AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben bizzat kendim yaşadığım için çoğu psikiyatristten daha iyi bilirim
Galiba biz tanışıyoruz ya da karıştırıyorum hafızam pek iyi değil Diablo nickli birisini tanıyor musun
evet hatırladım seni
Naber
depresyon ağır vuruyor onun dışında 2 kez akatizi geçirdim
Akatizi zor ya ben de bir kez geçirmiştim oradan biliyorum. Depresyon için tedavi alıyor musun
evet
Hangi ilaçları kullanıyorsun
faverin rexapin
Çakal para vermeyip burdan halletcen
Ahahahah 😆. Haftaya zaten üniversite hastanesine gideceğim ama durumum önemli ya
Sor hangisi
B kümesi kişilik bozuklukları hakkında bilgin var mı
Psikoloji okudum knka hepsini biliyorum
Ben zaten 1 buçuk yıldır psikiyatrik tedavi alıyorum daha önce de galiba bana yorum yapmıştın. Bana bu zamana kadar anksiyete, okb, depresyon, sınırda kişilik bozukluğu ve ileri derece dürtü kontrol bozukluğu piromani tanısı konuldu. Ben kendimde B kümesi kişilik bozukluklarında görülen bazı belirtileri gördüm ama kendi kendime tanı koyamam tabii ki. Şimdi yazarım buraya ama yazdıktan sonra ya sohbet kesiliyor ya da deli damgası yiyorum
Haftaya üniversite hastanesine gideceğim
Sende de yok yok maşallah. Psikiyatriste gitmen lazım düzenli olarak terapi + ilaç tedavisi şart. B kümesi derken hangisinddn şüpheleniyorsun hangisinde belirtiler var onları bilmek lazım
Evet biraz fazla hastalığım var ayrıca bir sorunum daha var ama özel o da. Normalde askerde tedavi alıyordum ama hem bipolar tanısı konuldu hem de yarım kaldı. En son gittiğim psikiyatristim bana seni dinleyen birisi bipolar olmadığını anlar demişti ama test yapmadı doğru düzgün dinlemedi bile. Hani dediğim gibi kendi kendime tanı koyamam ama antisosyal kişilik bozukluğundan şüpheleniyorum. 13 yaşımdan beri gelen yangın çıkarma davranışım var zaten komorbidite olarak gözlemlenebiliyormuş bu. Ayrıca geçmişte kimsenin bilmediği suçlar işledim en basiti geçen çalıştığım yerde maaşımı alamadığım için hırsızlık yaptım. Aileme ve hayvanlara psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladım hani yanlış ama zevk aldım bundan. Askerde de sürekli fiziksel kavgalara girerdim tehdit ederdim milleti askerde bile ateş yaktım az daha tutanak tutulacaktı hakkımda. 2 kez intihar girişimim oldu kendime zarar verme davranışlarım oldu. Askerde adım yalan söylediğim için kolpaya gambaza çıkmıştı. Bir tanıdığımız aile dostu polis benim için insanları kullanmasını çok iyi biliyor demişti. Babasiz bir ailede büyüdüm zaten anne karnında iken babam siddet uygulamış anneme. Bana da dayım babalık yaptı ama o da vefat etti. O öldüğü zaman hiçbir şey hissetmedim hatta kimse anlamasın diye ağlama taklidi yaptım. Aşk ilişkilerimde aldatmalar yaptım. Ayrıca narsist sayılabilecek kadar kendimi büyük görüyorum diğer insanlar bana boyun eğsin istiyorum. Hatırlayabildiklerim bunlardı.
Ayrıca pişmanlık ve empati eksikliğim var
Rdm seni hastaneye sevk etmiştir psikiyatrist hava değişimi vermiştir büyük ihtimalle çürük almışsındır. Çünkü böyle sorunları olan kişileri tutmazlar orada. Ben daha hafif olanlara bile aldirdim.
Antisosyal kişilik özellikleri gösteriyorsun da pişmanlık olması Bi tık tezat oldu. Antisosyaller pişman olmazlar çünkü
Askere gitmeden önce sadece okb piromani ve özel dedigim hastalığım biliniyordu. Bana yapabilir misin dediler sadece ben de bilmiyorum dedim elverişli raporu verdiler acemilikte sorun yoktu hatta komutana intihar etme fikri geliyor aklıma diye 1 gün uykusuz kalmıştım. Ustalığa geçtim orada da devam ettim bana iki kez hava değişimi verdiler birisi 20 gün diğeri de 1 ay olmak üzere. Askerde en son 1 ay hava değişimi verdikleri için intihara kalkıştım. Ama ölme amaçlı değildi. Askerde kendime sigara bastım zarar verdim. En son 1 ay kala tekrar hastaneye gittim bana düşman olan bir komutan vardı zorla çürük aldırmaya çalışıyordu ama doktor 1 ayım kaldığı için vermedi. 6 aylık askerliği 8 ayda yaptım. Velhasıl kelam bunlar önemli değil abi. Sence benim durumum ne olabilir? Ayrıca 2 aydır ilaç kullanmıyorum. Bir yandan tedavi olmak istiyorum ama diğer yandan tedaviyi reddediyorum kendi içimde çatışma yaşıyorum. Sanki bazen böyle iyiyim gibi hissediyorum.
