Aynen yorumları bende okudum ve hepsi boş bazı kadınlar da kendini prenses peri olarak göstermek istemiş oysaa ki kadın erkek anatomik olarak sîçıyor kardeşimm güzel de olsan gerçek bu 😂
Hem ergensi düşünmeleri hemde güzellik algıları için böyle yazıyolar zaten bir şey trend olunca atıyorum çekik göz bütün kadınlar onun güzellik şartı olup onu yapmaları gibi bu soru da da aslında biz çok güzeliz sìçmıyôruz gibi bir algıya kapılıp yazmaları oysa çoğu kız evde yemin ederim zart zort osturuyor
Ailenden terbiye almamış olabilirsin anlıyorum, çocuk olmadığına göre bunu da ben veremem. Ha bir de bu gayet normal bir durumsa neden gizlisin Hahahahah şaka mısın kızım sen. şu an bir ergenle b. k tartışması yaptığıma inanamıyorum. Evet prensesler s. cmaz💅🏼
Harbi iyi değilsin sen. Bir kız olduğunun farkında mısın canım ne bu saygısızlık. Kelime haznen sadece bu argo kelimelerle mi dolu Yazık ssana vay haline hayatta hep son sırada olacaksın benden söylemesi hadi bebek sana iyi s. cmalar ne diyim b. kunda bogul.
Mesafe saygısızlığa verilecek en güzel cevaptır yazma da normal insanlarla hayatıma devam ediyim senin gibi görgüsüze ayıracak zamanım ve sabrım çoktan tükendi
Yazdığımı görmek istemiyorsan okumazsin geçersin ama sen illa bu soruyu görmek için merak ettiğin için buradasın hadi birde cevap yazıyorsun hadi yemeyelim bir birimzi sende merak edip geldin ki ilgini çeken soru tarzı bu demi hani burada olup soruma cevap yazdığına göre ben olsam ilgimi çıkmıyorsa cevap yazmam okumam dahi ya kaldırır başka soruya geçerim siçmak saygisizlik değildir her insan sıçarken normal olduğunu anlarsın umarım burdanda daha 12 13 yasinda bir anne kuzusu olduğun anlaşıyor zaten kendini de peri kızı ilan etme çünkü her insan siciyor gotu olan her insan siciyor analdin mi peri kizi
Aynı anda hem çok konuşup hem de boş konuşmayı nasıl becerebiliyorsun. Hayret. Ne ima ediyorsun senin b. kunu mu merak ettim? Cümlelerinin ne kadar basit ve saçma oldugunu kendi içinde sorgula lütfen. Ruhum hala çocuk ve taze katılıyorum. yaş sadece bir sayıdan ibarettir olgunluk senin tercihin. sen tercih etmemişsin herhalde senin kararın saygı duyarım. Bir daha ki sorunu çok merak ettim biliyor musun dur tahmin ediyim." Misafirlikte klozeti kapattım, acil yardım!!" Al bu da benden sana abla tavsiyesi olsun. O tatlı aklını yorma
Değiştirme derdinde de değilim be ablam. ilgimi çektiğinden değil sadece senin gibi utanmazlara verdiğim tepkiyi belirtmek istedim ha ne kadarı beynine girdi bilmem neyse
Puhasdxj şurada gülüp gelmicem iki dk sen burada devam et konuşmaya belki takan olur. Benim daha insani işlerim var. Hadi yavrum git kendi seviyendeki insan gibi görünen varlıklarla o minnoş sohbetinize devam et, benden bu kadar. Çok korktum senden daha ağır laflarına katlanamicam hahahha
Onlar herhalde bitkilerin kendi ışığını kullanarak kendi besinlerini uretemsi işini yani o kizlar eğer gerçekten tuvalete gitmiyorsa belkide bir bitki gibi kendi besinlerini üretiyorlardır 😆🤭
