Sağlık Kızlar yardıma ihtiyacım var? ilaydaaa3613 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Diş ağrısı için dexday iyi diyorlar felaket ağrı yaşıyorum kullanan memnun kalan var mı Güncellemeler1 yıl Teşekkür ederim ama randevuma daha çok var iğne etki etmiyor Kızlar yardıma ihtiyacım var? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Apranax kullanabilirsin alkol ile gargara yapabilirsin diş macunu ile ağrıyan dişe masaj yapabilir ağrıyı hafifletebilirsin geçmiş olsun 0 1 Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl İnan hepsini yaptım fayda yok r Yorumla
rraaeeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Dexdayı bilmiyorum ama dexiren direkt kesiyor bide yanağına buz koyarsan 15 dk sonra falan kesiyor 0 0 Yorumla
digitalmen Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dexday etkilir bir ağrı kesicidir azaltır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Karanfil bas dişe 0 29 Yorumla Viscara 1 yıl Hiç bir işe yaramıyor, iltihaplı ise. Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Yağını bile kullandım fayda etmiyor Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl İltihaplı evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendisini kullan Sabahta doktora git baksın çaresine Yorumla Viscara 1 yıl Doktora gitmediysen git, eğer randevuya çok fazla süre varsa iltihap kurutucu al, ve bir de ağrı kesici, ibuprofen olması lazım, ağrı kesicinin ismi. Yorumla Viscara 1 yıl Diş acil hastanesi de var, gece de açık, oradan bir iğne yaptırabilirsin çok iyi gelir. Yorumla Viscara 1 yıl Sana tavsiye edebileceklerim bu kadar, geçmiş olsun. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sabah dişçiye gitmek en güzeliEn geçerli yöntem bu bilgin olsun Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Canım randevuya çok var Yorumla Viscara 1 yıl Dostum, randevu ile alıyorlar kafaya göre adam almazlar. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Viscara benim yorumum altına yazma yeğenim Yorumla Viscara 1 yıl S*ktir git yar*ak kafalı. Yorumla Viscara 1 yıl A* biti duvardan duvara vurur, ağzını kırarım senin top. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Millete saçma sapan şeyler söylüyorsunNe kadar abaza birisin öyle Yorumla Viscara 1 yıl Ger*zekalı, bir fikir verdin kıza o da aptalca ahmak Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Viscara milletin özeline girmeBeyin yoksa niye var numarası yapıyorsunKabullen gerçeği Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu şekilde kız düşüremezsin bilgin olsun Biraz incelik yap çabala biraz Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Beyler ne oluyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seviyesiz rahatsız edici birisiYanlış yönlendiriyorArt niyetli Seviyesizlik yapıyor okudun dimi yorumları Yorumla Viscara 1 yıl Sal*ak mısın oğlum bana kız mı yok davar, ben kızın nasıl özeline girmişim, m*l m*l konuşup asabımı bozma. Yorumla Viscara 1 yıl @ilaydaaa3613 kardeşim ben sana, seviyesizlik yaptım mı, özeline girdim mi, seni yanlış yönlendirdim mi? Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Yok hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Viscara Ne kadar abaza varsa yorumlarda He he bizde inandık Yorumla Viscara 1 yıl @cevapsahibi şimdi, sus maymun herif. Yorumla Viscara 1 yıl Sokak karısı seni. Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl @Viscara bana mı dedin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence yorum yazmayalım Çok tehlikeli buUyanıklık yapıyor boş ver şunu ya Yorumla Viscara 1 yıl @ilaayda Hayır sana demedim, bu erkek kılıklıya dedim. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Viscara terbiyesizlik ve abazalıkta master yapmışsın Çok yalancı birisin bu arada Ağzı bozuk erkekleri kimse sevmez Yorumla
Fernweh35 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Ben kullanmıştım kesinlikle faydalı 0 3 Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Tahmin edemeyeceğin kadar diş ağrısı sence işe yarar mı Yorumla Fernweh35 1 yıl Bu kadar şiddetliyse ilaç yerine hastaneyi tavsiye ederim Yorumla Fernweh35 1 yıl Geçmiş olsun bu arada Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Sağlık konusunda 438 cevap paylaştı. Arveles 0 4 Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Fıs Yorumla Mühendis0109 1 yıl Emin misin Yorumla ilaydaaa3613 1 yıl Evet Yorumla Mühendis0109 1 yıl Demek ki bağışıklık kazandın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Apranax kullanabilirsin alkol ile gargara yapabilirsin diş macunu ile ağrıyan dişe masaj yapabilir ağrıyı hafifletebilirsin geçmiş olsun
İnan hepsini yaptım fayda yok r
Dexdayı bilmiyorum ama dexiren direkt kesiyor bide yanağına buz koyarsan 15 dk sonra falan kesiyor
Dexday etkilir bir ağrı kesicidir azaltır
Karanfil bas dişe
Hiç bir işe yaramıyor, iltihaplı ise.
Yağını bile kullandım fayda etmiyor
İltihaplı evet
Kendisini kullan
Sabahta doktora git baksın çaresine
Doktora gitmediysen git, eğer randevuya çok fazla süre varsa iltihap kurutucu al, ve bir de ağrı kesici, ibuprofen olması lazım, ağrı kesicinin ismi.
Diş acil hastanesi de var, gece de açık, oradan bir iğne yaptırabilirsin çok iyi gelir.
Sana tavsiye edebileceklerim bu kadar, geçmiş olsun.
Sabah dişçiye gitmek en güzeli
En geçerli yöntem bu bilgin olsun
Canım randevuya çok var
Dostum, randevu ile alıyorlar kafaya göre adam almazlar.
@Viscara benim yorumum altına yazma yeğenim
S*ktir git yar*ak kafalı.
A* biti duvardan duvara vurur, ağzını kırarım senin top.
Millete saçma sapan şeyler söylüyorsun
Ne kadar abaza birisin öyle
Ger*zekalı, bir fikir verdin kıza o da aptalca ahmak
@Viscara milletin özeline girme
Beyin yoksa niye var numarası yapıyorsun
Kabullen gerçeği
Bu şekilde kız düşüremezsin bilgin olsun
Biraz incelik yap çabala biraz
Beyler ne oluyor
Seviyesiz rahatsız edici birisi
Yanlış yönlendiriyor
Art niyetli
Seviyesizlik yapıyor okudun dimi yorumları
Sal*ak mısın oğlum bana kız mı yok davar, ben kızın nasıl özeline girmişim, m*l m*l konuşup asabımı bozma.
@ilaydaaa3613 kardeşim ben sana, seviyesizlik yaptım mı, özeline girdim mi, seni yanlış yönlendirdim mi?
Yok hayır
@Viscara
Ne kadar abaza varsa yorumlarda
He he bizde inandık
@cevapsahibi şimdi, sus maymun herif.
Sokak karısı seni.
@Viscara bana mı dedin
Bence yorum yazmayalım
Çok tehlikeli bu
Uyanıklık yapıyor boş ver şunu ya
@ilaayda Hayır sana demedim, bu erkek kılıklıya dedim.
@Viscara terbiyesizlik ve abazalıkta master yapmışsın
Çok yalancı birisin bu arada
Ağzı bozuk erkekleri kimse sevmez
Ben kullanmıştım kesinlikle faydalı
Tahmin edemeyeceğin kadar diş ağrısı sence işe yarar mı
Bu kadar şiddetliyse ilaç yerine hastaneyi tavsiye ederim
Geçmiş olsun bu arada
Arveles
Fıs
Emin misin
Evet
Demek ki bağışıklık kazandın