Yok ben eksikliği gösteriyorum dedim abi yani şu an hayvanlara zarar verdiğim için ya da işlediğim suçlar için pişmanlık hissetmiyorum hatta isim gereği polisler ve jandarmalar ile yüzyüze kalıyorum ama hiçbir şey hissetmiyorum
İlaçların yan etkiler neler mesela sana? Böyle iyi hissediyorum diyorsun da hala yapmaya devam ediyorsan gene sıkıntı. İlaç tedavisini reddetmemeni öneririm.
Antisosyal kişilik bozukluğu net var onu söyleyeyim. Emin oldum yani. Tedaviyi bırakma. Kendi kendine iyi olamazsın bu halde. Çünkü senin sorunların basit sorunlar değil. Hayatın boyunca psikolojik tedavinin aksatmaman lazım. Kendi haline birakirlarsa seni ya kendine zarar vereceksin ya başkasına. Er geç olur bu
En son Faverin 100 mg Rileptid 3 mg Depakin Chrono 500 mg Rivoclon 2 mg ve iğne olarak da Abilify Maintena 400 mg kullanmıştım 2 ay önce, sonra psikiyatristim bana yeterli olmaz biliyorum demesine rağmen bunları sabah 2 mg akşam 4 mg Rileptide düşürdü. Ama doğru düzgün dinlemedi bile beni, bende kişilik bozukluğu olabilir mi dedim bana o kadar nevrotik değilsin dedi. İlaçları kullan öyle test yaparım dedi. Ağır gelirse tekrar gel dedi. Ben de pek güvenemedim açıkçası. Haftaya Perşembe üniversite hastanesine randevu aldım umarım gidebilirim. Bu arada maalesef ki hâlâ bazı şeyleri yapıyorum mesela çalıştığım yerden ateş yakmak için kolonya ve çakmak çaldım en son. Ve hâlâ hayvanlara zarar vermekle ilgili düşüncelerim geliyor hatta ara sıra gözümün önüne insanlara zarar verdiğimle ilgili sahneler geliyor. İçimde farklı bir kişilik var gibi sanki tedavi olmamı istemiyor tam aksine bu hastalığı kullanıp önemli mevkilere gelmeyi düşünüyorum ara sıra ama bazen de tedavi olmak istiyorum
Teşekkür ederim abi umarım klinik olarak da teşhis alırım. Tedaviyi bırakmayacağım mutlaka. Ben de zaten yanlış bir durumun içinde olduğumun farkındayım ama sadece ara sıra aklıma farklı fikirler geliyor. Doğru diyorsun ya kendime ya da başkasına zarar veririm tedavi olmazsam, çok sağol abi yardımcı olduğun için.
Baya nevrotiksin doktor ciddiye almamış sanki ama alması lazım. Anlattığın şeyler doğruysa hastane de yatılı tedavi görmeye kadar bu iş
Teşekkürler abi tekrardan, doktor zaten 6-7 dakika anca dinledi. Hastanede yatışım verildi normalde ama sıra olduğu için Aralığın başından beri bekledim tam işe girdim o zaman aradılar ben de musait değildim o zaman. Anlattıklarım tamamen doğru. Son olarak şey sormak istiyorum ben üniversite hastanesine randevu aldım ama profesöre muayene olmak istiyorum ama öğretim üyesine randevu bulamadım hem uygulamadan baktım hem de aradım sordum diğer alanlarda vardı ama psikiyatride yoktu ne yapmalıyım düz muayene olsam sorun olur mu
Düz muayene olsan Bi faydası olmaz. Sağlam bir psikiyatrist lazım sana. 6 7 dk dinlemeyle tedavi olmaz. Ciddi ciddi ilgilenecek birisi şart.
Teşekkürler, o zaman ben araştırıyım abi. Umarım iyi bir doktor bulurum. Tedaviye mutlaka devam edeceğim. Sana da iyi geceler dilerim ben yatmaya gidiyorum yarın isim var seni de yordum kusura bakma abi.
İyi geceler kardeşim