Tamam sen sorma ben soruyorum var mı ? Sizene hem bu benim başıma geldi ve sormak istedim seninde başıma gele bilir insanız sonuç olarak bunda utanılacak birsey yok hoc sicmiyor gibi yorum yapmayin
Merak etme tuvalete giderken yanımda vavigasyon cihazi taşıyorum kaybolma riskim yok tuvalete giderken kask takıyorum biliyorsun güvenlik herseyden önemli
"Senin bu konudaki derin endişelerin beni gerçekten duygulandırdı. Bir dahaki sefere tuvalete giderken seni de yanıma alırım, böylece beni yakından gözlemleyebilirsin."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aman bu kadar detaylı düşünme aşkım rahatlığına odaklan azda
Evet 😁
Çok kötü bir durum ya benim sınav günü başıma gelmişti baya sancılar çektim sonra wc de bir saldım öyle bişi yok
Evet katılıyorum yorumları kadınlar sicmiyormus yeni öğrendim bende sende şaşırdın mı 😀
Aynen yorumları bende okudum ve hepsi boş bazı kadınlar da kendini prenses peri olarak göstermek istemiş oysaa ki kadın erkek anatomik olarak sîçıyor kardeşimm güzel de olsan gerçek bu 😂
Ayn öyle normal bi durum yani prensesler sıkıyor valla 😀😂
O kendini prenses peri sanıyooo 🙂
Evet 😁
İşte çalışmayan benj anlamaz zaten onlar büyük ihtimalle 13 14 yasinda okula gidip gelen çocuklar
Olgun bir insan öyle yazmaz çünkü demi
Hem ergensi düşünmeleri hemde güzellik algıları için böyle yazıyolar zaten bir şey trend olunca atıyorum çekik göz bütün kadınlar onun güzellik şartı olup onu yapmaları gibi bu soru da da aslında biz çok güzeliz sìçmıyôruz gibi bir algıya kapılıp yazmaları oysa çoğu kız evde yemin ederim zart zort osturuyor
Öyle tabikide gotu olan her insan sicarda osururda
Çoluk çocuk ya olgun insan bu görüşte düşünmez zaten
Tabi hiç yaşının adamları kadınları değiller vala
🤭😆valla aman boş ver
5 litrelik su şişesine denk getir içine zıç akşam eve götürürsün
Sen olemi yapıyorsun senden bunu beklemezdim neyse ognemis oldum taktik için sagol ben almim 😳😲
Evet öyle yapıyorum sana iki şişe göndereyim analiz edersin
Yok sen kendine sakla gelirse kalan içine yapar saklarsın 😀
Olur hatıra olarak göndereyim
Sergiye götürelim birde
youtube.com/shorts/p-ImLto7a6k?si=CckHezYqTHBrISX9
Sende böyle biriktir götür seneye meney yapsınlar
Ahah zort
Zort
Nolacak ya sonuçta herkes tuvalette sicmiyormu
Herkesin başına gelebilir keşke poşet falan bir şey olsa ya da ufak bez parçası falan
Umarım şizofrenimdir ve hepiniz hayal ürünüsünüzdür
Sen sicmiyorsun sanirim hiç 🤣
Yazdığına bak kendi hiç sicmaz osurmaz
Hayır knk seni görmeye ihtiyacım var
Üslubun hiç hoş değil nesin sen mağara kadını mı wk
Ailenden terbiye almamış olabilirsin anlıyorum, çocuk olmadığına göre bunu da ben veremem. Ha bir de bu gayet normal bir durumsa neden gizlisin Hahahahah şaka mısın kızım sen. şu an bir ergenle b. k tartışması yaptığıma inanamıyorum. Evet prensesler s. cmaz💅🏼
Harbi iyi değilsin sen. Bir kız olduğunun farkında mısın canım ne bu saygısızlık. Kelime haznen sadece bu argo kelimelerle mi dolu Yazık ssana vay haline hayatta hep son sırada olacaksın benden söylemesi hadi bebek sana iyi s. cmalar ne diyim b. kunda bogul.
