Kahve sevmem sabahları yeşil çay içerim ve spor yapıyorum bir de abur cubur pek sevmem Ve meditasyon çok seviyorum Sizin var mı böyle sağlıklı alışkanlıklarınız? 🌾🌾🌾
En sağlıklı alışkanlığımın su içmek olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl birimler sürüyordum ancak şu an bulunduğum yer bir köy ve bisikletle gidip gelecek yer yok. İki üç tane zincir market var ve bebeğimi üzerime bağlayıp yürümekte bana iyi geliyor. Yokuş tırmanma durumu olunca güzel ksrdiyo oluyor haftanın bir günü yürüyüş yapabiliyorum hava durumu dolayısıyla. Dedikodudan hoşlanmam , su içerim erken uyurum. Gün içinde güneşe maruz kalmayı severim hava soğuk olsa da dışarı çıkarım.
Sağlıklı bir alışkanlığım var mı dersen, çok düzenli olmasa da yürüyüş yapmayı seviyorum. Özellikle hava güzelse, kafamı toparlamak ve biraz nefes almak için yürüyüşe çıkmak bana iyi geliyor. Spor konusunda çok disiplinli biri değilim ama en azından hareketsiz kalmamaya çalışıyorum. Bunun dışında su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum, çünkü bazen farkında olmadan susuz kalabiliyorum. Sağlıklı beslenme konusunda ise pek iddialı değilim ama elimden geldiğince dengeli yemeye çalışıyorum. Ufak da olsa sağlıklı alışkanlıkları hayatımda tutmaya çabalıyorum.
Merhaba😊Yeşil çay sabah ve akşam tüketirim. Onun dışında kendime yulaftan birşeyler yapmayı severim. Arada bir bal kabağı detoks çorbası da dahil.. Bunların yanında da spor.
Sabahları yeşil çay nasıl içiyorsun zayıflatmıyor mu? Sağlık dedin de aklıma geldi ben hiç su bile içmiyorum... Onun yerine çay içiyorum ama su içmiyorum. Bide hamur tarzı yiyorum. Akşamları da ıhlamur içiyorum. Bazen sabah kefir içiyorum. Sigara zaten içmem ve içen kızlara da hiç yakıştırmıyorum. Alkol içerim çünkü kafa yapıyo. Bide ara sıra spor yapıyorum oda 5 dk falan😅
Ben abur cubura aşığım bu arada yiyorum ama cips çok yemem ara verdim eskiden çok yiyodum ama çok yağlılar bende çubuk kraker ve çikolata yerim bide yağsız cips şu diyet cipsleri
Benim kilom hep aynı kalıyor gün içinde çok yiyorum bu yüzden zayıflatmıyor bence dkdjn en fazla zararlı ödemi atar herhalde cilde iyi geldiğini düşünüyorum bi de sakinleşme açısından iyi. Ben kahve tüketmediğim için sabah yeşil çay içmeyi seçmiştim 😅
Spor yapıyorum, gluten içeren besinler tuketmemeye çalışıyorum. İhtiyacım olan takviyeleri kullanırım. Abur cubur ve yağlı kuruyemişleri tüketmiyorum. (Çiğ kuruyemiş) Asitli içecekler tuketmiyorum. Çayımı ve tüm içecekleri şekersiz tüketirim. Kişisel bakım anlamında da dikkatliyim 💫
Yoğurt ve yumurta bizde de öyle kesinlikle marketten alınanla fark oluyo özellikle yumurtalar eskiden yumurta sevmezdim köyden aldığımızdan beri seviyorum 😅