Yanıkta enfeksiyon durumu oluşursa sonuçta kireçlenme enfeksiyon değil midir yani çenemi açarken bile zorlanmaya başladım korkunc şeyler oluyor kimse de inanmadı
23 yaşında nasıl kirenclenmiş olabilirsin dedi ayağıma cam battı onu akmaya çalıştılar ayağım gitti alamadılar zaten kamyon çarptı üstüne üstlük üstüne bide elimi kestim sinir hasarı yaptı kısacası tamamiyle hastanede yatıp kalkmam lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır yapmaz. Ancak sinirlerde hasar var ise kireçlenme değil kas hareketlerinde sorun olabilir.
Yani her eklemimden çıt sesi geliyor
Hepsinden yanıktan sonra oldu
İlk defa oluyorsa hemen kireçlenme teşhisi koyman yanlış. Farklı bir şey de olabilir. Kronik bir durum olduğunu fark edersen doktora gitmeni öneririm.
Yanıkta enfeksiyon durumu oluşursa sonuçta kireçlenme enfeksiyon değil midir yani çenemi açarken bile zorlanmaya başladım korkunc şeyler oluyor kimse de inanmadı
Ama yıllar süren aşınma nasıl bir yanıktan oldu aklım almıyor
Doktora gidecek misin?
Gittim inanmadı ki röntgen çekti yok dedi ama eklemlerim kat kat ediyor
Psikolojik demek ki.
23 yaşında nasıl kirenclenmiş olabilirsin dedi ayağıma cam battı onu akmaya çalıştılar ayağım gitti alamadılar zaten kamyon çarptı üstüne üstlük üstüne bide elimi kestim sinir hasarı yaptı kısacası tamamiyle hastanede yatıp kalkmam lazım
Olayları iyi yönetemedim ayağında ki cam için insan hastaneye mi gider çok mu şansızım yoksa canım mıyım emin değilim
canım mıyım olacaktı 23 yaşımda bittim millet kanseri yener benim uğraştığım durumlara bak
Yangın cam kamyon :D Tecavüz ü atlamışsın :D
İntihar mı etsem demiyor değilimm olanlara dayanamıyorum
Yani haklısın.. Olabilir. Mantıklı bir düşünce ama tecavüz olayı oluşmadan intihar yanlış olur.
Düzelmez miyim diyorsun daha yani umutsuz muyum
O derece imkansız mı
İmkansız.
Neden
Sıralama önemli.
Üzgünüm
neyle yandı
Sıcak su ama enfeksiyon kapmış gibiydi 2 derece falan kapalı tuttum sonra açtım ama sanki 23 yaşımda tüm vücüdum kireçleme yaptı
Hissediyorum
Hastaneye gitmedim aklıma bile gelmedi kireçleme yapacağı akıntı falan da yoktu yani ama bildiğimiz kireçleme yaptı
acile git derim
Gittim ama doktor bana inanmıyor hoş kimse inanmıyor tıp dünyasında bir ilkim
bence sinirlerin hasar gördü
geçer ya