O zmn kendini sığmayan insan ilan etme kardeşim o gotu başka nasil kullancan sadece vermek için mi
Mesafe saygısızlığa verilecek en güzel cevaptır yazma da normal insanlarla hayatıma devam ediyim senin gibi görgüsüze ayıracak zamanım ve sabrım çoktan tükendi
Yazdığımı görmek istemiyorsan okumazsin geçersin ama sen illa bu soruyu görmek için merak ettiğin için buradasın hadi birde cevap yazıyorsun hadi yemeyelim bir birimzi sende merak edip geldin ki ilgini çeken soru tarzı bu demi hani burada olup soruma cevap yazdığına göre ben olsam ilgimi çıkmıyorsa cevap yazmam okumam dahi ya kaldırır başka soruya geçerim siçmak saygisizlik değildir her insan sıçarken normal olduğunu anlarsın umarım burdanda daha 12 13 yasinda bir anne kuzusu olduğun anlaşıyor zaten kendini de peri kızı ilan etme çünkü her insan siciyor gotu olan her insan siciyor analdin mi peri kizi
Aynı anda hem çok konuşup hem de boş konuşmayı nasıl becerebiliyorsun. Hayret. Ne ima ediyorsun senin b. kunu mu merak ettim? Cümlelerinin ne kadar basit ve saçma oldugunu kendi içinde sorgula lütfen. Ruhum hala çocuk ve taze katılıyorum. yaş sadece bir sayıdan ibarettir olgunluk senin tercihin. sen tercih etmemişsin herhalde senin kararın saygı duyarım. Bir daha ki sorunu çok merak ettim biliyor musun dur tahmin ediyim." Misafirlikte klozeti kapattım, acil yardım!!" Al bu da benden sana abla tavsiyesi olsun. O tatlı aklını yorma
Senin soru ilgini çekmese burada bu şekilde konuşmaya olurduk kardeşim demekki ilgini cekmiski buradasın bu gerçeği degiştiremezsin
Nekadar güzel hayal dünyan var bak kendine ne güzel soru bulmuşsun bu gibi binlerce soru bulacağına inanıyorum sıçmayan peri kızım benunmm
Birde eğer ki olgun bir insan olsan bu durumun çok normal bi durum olduğunu anlardın saygılar
Değiştirme derdinde de değilim be ablam. ilgimi çektiğinden değil sadece senin gibi utanmazlara verdiğim tepkiyi belirtmek istedim ha ne kadarı beynine girdi bilmem neyse
😅😅😅😅 sevgileri efenim ne bu kapanış konuşması mı
"Demek ki sen fotosentez yapıyorsun, ha " yaprakların falan da mı var?
Puhasdxj şurada gülüp gelmicem iki dk sen burada devam et konuşmaya belki takan olur. Benim daha insani işlerim var. Hadi yavrum git kendi seviyendeki insan gibi görünen varlıklarla o minnoş sohbetinize devam et, benden bu kadar. Çok korktum senden daha ağır laflarına katlanamicam hahahha
Görüşürüz
https://youtu.be/KIcLlieUpOk?si=pzM87snJigBndwda
maalesef ayni havayi soluyorum seninle
Nie sen sicmiyormusun arkadaşım ilk sıçan insan ben miyim yoksa? Açıklık getir
Herseyin adabi var edepsizlik yaptginin farkindasin umarim daha da yazma kaybol
Kendi sicmiyor osurmuyor muş gibi birde bu yorumu yazarlar hey gidi insan
Bura benim sorum senin baybolman lazım sıcmayan insan hadi defol
https://youtu.be/KIcLlieUpOk?si=pzM87snJigBndwda
Bu ne aw
Kendini prenses ilan etmişsin ya sana şarkı hediye ettim
https://youtu.be/Lt1905FNamg?si=hhzc1zIdbAXqXNlT
Attigini KS bile kabul etmedi ne attin
boş ver hadi birak pesimi yoluna
https://youtu.be/qtVsVJ9V338?si=BDCJmnRSqAYvuwr0
Sen fotosentez yapabileceğine inanıyorsan gitme derim
Fotosentez yapamadım ama senin için bir dahaki sefere özel bir 'demir' gübresi bırakırım.
Altına yapmaktansa ses yap daha iyi
Gurulduyormu karnın
Hemde nasil
Nasıl oldun
İyiyim ya teşekkür ederim
Geçmişte olsun
Gidecen tabiki bir şey olmaz
Diger kizlar kendini sicmayan peri kızı ilan etmiş senin gibi insanların olması mutlu etti beni
Aşkım tuvalette ayıp olmaz yapacak bir şey yok hastasın sonuçta. Tuvalete git suyu felan açarsın yaparken
Evet teşekkür ederim 💘
Hadi git bekleme yoksa altına siçarsin aşkım 😘🤭
Onlar herhalde bitkilerin kendi ışığını kullanarak kendi besinlerini uretemsi işini yani o kizlar eğer gerçekten tuvalete gitmiyorsa belkide bir bitki gibi kendi besinlerini üretiyorlardır 😆🤭
Olabilir. Arkayı sadece vermek için kullanıyor olabilirler 😂
😆evet 🙈
Sen onlar gibi olma aşkım sıçmak içinde kullan arkayı ve tuvalete git. Gittin mi?
Gittim gittim çoktan 🤭🙈
Aferim sana aşkım 😘 şimdi çatır çatır sıç 😂 arkayı vermek için kullananlara inat 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Senin olduğunu nerden bilcekler yardır
Jeoeeklw
Olm seni erkeklerden çok kızlar linçlemis mlar bunalr
Aman kadin kadına düşman diye boşuna demiyorlar kendileri sicmiyor hiç sanki
Yanii valla neyse bokuna kurban Zinlet orayi
😂😋
🤧😁
Giderken altina kacrirsan ne yapacan 😂
Canim sağ olsun 😀
Gazoz ile asprin bu isi cozer canim benim.
