Arkadaşlar bir el atın lütfen. Erkekler toplanınnnn?

9 aydır ayrıl barış bir ilişkimiz vardı. 1,5 ay konuşmadıktan sonra yeniden konuşmaya başladık ve barışmak istediğini söyledi bende affettim. Barıştık Ocak gibi istemeye geleyim uzakta olduğum için hep kavga ediyoruz yıpranıyoruz dedi. Anlaştık. Aynı memleketiyiz o başka bir yerde çalıştığı için mesafe ilişkisi bizimkisi. Barıştık ve ben profilime onun baş harfini yaptım bir de bir baktım ki, eski sevgilisi de onun adını yazmış. Bende bunu görünce ona söyledim konuşcam onunla dedim oda bana cesaretin varsa yaz dedi. Bende var tabi dedim. Nasıl adını yazar ya falan dedim. Oda bana seni deli etmek için yapıyor. Anlattım anlamıyor ben napayım dedi sil onu dedim. Silmedi. Bende ayrılmak istediğimi söylediğimde sana burada açıklama yapıyorum sen onun istediğini eline veriyorsun dedi. Bende biraz küfürlü konuşunca bunları da dedin ya lafının arkasında dur beni bir daha arama deyip beni engelledi. Bende ardından beni nasıl engellersin diye aradım ve sen benden vazgeçtin madem öyle bundan sonra senden nefret ediyorum dedi. Bitirdi. Şimdi ben ne yapayım arkadaşlar bir akıl verin lütfen. Duramıyorum da onsuz.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Toplanın bi lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşlar bir akıl verin nolur
Arkadaşlar bir el atın lütfen. Erkekler toplanınnnn?