Domuz gribimiyim bakar mısınız taniya? Tam tanı yok dimi? Herkes benden kaçıyor sinir oluyorum:@?

Domuz gribimiyim bakar mısınız taniya? Tam tanı yok dimi? Herkes benden kaçıyor sinir oluyorum:@?
Güncellemeler
1 yıl
Ben zaten izole ediyorum kimseye yanasmiorumda kalıcı ağır bir jasta değilim çevremdekiler canımı sıkıyor İstanbul gibi yerde kar gorunce duş alıp çıktım gelince tekrar aldım burun akinti boğaz agrisi oksurukle gittim bunları verdiler
Güncellemeler
1 yıl
Geçen hafta burdan biriyle görüştük Total yarım saat yanyana kaldık g. Zekalı hastaymis ama geçti diyodu burnunu çekiyordu gripmisin dedim yok geniz eti hastalığım var cart curt diyodu yemedim ama yinede slk gibi onla oturdum ondan mı bulaştı acaba :/ mk gripsen niye geliyisun ln yanıma 😂 ben şu an evden çıkmıyorum bulasmasin hakkına girmim diye :@:@