Sağlık Diyelim ki komaya girdiniz 5 yıl sonra gözünüzü açtınız ilk sorunuz ne olurdu? sariayyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Güncellemeler1 yıl Herkes iktidar demiş umarım başımıza bisey gelmezz Diyelim ki komaya girdiniz 5 yıl sonra gözünüzü açtınız ilk sorunuz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. soru sormam 0 0 Yorumla
Tilki_ Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl O ziyaretime geldi mi ya da komada olduğumu öğrenmişmiydi olurdu 0 8 Yorumla sariayyyy 1 yıl Yak yak Yorumla Tilki_ 1 yıl Muhtemelen haberi dahi olmazdı Yorumla sariayyyy 1 yıl Bu günde tilki için yakalım Yorumla Tilki_ 1 yıl Ben koca bir gençliği yaktım sizde benim için bi sigara yakın... Yorumla sariayyyy 1 yıl Öyle deme be Yorumla Tilki_ 1 yıl maalesef öyle 30 yaşındayım gençlik bitti orta yaş statüsündeyim artık ve bombok bi psikolojideyim Yorumla sariayyyy 1 yıl Daha gençsin yaaa Yorumla Tilki_ 1 yıl hıhı gencim görsen gençliğimi bi :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Evli miyim eğer değilsem de evlendirin derdim herhalde. Bi beş yıl daha dayanamazdım sanırım djjdhsjjs 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl Abi senin derdini... Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 🤷🏻♂️ Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Yine mi kurtulamadım burdan wk 2 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl Sesli güldüm hijgyikvdt8 Yorumla
Şuşibalım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Biraz daha uyuyabilir miyim 1 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl 5 yıl oldu hadi kalk Yorumla
xfhvx Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hangi œ beni komaya soktu 0 5 Yorumla sariayyyy 1 yıl Benim tiktok bağımlılığı Yorumla xfhvx 1 yıl Weyyyy Yorumla sariayyyy 1 yıl YaAaaa Yorumla xfhvx 1 yıl Yiiaaa Yorumla xfhvx 1 yıl Hacı bana bu profilinde ki karının Instagram ını verirmisin Yorumla
T0LGA1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Fenerbahçe sampiyon oldu mu 0 12 Yorumla sariayyyy 1 yıl Ona bi on yıl lazım ah fener ahhh Yorumla T0LGA1 1 yıl Neden yaramı deştin ki :(( Yorumla sariayyyy 1 yıl Bende fenerliyim sakin Yorumla T0LGA1 1 yıl Olsun yine de üzüldüm ağlıyorum şu an :( Yorumla sariayyyy 1 yıl Peçete lazımsa vereyim Yorumla T0LGA1 1 yıl Olur lütfen aktı bir iki damla üzerime ama olsun yetiş hadi Yorumla sariayyyy 1 yıl Sözüm olsunn Yorumla T0LGA1 1 yıl Sözün varsa yaş o iş sözünü tut söz evlenirim seninle Yorumla sariayyyy 1 yıl Evde kalmış gibi bi havam mi var Yorumla T0LGA1 1 yıl Hayır Senden hoşlanır bir havam var Yorumla sariayyyy 1 yıl Ben seni nerden bulucam Yorumla T0LGA1 1 yıl Buldun işte :)) Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Asgari ücret ne oldu? 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl 40 bin Yorumla Mustres 1 yıl Düşük kalmış yine Yorumla
Ecrininizzzzzzzzzz Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ben öğretmen olabildim miiii 0 2 Yorumla Ecrininizzzzzzzzzz 1 yıl Ay Pardon komada okula gidemedim bu yüzden olamadım dimi djdbdh Yorumla sariayyyy 1 yıl Kıyamam umarım 5 yıla kalmaz Yorumla
nihilist26 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl küfür ederdim 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl Niye ya Yorumla nihilist26 1 yıl uyandığım için Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% 1 yıl hükümet değiştimi diye sorarım 0 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl Bu gidişle bi 5 yıl daha Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Akp hala iktidarda mı😃 0 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl Aman aman yel alsın götürsün Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yumurta yapın bana😀 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl Niye yumurta Yorumla 1kahveyenedersin 1 yıl Seviyorum. 5 yıl yumurta yememek dd büyük, çok büyük bir eksiklik. Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl İktiradar kim var lan derim net 😂 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl Bende bende Yorumla keyifdelisi 1 yıl 😂 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Fenerbahçe şampiyon olabildi mi😂 0 4 Yorumla sariayyyy 1 yıl Aradığım yorummmmm Yorumla budahaneki 1 yıl Üzdü 😔 Yorumla sariayyyy 1 yıl Ah ulan fener Yorumla budahaneki 1 yıl Manyak etti bizi Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% 1 yıl Sağlık konusunda 619 cevap paylaştı. Bunu tahmin etmek çok güç bence 0 0 Yorumla
yakışıklıberkecan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yaratan ve yaşatan Allahü tealaya hamd olsun. 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ailemi sorardım anne nerdesin derdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Kadın ırkı yok olmadımı hala diye sorarım 0 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl Irk derken Yorumla
