ilaç yazdırmak için kan vermiştim niye böyle oldu dün çok ağrıyordu bugün ağrısı yok ama çok morardı

Acemi bir hemşire kılcal damarını delmiş ya da patlatmış. Kan oturmuş kötü olmuş. Geçmiş olsun. Damarlarınız ince ve küçüktür bulamamıştır denemiş durmuş. Yeni bir ışık çıkmış o olsaydı anında görürdü. Kötü olmuş.
teşekkür ederimmm
tek girişte buldu aslında sanırım biraz oynattı yanlışlıkla
Aynen içinde hareket ettirmiş buda damarı deliyor
Cevap
10Cevap
ben de kan tahlili yaptırmıştım benim de böyle oldu bir haftadır mor düzelir boş ver
teşekkür ederimmmmm
rica ederim. benimki hafiften yeşile dönmeye başladı sjsj korkulacak bir şey yok geçer
Kolunu ani hareket ettirsen kan toplanıyor ordan benimde bi kez öyle oldu 10 günde anca geçti
Böyle bir şeyi ilk defa gördüm çok da kan vermişimdir
Yani kan verince morarması normal ama bu derece morarması normal mi bilemedim. 1 hafta içinde geçmezse bi doktora görün
yarın gidicemm
çevremde gördüğüm herkesşn kolu mosmor hemşirenin beceriksizliği mi yoksa bir şey mi katıyorlar anlamıyorum
Kolunda damaryolu bulamadıkları için damaryolunu patlatmışlar
ne diyon kaç gün ömrüm kalmışşş
tek girişte buldu aslında
Tek girişte damarında sağa sola oynadımı iğne içindeyken
yok oynamadı
Damar yolun yara olmuştur iyileşince morarma geçer
Birkaç güne morarma kalmaz merak etme geçmiş olsun
teşekkür edermmm
Rica ederim
Genelde iğneden sonra bastırmayınca bende de oluyor
Damar patlamış sorun olmaz herkeste olabilir 1-2 haftada geçer uzun da sürebilir
Bende de böyle olmuştu 2 haftaya geçer
Kan deri altına kaçmış
Kan almaya benzemiyor bu
neye benziyor
Sanki kesmişsin
kesmedim niye kesiyim psikopat mıyım ben
Erkek kolu sandım.
aç orana bak
Geçmiş olsun.
Kızma da, gerçekten öyle sandım sonuçta anonim bir sitedeyiz.
anonim site olunca noluyo
Kimin ne olduğu belli olmuyor. Neyse iyi akşamlar.
yani erkek olsaydım soracağım soru bu olmazdı kızlar iç çamaşırınız ne renk tarzında bi soru sorardım
Kızların hepsi iç çamaşırını sormuyor, gayet normal aklı başında soranlara da denk geldim.
bidaha oku anlamamışsın
O şekilde soran da var, normal sorular da var çok kez gördüm.
Geçmiş olsun
Bir şey olmaz geçer
Bastirmamissin
bastırdım
kalcanmi baldirin mi nerenki burasi
kolum ya
gördüm cok kötü oldu yaaa
Çok geçmiş olsun ola bu erkek koluna benziyor 😊
kilom fazla? her kız ince kollu olmak zorunda mı ayrıca profilime girebilirsin hiç cinsel bi soru sormadım erkekler kız hesabını o yüzden açarlar
Çok geçmiş olsun var mı yapabileceğim bir şey?
3 gulhü 1 elham
Okudum amin Allah sağlık versin 😀
İşe yaradımı
hayır cenabet falan mısın
Akıllım cenabet olmayan kişi okur cenabet olmam için seninle yan yana olmamız gerekiyor güzellik
Sen de biraz anlayış kıtlığı var sanırım okudun ama işe yaramadı acaba cenabet olduğun için mi demeye çalıştım ama algılayamadın ayrıca yan yana gelince hemen oluyo mu öyle o kadar görmemiş bi erkek misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar