Neden batıda zayıf kızlar bu kadar özgüvenli iken Türkiye'de zayıf olmak hastalıklı gibi karşılanıyor?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Zayıf dururken balık etli beğeniyor bizim toplum nedense 🤔 bence zariflik kadar güzel bir şey yok ben beğeniyorum özellikle
Bende zayıflığı seviyorum ama özgüvenimi kaybettim. O kadar zorbalaninca zayıf kadın çirkin saygısız algısı oluştu.
Evet haklısın ama öyle değilsindir hiç merak etme
Bende anlamiyorum halbuki zayiflik cok güzel bende zayif begeniyorum bayanlarda balik etli dolgun fizik hosuma gitmiyor. Boy ve kg kac senin
Zayıf dedinmi akan sular durur be 🥰
Birde kısa olursa tadından yenmez valla
1.60 boyum var kısa değilim oetayim
Kaç kilosun desem kabalık etmiş olur muyum
45 kilo
Yaaaa 😍 harika
Spor yapıyorum düzgün bir vücudum var ama işte
Ama işte derken gayet harika
Bu vücuda sahip olmak için servet dökenler var kız
Türkiyenin mentalitesi degisik demek ki, korede mesela ne kadar zayifsan okadar güzelsin
Küçüklüğümden beri o kadar zorbalandim ki bu durumdan dolayı halen de zayıfım ve istagramdan bakıyorum yabancı ülkelerdeki kadınlar zayıf olmasına rağmen çok özgüvenli bir şekilde vücutlarını sergiliyor ama maalesef burada zayıflığım belli olmasın diye bol şeyler giyiyorum. Özgüvenimi kaybettim
Ama sorun sende kardesim, boş ver sen baskalarinin ne düsündügünü. Sen kendi hosuna ne gidiyorsa onlari giy. Baskalarin ne diyecegimis ne düsünürmüs diye umrunda olmasin. Ilk basta SENin hosuna gitmesi gerekiyor. Inan bana bütün türkiye halki balik etli vs. sevmiyor. Güzellik görecelidir, Modellere bakip anlayabilirsin mesela. Cogu zayif fizikli ve cok özgüvenliler
Evett şu an fark ediyorum ama küçüklükten beri yaşadığım için çözmesi zor oluyor. Lisede arkamdan ay çok zayıf bacaklarına bak sözleri aklımdan silinmiyor bunun gibi bir çok şey. Kolay değil maalesef. Şu an üzerine çalışıyorum
Yaşadığınız yerde mi sorun var acaba ben çevremde hiç böyle bir durum duymadım ilk kez sizden duyuyorum
Bir çok şehir değiştirtim ona rağmen durum aynı.
Fiziğe dayalı birazda zayıf var zayıf var
Emin ol Türkiye'de her türlü zayıf zorbalaniyor. Buna çok şahit oldum.
He zorbalamak mı bu saçma evet bu yanlış da yani kadın yapıyor ise zayıflığı kıskandığından yapıyordur erkek yapıyorsa bilemeyeceğim nedenini
Hiçbir erkek zorbalanamadi gerçekten hepsi kadındi şu an fark ettim bunu. Erkekler bana karşı gayet kibarkardi
Ee kadın yapıyor ise kıskanıyordur kesinlikle …..
Bir arkadaşım şey demişti kadın dediğin etli putlu eolur öyle kemik olmaz demişti. Çok üzülmüştüm bir de yakın biriydi sözde.
Kıskanmıştır seni kendisi balık etlidir ama yayvan vücudu vardır belki de
Zayıf kız her zaman iyidir
Balık etli seviliyor burada
Sevebilirisn ama zayıf birilerini zorbalanmak gerekmiyor.
Dikkat edersen seviliyor dedim
Yani ben böyle yapmiyorum
herkesin kendi tercihi ister zayif ister kilolu olur
Evett ben sen zorbaliyorsun demedim zaten. Shsjjsjs
Sen zayif misin
Evettt
Ne güzel