Puppeteeer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl 5 dk daha yaa 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl 5 yıl oldu kalk artık Yorumla Puppeteeer 1 yıl Ben kesin derdim onu biraz uykuya düşkünüm de😅 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Nerdeyim 0 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl Hosgeldinizzz Yorumla
DrrFeelgood Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Öldü mü 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl O şahıs mi gijvgijcd Yorumla DrrFeelgood 1 yıl Hangi şahıs😂😂 Yorumla
AdDN1907 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tayyip öldü mü? 0 8 Yorumla sariayyyy 1 yıl Aradığım yorum CHKVFUKVDDJ Yorumla AdDN1907 1 yıl Bu dönem silivride soğuk olur ama yapacak bir şey yok senin yüzünden girersem temiz çamaşır getirirsin :p Yorumla sariayyyy 1 yıl Umarım başıma bisey gelmez Yorumla AdDN1907 1 yıl Sana bir şey olmaz ya en fazla yardım yataklıktan 5 yıl yersin :) Yorumla sariayyyy 1 yıl 5 yıl az mı bari komaya girsek Yorumla AdDN1907 1 yıl Tamam işte aynı şey :) çıktığında yine sorarsın :p Yorumla sariayyyy 1 yıl Sen ne olsun istiyorsun Yorumla AdDN1907 1 yıl Düşsün mü bu uçak? ölelim mi. derdin ne senin :)) Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Annem babam nasıl 0 1 Yorumla sariayyyy 1 yıl Hayırlı evlat
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kaç sene geçti? 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl 5 yıl hoş geldiniz Yorumla Johncois 1 yıl Benim araba nerede? Diyerek sorular devam eder 😅 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 410 cevap paylaştı. BTC ne kadar oldu 0 0 Yorumla
sheelockholmes Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Dolar ne kadar oldu 0 1 Yorumla sheelockholmes 1 yıl Olsun onların doları varsa bizim de allahımız var diyen bir liderimiz var 😀 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,3b cevap paylaştı. Telefonum nerde 0 0 Yorumla
Cisimsizisimsiz Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Sen kimsin 0 2 Yorumla sariayyyy 1 yıl Doktor Yorumla Cisimsizisimsiz 1 yıl 🤭 allahtan anladın bir an yazarken korktum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
soru sormam
O ziyaretime geldi mi ya da komada olduğumu öğrenmişmiydi olurdu
Yak yak
Muhtemelen haberi dahi olmazdı
Bu günde tilki için yakalım
Ben koca bir gençliği yaktım sizde benim için bi sigara yakın...
Öyle deme be
maalesef öyle 30 yaşındayım gençlik bitti orta yaş statüsündeyim artık ve bombok bi psikolojideyim
Daha gençsin yaaa
hıhı gencim görsen gençliğimi bi :D
Evli miyim eğer değilsem de evlendirin derdim herhalde. Bi beş yıl daha dayanamazdım sanırım djjdhsjjs
Abi senin derdini...
🤷🏻♂️
Yine mi kurtulamadım burdan wk
Sesli güldüm hijgyikvdt8
Biraz daha uyuyabilir miyim
5 yıl oldu hadi kalk
Hangi œ beni komaya soktu
Benim tiktok bağımlılığı
Weyyyy
YaAaaa
Yiiaaa
Hacı bana bu profilinde ki karının Instagram ını verirmisin
Fenerbahçe sampiyon oldu mu
Ona bi on yıl lazım ah fener ahhh
Neden yaramı deştin ki :((
Bende fenerliyim sakin
Olsun yine de üzüldüm ağlıyorum şu an :(
Peçete lazımsa vereyim
Olur lütfen aktı bir iki damla üzerime ama olsun yetiş hadi
Sözüm olsunn
Sözün varsa yaş o iş sözünü tut söz evlenirim seninle
Evde kalmış gibi bi havam mi var
Hayır
Senden hoşlanır bir havam var
Ben seni nerden bulucam
Buldun işte :))
Asgari ücret ne oldu?
40 bin
Düşük kalmış yine
Ben öğretmen olabildim miiii
Ay Pardon komada okula gidemedim bu yüzden olamadım dimi djdbdh
Kıyamam umarım 5 yıla kalmaz
küfür ederdim
Niye ya
uyandığım için
hükümet değiştimi diye sorarım
Bu gidişle bi 5 yıl daha
Akp hala iktidarda mı😃
Aman aman yel alsın götürsün
Yumurta yapın bana😀
Niye yumurta
Seviyorum. 5 yıl yumurta yememek dd büyük, çok büyük bir eksiklik.
fener şampiyon oldu mu
İktiradar kim var lan derim net 😂
Bende bende
😂
Fenerbahçe şampiyon olabildi mi😂
Aradığım yorummmmm
Üzdü 😔
Ah ulan fener
Manyak etti bizi
Bunu tahmin etmek çok güç bence
Yaratan ve yaşatan Allahü tealaya hamd olsun.
Ne oldu bana neredeyim ben 😂
Ailemi sorardım anne nerdesin derdim
Kadın ırkı yok olmadımı hala diye sorarım
Irk derken
Niye uyandirdiniz🤣
5 dk daha yaa
5 yıl oldu kalk artık
Ben kesin derdim onu biraz uykuya düşkünüm de😅
Nerdeyim
Hosgeldinizzz
Öldü mü
O şahıs mi gijvgijcd
Hangi şahıs😂😂
Tayyip öldü mü?
Aradığım yorum CHKVFUKVDDJ
Bu dönem silivride soğuk olur ama yapacak bir şey yok senin yüzünden girersem temiz çamaşır getirirsin :p
Umarım başıma bisey gelmez
Sana bir şey olmaz ya en fazla yardım yataklıktan 5 yıl yersin :)
5 yıl az mı bari komaya girsek
Tamam işte aynı şey :) çıktığında yine sorarsın :p
Sen ne olsun istiyorsun
Düşsün mü bu uçak? ölelim mi. derdin ne senin :))
Annem babam nasıl
Hayırlı evlat
Kaç sene geçti?
5 yıl hoş geldiniz
Benim araba nerede? Diyerek sorular devam eder 😅
Erdoğan yenemi Cumhur başkanımı?
Nerdeyim ben a.. q olurdu
Saçma
BTC ne kadar oldu
Bi uyutmadınız yaa
Dolar ne kadar oldu
Olsun onların doları varsa bizim de allahımız var diyen bir liderimiz var 😀