Moda & Stil Desteksiz sutyen sarkma yapıyor mu? bucar730 Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Destekli sütyen hem gögusu büyük gösteriyor hemde çok güzel duruyor Ama desteksiz sutyen de sarkma yapıyor deniliyor doğru mu? Desteksiz sutyen sarkma yapıyor mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
gençmimar12 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl yapar. ama snaa tavsıyem alıntı foto kullanma olur mu :) yanı hıc olmasa kendın gıbı trollerı kandıracak kadar duzgun yap su ısı @bucar730 0 3 Yorumla bucar730 +1 yıl Mk inanmiyorsan snape gel de g*t ol cjksnxnsknc Yorumla bucar730 +1 yıl Sakamisin mk ya gel snape hfjsnckxmcjc Yorumla bucar730 +1 yıl Eger ben gerçek isem yani kendi ezikliğinle kalacaksin farkindamisin Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Kandırmayın artık bizi şu destekli sütyenlerinizle :( sahtekarlar :( 0 1 Yorumla bucar730 +1 yıl gshdjcjnc Yorumla
Queenny Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Desteklinin diklestirdiğini duydumda desteksizin sarkma yaptığını duymadım hiç 1 3 Yorumla Nietzschenededi +1 yıl Duymasan da tahmin edebilirsin bel ki:) Yorumla Queenny +1 yıl @Nietzschenededi edemem. Yorumla Nietzschenededi +1 yıl Peki, sen daha iyi bilirsin sonuçta Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alakası yok dogru beden südyen kullanmak gerekir destekli südyen şekil bozukluğu yapıyor 0 0 Yorumla
1mantık Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ulan bilimsel makalesi bile yayinlandi. Sudyensiz gezmek sarkma yapmaz diye ama okuyan nerdee 0 0 Yorumla
İstanbulSk Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Senin memişlerin zaten maşallahı var sdfg 0 0 Yorumla
Tolgaborabora Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl 120 den ufaksa göğüslerin hiç konusma 0 0 Yorumla
sesmankadinsever Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Sarkma sutyenden alakalı değil canim bakımdan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
yapar. ama snaa tavsıyem alıntı foto kullanma olur mu :) yanı hıc olmasa kendın gıbı trollerı kandıracak kadar duzgun yap su ısı @bucar730
Mk inanmiyorsan snape gel de g*t ol cjksnxnsknc
Sakamisin mk ya gel snape hfjsnckxmcjc
Eger ben gerçek isem yani kendi ezikliğinle kalacaksin farkindamisin
Kandırmayın artık bizi şu destekli sütyenlerinizle :( sahtekarlar :(
gshdjcjnc
Desteklinin diklestirdiğini duydumda desteksizin sarkma yaptığını duymadım hiç
Duymasan da tahmin edebilirsin bel ki:)
@Nietzschenededi edemem.
Peki, sen daha iyi bilirsin sonuçta
Alakası yok dogru beden südyen kullanmak gerekir destekli südyen şekil bozukluğu yapıyor
Ulan bilimsel makalesi bile yayinlandi. Sudyensiz gezmek sarkma yapmaz diye ama okuyan nerdee
Senin memişlerin zaten maşallahı var sdfg
120 den ufaksa göğüslerin hiç konusma
Kızlardan çok erkekler cevap yazmiss😀😀😀
Memelerun buyukse
Sarkma sutyenden alakalı değil canim bakımdan
Kullanmadım :)
Mavilere bak 😀
Yapıyor
Sarkma yapmaz.