Kişilik bozuklukları ya da psikiyatri hakkında bilgisi olan var mı?

23 yaşıma gireceğim, ben zaten bir süredir psikiyatrik tedavi alıyorum, haftaya da özel psikiyatriste gitmeyi planlıyorum. 2 ay önce 5 farklı antidepresan kullanıyordum ama bıraktım. Bana bu zamana kadar anksiyete, okb, depresyon, sınırda kişilik bozukluğu ve ileri derece dürtü kontrol bozukluğu (piromani yangın çıkartma hastalığı yani) tanısı konuldu. İlk ateş yakma anım 13 yaşımda ikendi. Bu zamana kadar defalarca yangın çıkardım. Kendimde B kümesi kişilik bozukluklarından birisi olduğunu düşünüyorum ama sadece şüphe, teşhisi ancak bir uzman koyabilir. Belirtilerim arasında insanlara ve canlılara zarar verme ve bundan keyif alma, psikolojik ve fiziksel şiddet, suç içerikli eylemlerde bulunma, iki intihar girişimi, yalan söyleme, pişmanlık eksikliği, büyüklenme sanrıları gibi belirtiler var. Normalde yaşadığım yerde saf, iyi, temiz olarak bilinen birisiyim. Hastalıklarım çok ilerledi bugün yine bir şey yaptım ama söylemekten çekiniyorum. Haftaya gidebilir miyim belli değil ama elimden geleni yapıyorum gitmek için. (Malum seans fiyatları çok arttı) Hastalıklarımın ilerlememesi için ne yapabilirim? Nasıl tedaviyi bulana kadar sakin kalabilirim? Devlet hastanesine gittim ama ne test yapıyorlar ne doğru düzgün dinliyorlar.

Kişilik bozuklukları ya da psikiyatri hakkında bilgisi olan var mı?