60 kiloydum 68 kilo oldum bir haftada 3 kilo verdim bunu görünce boyum 1.70 sizce çok mu nasıl kilo vereceğim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boyuna gore biraz fazla kaciyor ama problem degil ben su anda 140 kiloyum 70 75 olmam gerekiyor 175 boyundayim
kaç olmam gerekiyor ki
61 kilo olman gerekiyor hadi 60 de yani dedigim gibi bunda bir sey yok bosu bosuna dert etme
Sen buna kilo diyorsan bana ne diyecen peki beni gorsen cok kotuyum daha yeni lc ye girdim mont bakayim diye bir tane zar zor buldum
erkekler kadınlar gibi değil ki erkek istediği kadar kilolu olsun hay maşallah derler kadın 3-5 kilo alsın şişmeye başladın derler dedilerde kilo almışsın tombik tombik olmuşsun falan alt tarafı 5 kilo fazlam var bunun üstüne bi tartılayım dedim sonuç şok etti 62 falanımdır diye bekliyordum
Normalde oyle de ben de oyle daha yeni yemekte kavga ettim hergun kavga ediyorum bana cok yiyorsun az ye az ye kilo ver falan filan hep kavga var
sağlık açısından bakılınca iyi değil biliyorsun tabi öyle az ye demekle olmaz insanı strese sokuyorlar daha çok yiyoruz ama bir diyetisyene gidersen daha iyi olur az yemekle çok yemekle olacak iş değil senin bir sağlık problemin var belli belki de hastalık geçirdin kullandığın ilaçlar iğneler tedavi sebep oldu bilmiyorum o yüzden en iyisi diyetisyen onlar tahlil yapıp ona göre hazırlıyorlar daha iyi yani onları takıp kendini üzme bilir kişiye danışmak daha iyi boş boş bilmeden konuşmasınlar insanın elinde olsa yemez zaten
Küçüklükten beri böyleyim ama evet son zamanlarda bir kac senede cok agir ilaclar aldim onlarin da etkisi ameliyat gecirdim ondan sonra durduk yere 10 kilo aldim bu yemeyle olmadi degismedi ameliyattan önce neyse amleiyattan sonra oyum benim her zaman bir yandan kötü yanım hareketsizlik oldu hareket yok ben de hic bir zamanda olmadi ondan kaybettim hep bir kere gittim de olmadi yine gidecem benim bir cok derdim sorunum var bitmek bilmeyen
iyi bir insana benziyorsun acılarının üstüne git çokça yara almışsın belli başkalarının sende yara açmasına izin verme ameliyat ilaçlar çok zor bir süreç öncesinde de rahatsızlığından kaynaklı belkide kilo aldın bilemeyiz seni üzmelerine izin verme sağlık için kendin için yap başkalarının ne dediği önemli değil bu ailen bile olsa
Sen de çok güzel tatlı şeker bir kızsın beni tanımadan iyi çözmüşsün anlamışsın beni tanimadan bilen ilk defa sen de görmüş oldum dogdugumdan beri sorunlar yasiyorum zaten 2 yaslarimda büyük ilaclar icmisim kalp tansiyon şeker filan sonra 2008 yillarinda lise okurken basima bir dert geldi senelerce onu çektim hala cekiyorum bu cok berbat bir sey beni bundan kurtaramadilar o bir türlü o zaten hayatimi mahvetti benim daha sonra pandemi de lösemi hastaligina yakalandim artık ömür boyu tedavi altinda olacam cok agir ilaclar aldim onda da onun sonuncunda da ameliyat olmak zorunda kaldim daha yeni bir kac ay oluyor sorunlar hic bitmiyor biri gidiyor hatta gitmiyor bile üst üste sorunlar gelmeye devam ediyor diger yandan 33 yasima geldim hala bir işim yok sosyal güvencem yok şurdan kalkıp şuraya gidemiyorum hic bir sey yapamiyorum hayatim hep bosa gitti bosa gitmeye de devam ediyor artik yaşamak istemiyorum yaşamaktan sıkıldım
yaşadığın şeyler hiç kolay değil bunları kaldırıp hala böyle güzel konuşabiliyorsan güçlü bir insansındır kilo problemlerinde genellikle hikaye hastalıklar ve ilaçlardır uzun süren tedavilerde kullanılan ağır ilaçlar maalesef kilo alımına sebebiyet verir ve geri vermen imkansızdır benim amcamda rahatsızlık geçirdi tedavi sürecindeki iğneler yüzünden şu an seninle aynı kiloda ve diyet yapsada veremiyor ama eşi sürekli az ye falan diyip duruyor ve eşinden nefret ediyorum düşüncesiz ve bencilce davranıyor çünkü iş konusuna gelirsek online işler yapabilirsin para kazanmanın evde binbir türlü yolu var artık mağazaların müşteri hizmetleri olarak home office evden çalışabilirsin dil biliyorsan dolarla para kazanabileceğin home office müşteri hizmetleri işleride var makaleler yazabilirsin senaryo yazıp pazarlayabilirsin vs vs
Neden kafana takıyorsun ki zaten stres yapa yapa kilo alır insan
daha fazla artsın istemiyorum ilk kez 62 den fazla rakam gördüm çok moralim bozuldu 3 günde 3 kilo verdim ama sonra durdu 1 haftadır yemek yemiyorum hala 65
buradan yazın
Lütfen gelir misin merak etme insan yemiyorum
neden özelden yazayım
Konuşmak istediğim bir şey var
nasıl bir şey
Gelirsen öğrenirsin
yok istemem
Peki teşekkür ederim 🙏
Dıyetle verırsın kılon çok degıl
65 kiloyum şu an 57 falan olmak istiyorum ama veremiyorum ne yapacağım
Ekmegı komple kes akşam 6 dan sonra bısey yeme şeker hamur ısı yok bunları yaparsan hemen verırsın
ekmek hiç yemem zaten kahve sadece şekerli içerim tatlı falanda yok günde 1 öğün yiyorum az bir şey o da diyet şeyler 2L su içiyorum yinede olmuyor
Sporda yap stres yapma çok kılon yok
spora ayıracak vaktim yok ki okuyorum ders çalışmam lazım