AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal demek ki gadası
doktora sorabilirsiniz,.
düşük
sen yakında gerçekten ölebilirsin
Neye göre düşük sen ne biliyorsun
@Ekvator4242 önceki sorulardan dolayı ölebilirsin dedim
ek olarak yaşlı bir kadının kalbi gibi kalp atışına sahip diye düşük dedim
asıl sen bilip bilmediğimi ne biliyorsun
Yaşlı bir kadının kalbi derken? Knk dinlenir halde 50 60 arası atmask gerekiyor internette bile yazıyor bu aralıkta atıyorsa çok iyi hatta uyurken 40 lara kadar düşer sonuçta vücut hareketsiz hiçbir tempo yok organlarım da dinlenir halde oluyolar ne bekliyorsun dinlenirken 80 falan mı? Asıl 80 olması sorun benim eskiden otururken 80 90 arasıydı spor yaptığım da 170 e çıkıyordu ölecek gibiydim şu an iyi ki yavaş atıyor doktorlar bile diyor yavaş atan kalbin ömrü daha uzun olur ve çok haklılar çarpıntı yerine yavaş atan kalp daha iyidir hem yorulmaz yani bilip bilmeden konuşuyonuz ben zaten normal olduğunu biliyordum ama insanların ne kadar bilgili olduğunu görmek istedim maalesef hepiniz gotunuzden uydurmuşsunuz
ben otururken 95 atıyor?
Normal
Bencede normal yorumlar bilgisiz insanlarla dolmuş
boş ver sen onları bişey bilmiyorlar sen doktorun dediğinden baska bişey yapma
Düşük biraz sanki
sen de hastalık hastası mısın 😂
Baya düşük
Düzgün hitap et önce senin asker arkadaşın değilim ben bak işine
Hiçte düşük değil knk b
Tamam knk
Çok düşük
Dakika da min 60 max 100 olması gerekir ortalaması 80 dşr
Hahahah eee 60 düşük mü? Sen uyurken 40 30 lara bile düşer nabız oturduğu yerde 60 gayet normaldir
Tamam kanka doktor sensin
Hiçte düşük değil dinlenir halde 50 60 olmalı
O zaman niye soruyon
Spor yapiyormusun
Normal
sınırda
Düşük
dinlenirken 60-65 arası olursa bradikardi demek oluyor. Sporcu değil ise sorun var. ya da ilaç kullanıyorsa da düşebilir o kadar. 85 en ideali. Ben mesa tasikardi hastasıyım 85 asla göremiyorum
İnternette bile dinlenirken 50 60 arası çok iyi yazıyor? Sporcu değilim evet kalp ilacı kullandım çarpıntım çok oluyodu kalbimi yavaşlatmak için vermişti bir süre kullandım bırakalı 2 gün oldu kafama göre bıraktım çünkü o ilaç yüzünden tansiyonumun çıktığını düşünüyorum kontrollerimi yaptırdım zaten çok kez hastaneye gittim hatta hastaneler de yattım doktorlar bile şok oluyolar hani hiçbir sorun yok tamamen psikolojik diyolar kardiyolojiye gittim EKG, holter, eko, kan tahlili herşeye bakıldı temiz çıktı sadece hafif kalp kapağım da MVP var yani çökme var buda herkeste olabilirmiş belki sende bile vardır zaten kalp kapağının Max ömrü 15 yıldır. Bu yüzden herkesin senede bir kalbine baktırması gerekiyor
geçmiş olsun. ben de kalp ilaçları içiyorum. tasikardi var bende ablasyon olacağım önümüzdeki ay. ilaçların ve hastalığın etmisini yaşıyorsun zaten kalpte hasar olmadıkça bu kadar düşmez. geçmiş olsun tekrardan
Bişey bilmediğin belli oluyor hastalığını öğren önce neyin ne olduğunu bilmeden başkasına bilgi verme uyurken 30 40 bile olabiliyor nabız
kafan mi iyi o ulan senin. kime ne bilgisi vermişim ben. kendi hastalığımı senden iyi mi böleceğim sen be bk biliyorsun buraya gelip salça oluyorsun? uyurken mi 30 oluyor? bi bradikardi demek slk misin nesin sen. senin ne bilgin var anlat? 27 yaşındayım 15 yaşından beri kalp problemim var. kullanmadığım ilaç yok. her ay 250 nabizla acillere gidiyorum ben. kolum da nabiz ölçerler taşıyorum uykumda bile 70 anca oluyor ne 30-40 hangi kafa bu? sen bilmiyorsan konuşmayacaksın gelip insanların sinirini bozma.
