Ben ağda ile hayatını devam ettirenlerdenim ama bu her an değişebilir; çünkü jilet ile ilgili araştırmalar yapıyorum. Lütfen bacak kılları jiletle alınırsa ne olur konusunda görüşlerinizi paylaşabilir misiniz?
Tıraş bıçakları sanıldığı kadar korkutucu değil. Uzun süredir kullanna biri olarak oldukça memnunum. Çok eskiden ben de ön yargılıydım. İyi ki denemişim. Çünkü çok pratik oluyor. Ama hangi tıraş bıçağı markasını tercih ettiğimiz de önemli tabii ki. Ben Gillette Venüs kullanıyorum. Kızlar için üretilmiş bir tıraş bıçağı olduğu için bizim ihtiyaçlarımıza hitap ediyor.
İstenmeyen tüyleri için tıraşı tercih eden pek çok kişinin öncelikli bölgesi bacak ve koltuk altıdır. Çünkü bu bölgeler alınması en kolay bölgelerdir. Bacaklarını ağda, tüy dökücü krem, jilet ve epilatörle almış biri olarak bacak kılları jiletle alınınca neler olduğundan bahsedebilirim.
Öncelikle bacaklarımı jiletle almaya başlamıştım. Tamamen pürüzsüzlük takıntınız varsa jilet tek çözüm diyebilirim. Ağda yaptırdığımda bile duşa girince kalan küçük, kısa tüyler için jilet geçiyordum. Bacak kılları jiletle alınırsa ne olur derseniz tamamen pürüzsüz olur derim. İlk anda biraz sert çıktığı doğru, hızlı çıkması ise tamamen metabolizma meselesi. Ben ağda veya epilatör kullandığımda bile tüylerim çabuk çıkıyor. Bir süre uzatınca tüyler yeniden yumuşak haline dönüyor. Bu da sizin kıl yapınızla ilgili. Peki jiletin hiç mi olumsuz yönü yok? Var tabii, ben batık ve kıl kökü görüntüsünü sevmediğim için ağda ve epilatörle bacaklarımın büyük bölümünü temizledikten sonra kalanlar için jileti kullanıyorum. Bu da ağda ve epilatör süresini uzatmış oluyor. Bence kimse tek bir yönteme takılı kalmak zorunda değil. Deneyerek kendiniz için doğru olan yöntemi zaman içinde bulabilirsiniz.
Kalınlaşır ve ertesi gün yeniden çıktığını farkedersin bacakların sert olur dokununca batar eline ve mesela 2 gün sonra çıktı diyelim uzaktan bakan birinin gözle göremeyecek olmasını bildiğin halde seni rahatsiz eder ve aşırı kasinir 2. Veya 3. Gunde yeniden almak istersin
Aşağıda daha hızlı çıkar kökten almıyorsun diyenler var benim Görüşüm mu yanlış oluyo ve ayrıca ben görüşümü paylastim yorum yapmak soru sahibine düşer sende bana yorum yazmak yerine görüş paylaş.
1. Aşağıda yazılanları görmedim 2. Herkes birbirine yorum yapabilir düşüncelerini paylaşabilir 3. Ben senin düşüncenin yanlış olduğunu söyledim bunu görüş olarak paylaşmak yanlış olurdu ve 4. ' Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla' yanlış düşündüğümü iddia ediyosun diğer yorumlarına bakarak anlaşılıyor.
Ben senin bana yorum yapmanı istemiyorum başkalarına yorum yap. Asagida olanları okumadan gelip bana çıkışma benim düşüncem sana göre yanlissa kendi düşünceni görüş olarak paylassaydin o zaman
Sana yorum yapmamı istemiyorsan engelleyip veya cevap vermeyebilirsin ve aşağıda olanlarla ne ilgisi var? Kendi düşüncemi görüş olarak paylaşamazdım çünkü kız 'kalınlaşır mı? Batar mı? Kaşınır mı?' diye sormuyor.
Değmezki jiletle yapmak, ertesi gün patmaya başlar 👍🏻 Ama en püf nokta, kıl dönmesi kaçınılmaz, ayrıca Pürüzsüz bir izlenim bırakmıyor, kıl kökleri kalınsa eyer bacaklarda nokta nokta iz bırakıyor. Ağda veyahut Lazer olması çok daha iyi 👍🏻