 Yorumla
Bilgisizbilgin07 Takip Et Xper 5 Yaş: 110 1 yıl Arkadaşımın eşide böyle ismin ne ya 😅 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Haha hayır evli değilim Yorumla Bilgisizbilgin07 1 yıl Aman iyi sevdindim buna 😂 bu gizliden soru sormak burada modami oldu ya 😊 merak ediyor insan 😂 Yorumla Soran 1 yıl Evet evet hdjdjf Yorumla Bilgisizbilgin07 1 yıl 😂😂 kanki yap kendine gece sohbet et dur Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl koyun düşün 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Düşüne düşüne kocaman bir çiftlik kurdum ama olmuyor Yorumla testosteronnn 1 yıl şimdi o koyunlara sarıl :d Yorumla Soran 1 yıl Yaaa yerim onları Yorumla testosteronnn 1 yıl sarıl dedim yeme asjsjssj sakın yiyeceğin başka şey var :x Yorumla
albaym01 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Düşünmeyi bırakman lazım acil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Susmuyor düşüncelerim yatacağım diye o kadar çok beynime baskı yapıyorum ki Yorumla albaym01 1 yıl Herkesin yarası Farkli yerde işte bilemiyor insan Yorumla
Masal63636633 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 1 yıl Sana güzel bir masaj yaparım sabaha kalkmazsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yorulmayı dene bi de 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bir gün boyunca yatmadım diğer geceye kadar yine olmadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden acaba 🤔 bişeyi kafana mı taktın acaaba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Papatya çayı denedim daha uykum ayıldı. Kelin ilacı olsa başına sürer..
Bugün bu saatten sonra uyuyamazsın da diğer günler için uyku spreyi alabilirsin
Nasıl bir şey o ve nerden alabilirim
Eczanelerde satılıyor ama iyice araştırmanı tavsiye ederim zarar vermesin sonra
Tamam teşekkürler.
Telefonu birakman lazım
Öyle yapıyorum zaten işe yaramıyor
5 dk mı
Haah evet
Aferin 😂😛
Arkadaşımın eşide böyle ismin ne ya 😅
Haha hayır evli değilim
Aman iyi sevdindim buna 😂 bu gizliden soru sormak burada modami oldu ya 😊 merak ediyor insan 😂
Evet evet hdjdjf
😂😂 kanki yap kendine gece sohbet et dur
koyun düşün
Düşüne düşüne kocaman bir çiftlik kurdum ama olmuyor
şimdi o koyunlara sarıl :d
Yaaa yerim onları
sarıl dedim yeme asjsjssj sakın yiyeceğin başka şey var :x
Düşünmeyi bırakman lazım acil
Susmuyor düşüncelerim yatacağım diye o kadar çok beynime baskı yapıyorum ki
Herkesin yarası Farkli yerde işte bilemiyor insan
Sana güzel bir masaj yaparım sabaha kalkmazsın
Yorulmayı dene bi de