Ay umarım ya benim korkum analdan mı oldu bilmiyorum ama sadece bunu anlar bana sorar mı hayır dicem tabii ki araştırmalarıma göre de zorlama yani sormaz da ailemle gidicem çünkü
Bende gittim bu durumdan ama hemoroid değilmiş neyse ben oramı erkek doktorun bakmasından rahatsız olacağımı düşündüğüm için kadın doktora gittim hiç bir şey olmadı öyle düşünceye de girmez doktor sonuçta gün içinde kaç kişi o hastalıktan dolayı geliyordur
Hayır demen tedavi sürecini uzatır neden hayır diyosun dünyada ilk defa kasirlasilan birnsey değil yapıp zarar vermeyi göze almissan sağlıktan hiç utanma bence bir yakın erkek akrabamfa var bir yıldır görüyor tedavi saklarsan sağlığın tehlikeye girer
Şöyle ben sağlığımı saklamıcam muhanede edebilir zaten beni bakaıcaktır oraya sadece yaşamadım dicem çünkü bu yırtık artık her neyse kabızlaktan da oluyor
Ay çok sağol birde ben anal yaptığımı saklasam bu bi süreçi uzatmaz sanırım zaten muhane edicek ve meme olduğunu kaşıntı olduğunu söylicem illa anal yaptığımı söylemek zorunda değilim benve ve bende bilmiyorum ondan mı oldu sadece bi ihtimal
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer istersen doğal yöntemlerle sana yardımcı olabilirim ya da
ameliyat olursun ortalama 70 milyar istiyorlar şu anda öyle
Anlasa da söylemez henoroid anal ilişkiye olulmaz zaten
Bilgin sağlam mı
Sağlam bende de vardı hemoroid ameliyat oldum
Nasıl bi boyuttaydın peki amaliyat için
Gen anlatıyım istersen
Anlat yani amliyat için son durumun neydi
İlk başta krem verir, sadece dış mı içte bar mı kontrol eder hemen ameliyat olmuyor zaten evreleri var
Bende ki dış
Önce krem , fitil ve hap verir
Ay umarım ya benim korkum analdan mı oldu bilmiyorum ama sadece bunu anlar bana sorar mı hayır dicem tabii ki araştırmalarıma göre de zorlama yani sormaz da ailemle gidicem çünkü
Hasta gizliliği var ailene söylemez , anlasa da sana sormaz sadece hemoroid için gittiğinden onun muayenesini yapar teşhisi koyar
Ay çok sağolll valla içim rahatladı
Geçmiş olsun ❤️🩹
Sağol
Bende gittim bu durumdan ama hemoroid değilmiş neyse ben oramı erkek doktorun bakmasından rahatsız olacağımı düşündüğüm için kadın doktora gittim hiç bir şey olmadı öyle düşünceye de girmez doktor sonuçta gün içinde kaç kişi o hastalıktan dolayı geliyordur
Naisl anlamadım
Şöyle ki ilişki yaşadım ama 9 ay oluyor doktora gitsem bunu anlar mı arkadan muhane edicek anlarsa da bana söyler mi veya söylemek için dayatır mı
Tabiki bence sorar muanede bir de fiziksel zarar mj icerden gelen hatsalintan mi velli olur ya
Şöyle sorabilir ama hayır dersem zorlamaz araştırmalarım bu yönde bilgin varsa verebilirsin
Hayır demen tedavi sürecini uzatır neden hayır diyosun dünyada ilk defa kasirlasilan birnsey değil yapıp zarar vermeyi göze almissan sağlıktan hiç utanma bence bir yakın erkek akrabamfa var bir yıldır görüyor tedavi saklarsan sağlığın tehlikeye girer
Şöyle ben sağlığımı saklamıcam muhanede edebilir zaten beni bakaıcaktır oraya sadece yaşamadım dicem çünkü bu yırtık artık her neyse kabızlaktan da oluyor
O esnada ne yaşadın dışardan naisl. yirtilma oldu çok acıdı mi ya niye kendjne bunu yapmasına izin verdin ki
İzin verip vermemek değil hemen gelişmedi zaten 9 ay oldu bilmiyorum da ondan kaynaklı mı diye
Yırtılma mı onu da bilmiyorum sadece meme ve kaşıntı dış hemorid yani
Umairm kötü bir şey çıkmaz geçmiş olsun
Sağol
Anal mi yaptın
Evet doktora gitsem bunu anlar mı 9 ay şu an bir meme kaşıntı gibi yan etki oluyor anlarsa da sorar mı ailemle gidicem
Bişey olmaz anlamaz zatebo eski yerine gelir anal delik
Aileme de herangi bir bilgi vermez diye düşünüyorum
Ya vermez ne diyecek anlamaz ki versin çokmu açıldı delik
Asla bi açıklık yok sadece meme var
Bişey olmaz korkma canım
Çok sağol
Rica ederim mesaj yazabilirisn cnn
Nasıl anlamadım
Mesaj yazabilirisni her zaman
Ay çok sağol birde ben anal yaptığımı saklasam bu bi süreçi uzatmaz sanırım zaten muhane edicek ve meme olduğunu kaşıntı olduğunu söylicem illa anal yaptığımı söylemek zorunda değilim benve ve bende bilmiyorum ondan mı oldu sadece bi ihtimal
Zaten söyleme ona ne bundan korkma canım rica ederim yazabilirisn mesaj
🥰😘
Rica ederim canım