Şimdi diyeceksiniz ki yediğin şeylerdendir. Hayır denedim 1 gün boyunca sadece su içtim ama yine gaz sıkışması oluyor aşırı gaz var içimde ve uyurken insanların içinde rezil oluyorum neden oluyor bilen var mı ya da çözümü?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hızlı şu icmememy dikkat et yudum yudum iç yedillerine dikkat et hızlı su içerken miden aldığı havada gaz sebebi
Her şeye dikkat ediyorum ayrıca neredeyse hiç bir şey yemiyorum niye böyle oluyor anlamış değilim
Bağırsak floran bozuktur ayrıca su içmeye çok dikkat et duxelir
Çok su içince düzelir mi yani
Hayır yudum yudum su iç kafam dikme yedigime üstüne dikkat et ayrıca gaz çıkarmak niye kötü geliyprkinsana
Abi ne yazmışsın öyle anlaşılmıyor
Gazoz içinde sarı tuzsuz leblebi iç bak beler oluyor gör
Noluyomuş
Bagirsaklarini harekete geçirecektir ve bi kasikta Türk kahvesi tatlı kaşığı çiğ çiğ ye üstüne su iç Buda yardımcı olacaktır
Bakteri var bağırsaklarında hastaneye git belki büyük bir hastalık bile olabilir aşırı gaz yapmak da yapmamakta çok büyük bir sıkıntı
Baştan salıyorlar doktorlar🙄 bir şey yok deyip yollarlar
Sen yine de gitmeye çalış allah korusun ama bağırsak kanseri bile olabilirsin yengem de senin gibiydi gitti falan ilgilenöediler pek 1 yıl sonra kanser olduğunu öğrendik başka yerlere sıçramış amelyat vs oldu sonra kaybettik dikkat et o yüzden hastaneye git farklı farklı
Cidden mi ölücem mi yani 😍😍😍
Skdjjdjdjdjdjd saçmalama ya sadece önemli bir şey olduğunu anlatmak istedim hastaneye git ve görün erteleme
Genetik olabilir mi peki bu çünkü ya bir hastalık vardır ya da genetik yani bir şey yemiyorum ben
Büyük ihtimalle bakteri vardır yurt ortamından bulaşan genetik olduğunu sanmıyorum böyle bir şeyin genetik olması saçma 😂 senin vucudunla kaynaklı hava yutuyosundur farketmeden sakız vs çiğnerken vs vs ya da bakteri enfeksiyondur üşütmemeye de dikkat et ondan kaynaklıda olabilir
Ya çok dikkat ediyorum ben bişiler yerken nefesimi tutuyorum hava yutmammak için sakız falan çiğnemiyorum herkesin yediği şeyleri yiyorum ama olmuyor 😓
O halde bağırsak floranda bakteri var, probiyotik ağırlıklı beslenmeye çalış
uyurken kime rezil olacanki
Yurtta kalıyorum
ekmeği azaltmayı dene işe yarar. biraz da yeşillik türü beslen. bu arada odadaki kızları da öp benim yerime :D
Ekmek yemiyorum hiç
o zaman seviş biraz :D
Bağırsakta pıt pıt atmalar oluyor mu
Hayır
Midede hazımsızlık vardır fazla gaz birikiyordur
Atma varsa ne anlama gelir ki?
İrritable (huzursuz) bağırsak sendromu
salın efendim acımayın
aşırı gazlı içecekler ve sağlıksız beslenme
Diyorum ki bir şey yemiyorum 40 kiloya düştüm buna rağmen aşırı gaz var
bunu anlamak için doktora gidip muayene olman gerekiyor midendeki sorunları rastgele sallayamayız sonucta
Aslında bende reflü var ama doktor hanım bir şeyin yok yediğine içtiğine dikkat et dedi yolladı beni yani abşından saldı bildiğin🙄
yani reflüden yapıyor olablir muhtemelen ilacı var diye bilyorm yanlış bilmiyorsam
Reflü de şu şekilde:yanma yok çok yağlı ve acı yeöediğim sürece ama öbür türlü yediğim şeyler ağzıma geri geliyor yani bu reflü olduğunu gösteriyor
yani işte reflüden kaynaklı midende bir sorun vardır demek istedim yesende yemesende yaşıyor olablirsn her insanın metabolizması farklı sonucta
Suda yapar
O zaman su da içmeyelim
Dozunda iç aşırı içme
Üşütme olabilir