Ya internettede öyle yazıyor knka diş sıkıntım var arkada bu yarı çürük boşluk var elimden geldiğince dikkat ediyorum ama sürekli diş taşı çıkıyor maalesef sıkıntılı
Benim de üst yan kesici dişim öyle kendiliğinden kırılmıştı ve sallanıyordu kankacım Gidişat iyi olmadığı için genel sağlık sigorta prim borçları birikince özelde yaptırdım ben de Kemik olayı ise aylar sonra düzelince çekilen dişin yerine implant yapılacak inşallah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sallanan bir yirmilik dişim apse olmuştu ve sonrasında antibiyotik kullandıktan sonra kanal tedavisi ve dolgu yapılarak kurtarılmıştı
Benim yirmilik değil
Pek fark etmiyor sallantı şiddetli değilse geçer zamanla
Ya internettede öyle yazıyor knka diş sıkıntım var arkada bu yarı çürük boşluk var elimden geldiğince dikkat ediyorum ama sürekli diş taşı çıkıyor maalesef sıkıntılı
Şeker asla kıllanma derim özellikle de böyle zamanlarda
*kullanma
Tekrar dişçiye gideceğim dişim normalde beyaz hatta herkes söylüyor ama beyaz olduğu gibi sıkıntılı
Çürük neden oluyor sence yani mide yanması falan olabilir mi
Anneminde öyle ama onun diş taşı değil onun sıkıntılı
Ben niye bilmiyorum diş taşı oluyor
Vitamin eksikliğinden de olabiliyor
Evet dokununca sallandı korktum o yüzden hemen randevu aldım ben biraz çekiniyorum o yüzden diş taşı temizliği için gitmiyorum
Onu dikkatli bir şekilde yaparlar bence ihmale gelmez
Evet ama işte çekiniyorum
Emin ol ne oluyorsa çekinmekten oluyor ben bunun sıkıntısını çok yaşadım maalesef
Ben önceden diş taşımı baya geç temizlettim bunun etkisi var mı
Bide arkada yarı çürük boşluk var ona dokunmak istemiyorum zorla dokunurlar mı
Sanmam benim dişlerim de şu yaşımda ilk kez temizlenmişti çünkü dişlerimi yaptırırken yaptılar onu da
O dişe de çürükleri temizlenerek dolgu yaparlar
Dolgudan korkuyorum
Biyoseramik dolgu ise düzgün fırçalanırsa sorun olmaz
Dolguyu boş versem önce taşı temizlesem olmaz mı 😂
Olur tabi sen bilirsin tamam 😂
Zararlı mı
Yok da uzun vadede çürüme kaçınılmaz olur hatta diş kemiğe bile çürük bulaştırır ki maalesef benim çekilen dişim öyle oldu
Benim kendiliğinden kırıldı yarı yarıya oldu
Kemiğe olunca ne yaptılar knka
Benim de üst yan kesici dişim öyle kendiliğinden kırılmıştı ve sallanıyordu kankacım
Gidişat iyi olmadığı için genel sağlık sigorta prim borçları birikince özelde yaptırdım ben de
Kemik olayı ise aylar sonra düzelince çekilen dişin yerine implant yapılacak inşallah
Yaa çok geçmiş olsun RABBİM Acil Şifalar Versin İNŞALLAH 🤲
Allah razı olsun inşallah cümlemize 😊🤲
🤲😊
sorunun cevabı sorunun içinde var... sallanıyorsa sorun var
Ama sadece dokununca sallanıyor hafifçe