Benimde şu an gtumun deliği yanıyor
Geçmiş olsun acil bibermi yedin
Evet
İşte gerçek bir dert
Ah beni anlayan biri
Tuvalet burası ne var
İşte utaniyorum
Git ya bişey olmaz altına sıçarsan daha kötü
Müzik aç
öyle yapcamm
Koş 😂😂
Bunu burada insalaramı soruyorsun yani pes artık
Kime sorim
E biz ne yapacağız bizene senin bokundan
Tamam sen sicmiyormusun
Sığmayan ilk insan mısın yoksa 🥺 ay sen osurmuyorsundur da vah vah ne yapcaz anam
Kibrit çak knk 🤣
😬😬
Çıkarkende geril böyle tuvalet ağladı beee de 🤣🤣🤣🤣
Ya igrenclesme normal bi durum
Normal bi durumda olsa iğrenç bi durumda olsa o durumda olan sensin ben niye iğrençleşiyim 🤣
An itibariyle iş yerinde durumun 🤣
https://youtu.be/7_CqP-OM32Y?si=L-BJk0hlTq7QcItT
Sen sıçmiyormusun ya kendinizi bu kadar İtalyan prensesi yapmayın herkes bilo seninde sıçtığını gece gece mahalleyi inlettigini
Ben sıçıyorum diye soru sormuyorum ki🤣
Tamam sen sorma ben soruyorum var mı ? Sizene hem bu benim başıma geldi ve sormak istedim seninde başıma gele bilir insanız sonuç olarak bunda utanılacak birsey yok hoc sicmiyor gibi yorum yapmayin
Tamam ozaman sesli sesli sıç utanılıcak bişey değilse normalse niye sorun ediyosun?
Sicmak gayet normal sen insan içinde sesli osura biliyormusun?
Ben utanıyorum buda gayet normal bi durum
Niye herkes osuruyor osurmuyomuş gibi davranma italyan prensesi gibi 🤣
Cocukmusun ya belli zaten çocuk olduğun neyse çocuk adam buyuceksin peri kızı seni
İşte çalışan bi insan olsan benj anlarsın ama daha ise girecek yaşta bile değilsindir
Ben senin söylediğin şeylere göre çelişkiye düştüğünü gösterdim kör değilsen 🤣
Çelişkiye düşmedim gerizakli sıcak normal diyorum ama ses çıkmasından utanıyorum diyorum ne malsin sen yaaa aq ayıya anlatsam senden iyi anlardi
Herkes osuruyor italyan prensesi sen niye utanıyon 😀
İsmin gibi hayırsız hergelesin ismini bilmen ne güzel
Hiç bi laf bulamayan bunu söyler 2 lafın 2 sinide sen söylüyorsun normalse niye utanıyon normal değilse neden İtalya prensesi muhabbeti yapıyorsun?🤣
Tuvalete gidene kadar dökülürse patır patır kayıp düşen olabilir kafasını biyere vurursa ölüme sebebiyet verirsin 🤣
Merak etme tuvalete giderken yanımda vavigasyon cihazi taşıyorum kaybolma riskim yok tuvalete giderken kask takıyorum biliyorsun güvenlik herseyden önemli
"Senin bu konudaki derin endişelerin beni gerçekten duygulandırdı. Bir dahaki sefere tuvalete giderken seni de yanıma alırım, böylece beni yakından gözlemleyebilirsin."
Vavigasyon ne? 🤣 Bence endişelenen italyan prensesi
Senin bu dediğin de çok komikmiş! Gülerken yerlere yattım doğrusu. Bir dahaki sefere daha yaratıcı bir şeyler bulmaya çalış, olur mu?
Gizli osurup osurmuyor gibi yapan kadın 🤣🤣🤣
Demek ki bu konuda epey tecrüben var, paylaşmak ister misin?
Senle anılarımı paylaşmamı mı istiyorsun?😀
Anlatmak istersen dinlerim, sonuçta tecrübe konuşuyor.
Kendi isteklerini niye istersen diye söylüyorsun bence bu günü rezil olmadan nasıl atlattın onu anlat daha keyifli 🤣
Benim günüm gayet iyiydi, teşekkür ederim. Senin günün nasıl geçti? Umarım sen de benim kadar eğlenmişsindir.
Bu gün duyduğum en güzel cümleyi söyledin teşekkür ederim 🙏
Ben de senin kadar ince esprileri anlayan birine denk geldiğime sevindim.
Ozaman bu gün senle konuşmamızın şerefine içeyim 😀
Muzik ac son ses
🤣🤣🙈