Muavinden hoslandım?

Merhabalar, dıyarbakır otobüsüne ilk güzergahtan bindim. 10 dakika gibi bir süre gardı kalkmasına otobüsün, ben de namaz kılmaya gidebilir miyim falan dedim çantamı da koysam ılur mu dedim muavin otobüse kendi koydu. neyse sonra bindik. O ara az yolcu vardi iki bayan vardı. Diğerini bilemem, muavin ama bana gelip bir şey içer misin falan diye sordu. Sonra ön koltuklar muavin yeri boş olmasına rağmen benim 2 koltuk önüme, orta kapı girişine oturdu bir süre. Molaya indiğimizde de ben uyumuşum, kalktım bana bakıyordu. Sonra diğer yolcular falan geldi sonraki şehirlerde o sırada da ikram verirken su falan içti ve bana dönüktü , bakıyrodu ben ona camın yansımasından falan baktim o bakmıyom sandı. Hatta bir ara yakınımda oturan bir çocuğun midesi bulandı bana dedi rahatsız oluyorsan öne alabilirim seni (burada da abla demiş olabilir hatırlamıyorum) kendisi de önde oturuyordu o sıra. Ama sonra abla demeye başladı bir kere sonra yine sen dedi sonra yine abla , ya ben etkilendim kendisnden ama o sizce hoşlandı Ve hoslandıysa neden abla desin? (Sonra twkrar geldi ve o ara yine baktı. Ben ona baktım bu sefer ) Ve sorsam sorustursam ayıp mı olur hâlâ otobusteyim ınmeden bır not falan bırakayım mı yoksa istiyorsa o numara falan verir mi yani?

Muavinden hoslandım?