Bende 28 yaşındayım güzel kardeşim benim ama senin için demiyorum ben normal kalp problemi olmayan biri için uyurken 30 40 arası nabız uyandıktan sonra 60 ile 90 arası normal kabul edilir. Buda yaşa kiloya göre değişir. Bak ben geçen oturduğum yerde 120 nabız gördüm doktora geldimi birsuru şeye baktı inceledi bişey çıkmadı olabilir dedi adam önemli olan bu hız devamlı böyle dengesiz atıyorsa sıkıntı. Yanlış bişey söylemek istemedim kusura bakma açım o yüzden agresiflik var
ben de orucum sen suclamali davrandığın için sinirlendim açıklama yaptım. bu hastalığı çeken bilir
Anlıyorum evet bende ilk defa bi çarpıntı yaşadım sporu bırakmıştım fazla kilo aldığın için dedi doktor. Şimdi başladım daha iyi hissetmeye başladım gerçekten deliriyordum nabız 120 görünce senin durumunu hayal bile edemiyorum
benim artık standart normal dururken bile 120-140 arası artık hissetmiyorum. uykuda 120 uyandırıyor yatak sallanıyor artık 6 aydır sürekli acildeyim ablasyon yapılacak ama değerlerim çok düşük onlar toparlanınca yapılacak bakalım ne olacak
Tiroid var mı sende?
Yok troid baktırdım ama genetik olarak adrenalin yetmezlik var doktorum da alakası yok bunın kalple dedi. 5 yaşında bile anneme kalbimi gösterirmişim öyle götürmüşler liseye doğru geçmişti ama lise 2 gibi tekrar başladı
Hmm adrenalin hormonu salgılanınca zaten kalp ritmi artmıyormu yetersizliği atımı yavaşlaması lazım düz mantık konuştum şu an bildiğimden değil
evet normalde adrenal yükseklik kalp ritmi yapıyor bu hastalık bende 17 yaşında teşhis edildi. ama o zamandan beri doktorlar hayir alakası yok diyorlar. bakalım eğer ablasyon başarılı geçerse belli olacak.
Hmm ama adrenalin kortizolu etkiliyor oda yükseltiyor olabilir ya kalp gerçekten karışık bi organ ama sen şimdiye kadar niye ablasyon yaptırmadın?
işte bu adrenal bezlerim böbrek üstü bezi. benim de doğuştan çalışmıyor böbrek üstü. kortizon üretmiyor vücudum. ablasyon olacak kadar yüksek değildi yıllardır ama hep kalp ilacı kullanıyordum. 6 aydır böyle 200 üstü
Haaa kortizol üretmiyorsa tabi o yükseltiyordur ya ablasyon inşallah işe yarar güzel bi tedavi yolu. son zamanlarda baya uzmanı çoğaldı. Kendin ölçtünmü hiç elinle cidden 200 mü atıyor durduk yerde
Insallah bakalım korkuyorum insanda. Evet evet ölçtüm babam eczacı zaten o da bakıyor
Korkulacak bişey yok ya cerrahi bişey değil nasıl olsa bi yerini kesmedikleri sürece rahat ol 😂😂 vay be ben koşuyorum 150 ye çıkınca gözüm kararıyor normal olarak tabi ama senin durum uyutmaz adamı harbiden
benim yengem de oldu 400 e kadar çıkartıyorlar sedyede duramadım demişti 😅 bi de anjiyo olarak yapıldı için o histen korkuyorum babam iki kere kalp krizi geçirdi bisey olmaz diyo hahaja benim ki uyutmuyor ki olduğu zaman masa sandalye sırtım nereye değiyorsa sallıyor beni annem o halde görünce korkuyor 😵💫
Ohaaa o ne yaa 400 kalp atımı neymiş elektrik üretir o nasıl kalp hiç kilo falanda alamaz o kadın ha yediği gider direk metabolizma hızlıdır töbe dalga geçmiyorum ha yanlış anlama sen biraz yanlış anlamaya müsait gibisin 😂 oyyy vala bak seni cok iyi anladım şu an belki senin kadar değil ama benimkide ilk defa olduğu için çok korkmuştum anneme sarıldım öyle rahatladım bende biraz.. Sen özelden yazsana bi bana anlatacak çok hikayen var senin galiba ya da gizlenmeyi kaldirabiliyosun şu 3 noktadan ya da direk sosyal medya falan😂
400 u operasyon sırasında veriyorlar kalp nerede hangi damar elektrik üretiyor hepsini bir araya getirip yakıyorlar bqjasjxj
sagol ahahah olur mesaj atarım şimdi
Bekliyorum 😂
Normal